- 13 Ağustos 2013
- 3.526
- 6.537
- 148
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #20.201
Oyyyyy kıyamam enişte gitmiş kızımız proteinsiz kalmış
Nasıl bi süreç ben niye anlamadımangelina35 ben de aynen öyle bir süreçten geçiyorum canım sabır ve dua etmek gerekiyo. Napalım Allah dermansız dert vermesin.
Nasıl bi süreç ben niye anlamadım
Nasıl bi süreç ben niye anlamadım
ben 95 kiloyken daha hızlı veriyordum şimdi zorla veriyorum verilecek sayı azaldıkça iş yavaşlıyo az yürüyüşe başlarsaKız öyle demek istemedim benim kiloma kıyasla çok yani yanlış anlamayoksa ben de 81 kiloyu gördüm kuzum.
Sabır arkadaşım şifa Rabbimden her hayırda bir şer her şerde bir hayır olabilir güzel bakalım güzel olsun çaresiz dert olmasınHem sağlık olarak hem psikolojik olarak canım yani bende öyle.
ben 95 kiloyken daha hızlı veriyordum şimdi zorla veriyorum verilecek sayı azaldıkça iş yavaşlıyo az yürüyüşe başlarsainciiitanesi her türlü o bileziği alır
Sabır arkadaşım şifa Rabbimden her hayırda bir şer her şerde bir hayır olabilir güzel bakalım güzel olsun çaresiz dert olmasın
Uzun zamandir bazi sikintilarim var ara ara nuksediyo o nedenle stresli zor gunler geciriyorum ama ben inaniyorumki rabbim yardim edecek ve bugunlerde gececek ....
Uzun zamandir bazi sikintilarim var ara ara nuksediyo o nedenle stresli zor gunler geciriyorum ama ben inaniyorumki rabbim yardim edecek ve bugunlerde gececek ....
kız ne bilim olmadığını her gün tuketiyordun o yüzden şaşırdım. Enistemiz gelsin de kankimize protein alsın aman da amanEvde kalmadığından olabilir mi kankimçok ağrım vardı bugün çıkamadım da. Eşim de şehir dışında yoksa mutlaka her gün tüketiyorum.
Yok canım ya yanlış anlamadım takiliyom sanaKız öyle demek istemedim benim kiloma kıyasla çok yani yanlış anlamayoksa ben de 81 kiloyu gördüm kuzum.
Canim 95 kilo ve şimdiki halini Kolaj yapsana çok merak ettim yüzünü de gizlersin olmaz mıben 95 kiloyken daha hızlı veriyordum şimdi zorla veriyorum verilecek sayı azaldıkça iş yavaşlıyo az yürüyüşe başlarsainciiitanesi her türlü o bileziği alır
kız ne bilim olmadığını her gün tuketiyordun o yüzden şaşırdım. Enistemiz gelsin de kankimize protein alsın aman da amanbu arada sıfır km kanki= M Melrin tabirini sevdim D Deligonul783
Baslicam canım inşallahben 95 kiloyken daha hızlı veriyordum şimdi zorla veriyorum verilecek sayı azaldıkça iş yavaşlıyo az yürüyüşe başlarsainciiitanesi her türlü o bileziği alır
Yok canım ya yanlış anlamadım takiliyom sana
Sağol canım takıldım öyle sizin desteginiz ile zaten bu güne kadar verebilfim yoksa simdiye kadar çoktan birakirdimYanlış anlamadığına sevindim tatlım senin için kilo nedir ki yaaa maşallah iraden benden güçlü senin. Allah sağlık versin ben sana güveniyorum o bilezik senin :)
Sağol canım takıldım öyle sizin desteginiz ile zaten bu güne kadar verebilfim yoksa simdiye kadar çoktan birakirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?