Haydi Yine Yeniden...

Kız öyle demek istemedim benim kiloma kıyasla çok yani yanlış anlama yoksa ben de 81 kiloyu gördüm kuzum.
ben 95 kiloyken daha hızlı veriyordum şimdi zorla veriyorum verilecek sayı azaldıkça iş yavaşlıyo az yürüyüşe başlarsa inciiitanesi her türlü o bileziği alır

ben 95 kiloyken daha hızlı veriyordum şimdi zorla veriyorum verilecek sayı azaldıkça iş yavaşlıyo az yürüyüşe başlarsa inciiitanesi her türlü o bileziği alır

Bence de canım inciiitanesi bu azimle istediği her kiloya ulaşır bence. Bak benim de kilo vermem durmaya başladı. Bi artıyım bi eksi. 80'in üstündeyken her gün veriyodum.

Uzun zamandir bazi sikintilarim var ara ara nuksediyo o nedenle stresli zor gunler geciriyorum ama ben inaniyorumki rabbim yardim edecek ve bugunlerde gececek ....
Uzun zamandir bazi sikintilarim var ara ara nuksediyo o nedenle stresli zor gunler geciriyorum ama ben inaniyorumki rabbim yardim edecek ve bugunlerde gececek ....

Ve bir gün ; “ Bu da geçti hamd
olsun ” diyeceğiz...
- Ya Sabr...

Evde kalmadığından olabilir mi kankim çok ağrım vardı bugün çıkamadım da. Eşim de şehir dışında yoksa mutlaka her gün tüketiyorum.
kız ne bilim olmadığını her gün tuketiyordun o yüzden şaşırdım. Enistemiz gelsin de kankimize protein alsın aman da aman bu arada sıfır km kanki= M Melrin tabirini sevdim D Deligonul783

Canim 95 kilo ve şimdiki halini Kolaj yapsana çok merak ettim yüzünü de gizlersin olmaz mı )

kız ne bilim olmadığını her gün tuketiyordun o yüzden şaşırdım. Enistemiz gelsin de kankimize protein alsın aman da aman bu arada sıfır km kanki= M Melrin tabirini sevdim D Deligonul783

Kankim sakın kıskanma bak sen de ilk göz ağrımsın. İkinizin de yeri ayrı ikinizi de çok seviyorum :) hehe M Melrin sen de sevdin mi sıfır km yi

Yanlış anlamadığına sevindim tatlım senin için kilo nedir ki yaaa maşallah iraden benden güçlü senin. Allah sağlık versin ben sana güveniyorum o bilezik senin :)
Sağol canım takıldım öyle sizin desteginiz ile zaten bu güne kadar verebilfim yoksa simdiye kadar çoktan birakirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…