- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 39
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #20.181
Afiyet olsun canım akşamki biber dolmalari biraz fazla geldi. Büyüklüğünü bilmiyorum ama küçük olsa bile iki tane yeterli sanki.Iyi aksamlar kizlar menumu vereyim
Sabah : 12 00 iki dilim ekmek
Dort kup kaşar peynir
Dort dilim domates ve salatalik
Iki zeytin
Sekersiz cay
Oglen 15 00
Bir dilim ekmek icine domates peynir
Form cay
Aksam 17 30
Bir kepce tarhana corba
Uc tane biber dolma
Yarim kase semizotu salatasi
Bir parca cukalata yedim
Sekersiz cay iciyorum simdi menu bu kadarekim2009
afiyet olsun gülüm bu gün dolmacıyız hepten :))Iyi aksamlar kizlar menumu vereyim
Dort kup kaşar peynir
Iki zeytin
Sekersiz cay
Oglen 15 00
Form cay
Aksam 17 30
Bir kepce tarhana corba
Uc tane biber dolma
Bir parca cukalata yedim
süpersin kız maşallahhhh ne iyi yaptın güzel motivasyon oldu vallaEki Görüntüle 1804105
1. Resimde 100 kilonun uzerindeyim.oglumun dogum gununde.iki sene once yani...
2 .resmi gecen bi arkadasin evinde cektirdim.guncel yani. Daha cok resim var boyle ama gunlugumuz şenlensin diye attim bi tane.tek tek ugrasmayayim ozelden dedim.yuzumu gizledim o yuzden
Teşekkür ederim fazlaligim çokHmm 2 ay var toplam 11 kilo imkansuz değil canım. Her hafta 1,4 kilo demek. Ben 3 ayda vermişim 10 kiloyu ama senin fazlalığın çok o yüzden verebilirsin :)
Canın bana göre 3 tane biber dolma çok eğer çok acikdiysan 2 ye derim hem çikolata da yemissinIyi aksamlar kizlar menumu vereyim
Dort kup kaşar peynir
Iki zeytin
Sekersiz cay
Oglen 15 00
Form cay
Aksam 17 30
Bir kepce tarhana corba
Uc tane biber dolma
Bir parca cukalata yedim
Ha ha ha kiz aksamlar nerdeyse ayni ya dolma bitti bizde cok sukur kurtuldum dolmanin ustune bende cikilota yidiydimmangelina35
sabah 8 de
1 portakal
öğle 12 de
1 haşlama yumurta
2 dal marul yeşil soğan
1 kk peynir
1 çay kaşığı süt kaymağı
1 çay kaşığından azcık fazla bal
1 dilim ekmek
16:00
sıcak süte nescafe
18:00
çilek
19 :15
1 yaprak sarma
2 küçük biber dolma
1 kase yayla çorbası
1 yemek kaşığı bezelye
bir parça ekmekle nutella (benimkiler yemeğin hemen üstüne yedi kokusu çok güzel geldi ben de yedim )
Yedim valla dolmalar basparmagimdan az ufakti ben ufak dolma severim oyle kocamann degildi yani canim moralim oyle bozuktuki cukolata o an beni mutlu etti tartiya bir gun kala olmadi ama neyseCanın bana göre 3 tane biber dolma çok eğer çok acikdiysan 2 ye derim hem çikolata da yemissin
Dimi yaa tontisler hicte tontis degiller bende soyliyecektim valla fistik gibilersüpersin kız maşallahhhh ne iyi yaptın güzel motivasyon oldu valla
ameliyat diyip duruyorsun ama bence ameliyatlık bir fazlalık yok tontişlerde sırtına ağrı yapmıyorsa ..zayıflayınca insanın her yanı küçülüyormuş süperrrrrrrrrrr
Eki Görüntüle 1804105
1. Resimde 100 kilonun uzerindeyim.oglumun dogum gununde.iki sene once yani...
2 .resmi gecen bi arkadasin evinde cektirdim.guncel yani. Daha cok resim var boyle ama gunlugumuz şenlensin diye attim bi tane.tek tek ugrasmayayim ozelden dedim.yuzumu gizledim o yuzden
Hiii canım bende büyük biber dolması sanmıştım afiyet olsunYedim valla dolmalar basparmagimdan az ufakti ben ufak dolma severim oyle kocamann degildi yani canim moralim oyle bozuktuki cukolata o an beni mutlu etti tartiya bir gun kala olmadi ama neyse
Uzun zamandir bazi sikintilarim var ara ara nuksediyo o nedenle stresli zor gunler geciriyorum ama ben inaniyorumki rabbim yardim edecek ve bugunlerde gececek ....Hiii canım bende büyük biber dolması sanmıştım afiyet olsun
Moralin neden bu kadar kötü canım senin toparlanamadin bayadir
Bu kadar protein süper eksi demektir üstüne yoğurt kürü söyleyecek söz yokinciiitanesi
sabah 08.00
1 yumurta ile yagsiz omlet
1 kk tulum ve 1 kk suzme peynir
Ara 11.00
yarimdan az yesil elma
oglen 14.00
el kadar tavuk gogus eti
2 lokma ekmek
ara 16.30
1 hurma
aksam 17.45
3 yk kiymali karnabahar
3 yk tavuk taslik
sinirsiz kivircik salata
ara (saati belli degil)
Yogurt kuru
su 3 litreye yakin
Ortağım gayet güzel bir gün olmuş tartı öncesi süperizBen de menümü vereyim arkadaşlar :
tevafuk55 M Melrin
Kahvaltı (12 gibi)
2 dilim tb arası kahvltlk sos,biraz tel peynir, papatya çayı
Öğle (15:30)
2 kepçe tarhana, 1 dilim tb, 2-3 kaşık közl patlıcan, yarım soğan
Ara (17:30)
Ş.siz nescafe, 3 dilim bitter
Akşam (19:00)
1 tabak kıymalı pazı
Ara
1 bardak tarçınlı süt
3 lt su
Bi parçacık çikolata bişey yapmaz dolmada küçük diyosun eee daha ne olsunIyi aksamlar kizlar menumu vereyim
Dort kup kaşar peynir
Iki zeytin
Sekersiz cay
Oglen 15 00
Form cay
Aksam 17 30
Bir kepce tarhana corba
Uc tane biber dolma
Bir parca cukalata yedim
Ortağınla menün aynı sayılır dolma üstüne azcık çikolata tadımlık güzel bence tabi senin dolmalarda küçük daha ne olsunangelina35
sabah 8 de
1 portakal
öğle 12 de
1 haşlama yumurta
2 dal marul yeşil soğan
1 kk peynir
1 çay kaşığı süt kaymağı
1 çay kaşığından azcık fazla bal
1 dilim ekmek
16:00
sıcak süte nescafe
18:00
çilek
19 :15
1 yaprak sarma
2 küçük biber dolma
1 kase yayla çorbası
1 yemek kaşığı bezelye
bir parça ekmekle nutella (benimkiler yemeğin hemen üstüne yedi kokusu çok güzel geldi ben de yedim )
Çok güzel bir menü olmuş canım ama proteinin az olmuş çünkü gün içinde yumurta ve yogurt göremedim
Maddi mi yoksa senle mi ilgiliUzun zamandir bazi sikintilarim var ara ara nuksediyo o nedenle stresli zor gunler geciriyorum ama ben inaniyorumki rabbim yardim edecek ve bugunlerde gececek ....
Teşekkür ederim fazlaligim çok
Oyyyyy kıyamam enişte gitmiş kızımız proteinsiz kalmışEvde kalmadığından olabilir mi kankimçok ağrım vardı bugün çıkamadım da. Eşim de şehir dışında yoksa mutlaka her gün tüketiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?