Haydi Yine Yeniden...

HAFTANIN BİRİNCİSİ ............................ inciiitanesi ................. -1,9 kg
HAFTANIN İKİNCİSİ ................................ tevafuk55 .................... -1,4 kg
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ ........................... ekim2009 .................. -1,1 kg

GRUP ORTALAMALARI
1- İNCİTANESİ + TOMURCUK = 1,2 KG
2- EKİM + ANGELİNA = 1 KG
3- TEVAFUK + BUTTERFLY + MELRİN = 0,73 KG

Emeğine sağlık arkadaşım herkesi kutluyorum

Ellerine saglik tomurcugum bitanem hakkin helal et gulum ekim2009 kankim ikinci olmusuzz yaa haftaya bakalim ne olcakk herkese emeginden dolayi tesekkurler ...

Bende herkesi kutlarım ayrı ayrı...Ben bir sonraki hafta 6 görürüm belki
Gorucez canim acayip hirs geldi bana cok zorlu bir hafta gecirdik gunlukce cok sukur cabucak toparlandik cok mutluyum bugun tabii sabahki opucugu nde bu mutlulukta payi buyuk ...dilerim hep beraber cok daha iyi kilolar verelim .....

ellerine sağlık canım herkesi tebrik ederim

Öyle mi diyosun ortakım dolu dolu 2 gün bile olmadım 2.gün kesildi akşamüstü
Canim ben iki yildir seninki gibi oluyorum bazen cogaliyo bazen azaliyo benimki menopoz belirtisi bi turlu dr gidemedim seninki stresten olmustur dokuzlu cay ic cogaltiyo benimkini sende dene canim olmadi dr git benim gibi yapma sen

D Deligonul783 kankim çok şükür artidan kurtuldun canım. Haftaya da şişkinliğin gidecek ve cok iyi bir eksi bildirim gelecek

Öyle mi diyosun valla moralim bozuldu bu hafta kadar aç kaldığımı bilmem yani. Ama kanamam çok az oldu gider mi ki bu şişkinlik bilmiyorum

Sağolasın kankim haftaya beraber 69 lara gececez inş, ben zaten o yüzden 70.0 olayım diye ugrastim

Öyle mi diyosun valla moralim bozuldu bu hafta kadar aç kaldığımı bilmem yani. Ama kanamam çok az oldu gider mi ki bu şişkinlik bilmiyorum
Gider tabiki ben sislikten hiç korkmuyorum o gider çabucak. Onemli olan cisslarla kilo almamak bence

Canim ellerine sağlık . Herkesi tebrik ederim hiç artı bildirim yok arkadaşlar böyle devam edelim zaten bu hızla ve azimle gidersek yaza herkes amacına ulasmis olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…