- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #20.241
çok güzel emeklerinin karşılığı geliyor gülüm tebriklerIlk kilo bildirimi benden
Geçen hafta 65.6
Bu hafta. 64.8
Kilo farkı. -800
Ilk kilo bildirimi benden
Geçen hafta 65.6
Bu hafta. 64.8
Kilo farkı. -800
süper artık ikili rakamlar tebrik ederim arkadaşımgeçen hafta 100.8
bu hafta 99.7
fark -1.100
Sen her zaman tartildigini düşün canım ama annemle senin tartin da es değerse onu da baz alabilirsinSelam canlarımmm çok erken kalktım anneme geldim. Bildirim yapıcam ama ne yazsam kafam karıştı yaaa. Gece uyumadım sabahta çok erken kalktım ve vücudumda şişkinlik vardı. 71 kilo geldim. Az önce burda tartıldım 70 kilo geldim. Evdekini baz alayım ben en iyisi. Karar veremedim yahu.
Kankim Tebrikler. Artık zinciri kırdın daha hızlı gider artıkIlk kilo bildirimi benden
Geçen hafta 65.6
Bu hafta. 64.8
Kilo farkı. -800
Orti tebrik ederim.Ben 500 gram verebildim sadece.Regl etkisi sanırım.Ki bugün kesildi tekrar.Hİç böyle olmazdı şuan durduherkese günaydınlar
geçen hafta :86,7
bugün :84,8
fark : - 1,90
Orti tebrik ederim.Ben 500 gram verebildim sadece.Regl etkisi sanırım.Ki bugün kesildi tekrar.Hİç böyle olmazdı şuan durdu
Canım geçn hafta 71,2 miş kilon.71 olarak yazayım o zaman -200 grCanım ben de hiç olamadım bu ay. 2.gündü dün çok azdı. Bugün de kesildi nerdeyse. Bütün hafta aç yattım ama veremedim. Sen beni sabit yaz bu hafta en iyisi. Çünkü dün de sabittim canım. Burdakini baz almak istemiyorum aslında tartılar aynı tartıyo ama az tartmışta olabilir emin olamıyorum.
Canim 200 eksi bildirimin var ya..Canım ben de hiç olamadım bu ay. 2.gündü dün çok azdı. Bugün de kesildi nerdeyse. Bütün hafta aç yattım ama veremedim. Sen beni sabit yaz bu hafta en iyisi. Çünkü dün de sabittim canım. Burdakini baz almak istemiyorum aslında tartılar aynı tartıyo ama az tartmışta olabilir emin olamıyorum.
Canım geçn hafta 71,2 miş kilon.71 olarak yazayım o zaman -200 gr
Canim 200 eksi bildirimin var ya..
Ezici bi eksi verirsin demiştim ben seni gidiiiiherkese günaydınlar
geçen hafta :86,7
bugün :84,8
fark : - 1,90
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?