Haydi Yine Yeniden...

Afiyet olsun canım akşamki biber dolmalari biraz fazla geldi. Büyüklüğünü bilmiyorum ama küçük olsa bile iki tane yeterli sanki.

afiyet olsun gülüm bu gün dolmacıyız hepten :))

angelina35
sabah 8 de
1 portakal

öğle 12 de
1 haşlama yumurta
2 dal marul yeşil soğan
1 kk peynir
1 çay kaşığı süt kaymağı
1 çay kaşığından azcık fazla bal
1 dilim ekmek

16:00
sıcak süte nescafe

18:00
çilek

19 :15
1 yaprak sarma
2 küçük biber dolma
1 kase yayla çorbası
1 yemek kaşığı bezelye

bir parça ekmekle nutella (benimkiler yemeğin hemen üstüne yedi kokusu çok güzel geldi ben de yedim )

süpersin kız maşallahhhh ne iyi yaptın güzel motivasyon oldu valla
ameliyat diyip duruyorsun ama bence ameliyatlık bir fazlalık yok tontişlerde sırtına ağrı yapmıyorsa ..zayıflayınca insanın her yanı küçülüyormuş süperrrrrrrrrrr

Canın bana göre 3 tane biber dolma çok eğer çok acikdiysan 2 ye derim hem çikolata da yemissin

Ha ha ha kiz aksamlar nerdeyse ayni ya dolma bitti bizde cok sukur kurtuldum dolmanin ustune bende cikilota yidiydimm

Canın bana göre 3 tane biber dolma çok eğer çok acikdiysan 2 ye derim hem çikolata da yemissin
Yedim valla dolmalar basparmagimdan az ufakti ben ufak dolma severim oyle kocamann degildi yani canim moralim oyle bozuktuki cukolata o an beni mutlu etti tartiya bir gun kala olmadi ama neyse

Dimi yaa tontisler hicte tontis degiller bende soyliyecektim valla fistik gibiler

Super olmuşsun canim maşâallah sana. Insaallah 60 li kilolara gelirsin. Iyice heveslendirdiniz beni

Yedim valla dolmalar basparmagimdan az ufakti ben ufak dolma severim oyle kocamann degildi yani canim moralim oyle bozuktuki cukolata o an beni mutlu etti tartiya bir gun kala olmadi ama neyse
Hiii canım bende büyük biber dolması sanmıştım afiyet olsun
Moralin neden bu kadar kötü canım senin toparlanamadin bayadir

Selam kizlar :) Beni de alir misiniz araniza? Kilom 83-84 civari... Bir aralar zayiflamistim 69 kiloya kadar düsmüstüm ama tekrar aldim hepsini Simdi tartiyi kaldirdim. Tartilmamak belki faydali olur dedim ama tartiyi da kaldirali cok yiyorum. Yarin diyetisyenlerin önerdigi sekilde beslenmeye baslayacam. Yani yarin baslangic günüm Yaza 2 ay kaldi. 10 kilo veririm diyorum Umarim basarili oluruz birlikte

Hiii canım bende büyük biber dolması sanmıştım afiyet olsun
Moralin neden bu kadar kötü canım senin toparlanamadin bayadir
Uzun zamandir bazi sikintilarim var ara ara nuksediyo o nedenle stresli zor gunler geciriyorum ama ben inaniyorumki rabbim yardim edecek ve bugunlerde gececek ....

Bu kadar protein süper eksi demektir üstüne yoğurt kürü söyleyecek söz yok

Ortağım gayet güzel bir gün olmuş tartı öncesi süperiz

Bi parçacık çikolata bişey yapmaz dolmada küçük diyosun eee daha ne olsun
Ortağınla menün aynı sayılır dolma üstüne azcık çikolata tadımlık güzel bence tabi senin dolmalarda küçük daha ne olsun

Çok güzel bir menü olmuş canım ama proteinin az olmuş çünkü gün içinde yumurta ve yogurt göremedim

Evde kalmadığından olabilir mi kankim çok ağrım vardı bugün çıkamadım da. Eşim de şehir dışında yoksa mutlaka her gün tüketiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…