- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 39
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #20.321
Canim ne diyeceğimi bilemedim. Allah en kisa zamanda hayırlısıyla tekrar nasip etsinkızlar kardeşimin kese bozulmuş tutunamamış bebek şimdi doktordan çıktı
Canim ne diyeceğimi bilemedim. Allah en kisa zamanda hayırlısıyla tekrar nasip etsin
Geçmiş olsun canım benim yaaa kıyamam ben onakızlar kardeşimin kese bozulmuş tutunamamış bebek şimdi doktordan çıktı
Geçmiş olsun canım benim yaaa kıyamam ben ona.Kenisi düşüyorsa ve kürtaja gerek kalmadıysa ilk adetten sonra hemen denesinler tekrar.Rabbim hayırlısını versin...
Bende düşük yaptıktan hemen sonra oğluma hamile kalmıştım.
Kendileri bilirler canım tabi doktoru ne dediyse onu yapsın.ben ilk adetten sonra korunmayı bırakıp hamile kalmıştım.kendiliğinden spontan düşüklerde rahim çok zarar görmüyor çünküdoktor ilacı kullanmayı bırak zaten adet olarak atarsın demiş ama 3 ay korun demiş
Çok kararında bir menü canım afiyet olsuntomurcukkk
SABAH 08:00
1 yumurta+2 küp kaşar+1 çeri domates+1 küçük salatalık ve yeşillik ekmek arası
ARA 11,30
5 tane kuru üzüm
ÖĞLE
1 tabak dolu mantarlı patatesli tavuk yemeği
1 kase salata
1 kase çorba
ARA 16:00
5 tane yulaflı bisküvi (hepsi bitsin diye yedim)
AKŞAM 18:30
1 kase sulu köfte
1 kase salata
3,5 lt su
ARA
türk kahvesi
Menumu vereyim @butterfly143 M Melrin
Ve değerli arkadaşlarım
Sabah 8.30: 1 has. Yumurta
3 kuru kayısı
Ara: sek Nescafe, 2 dilim bitter
Öğle 12.30: 1 kase mercimek ç
2 kaşık makarna
4 kaşık yoğurt
Aksam 16.00: 1 buçuk kase yarma çorba
Ara: Türk Kahvesi
3 litre su
Gunu hafif gecirmeye calistim cunku Aksam bebek görmeye gidecez eğer çok canım isterse bir şeyler yiyebilirim gelince yazarım arkadaşlar
Çok üzücü Rabbim sabır versin ben düşük yaptığımda doktor bebek sağlıklı olmadığı zaman düşer demişti ama acısı hala içimde ben kızıma 9 ay sonra hamile kaldım kanama gene geçirdim ilaçlı tedavi uygulandı şükürler olsun kucağıma aldım ikinci kızımda gene kanama oldu tedavi oldum zor bi süreç inşallah sağlıklı hayırlı evladı Rabbim herkese nasip etsinkızlar kardeşimin kese bozulmuş tutunamamış bebek şimdi doktordan çıktı
Harika bir menü ben kendi menümden utandım şimditomurcukkk
SABAH 08:00
1 yumurta+2 küp kaşar+1 çeri domates+1 küçük salatalık ve yeşillik ekmek arası
ARA 11,30
5 tane kuru üzüm
ÖĞLE
1 tabak dolu mantarlı patatesli tavuk yemeği
1 kase salata
1 kase çorba
ARA 16:00
5 tane yulaflı bisküvi (hepsi bitsin diye yedim)
AKŞAM 18:30
1 kase sulu köfte
1 kase salata
3,5 lt su
ARA
türk kahvesi
Çok üzücü Rabbim sabır versin ben düşük yaptığımda doktor bebek sağlıklı olmadığı zaman düşer demişti ama acısı hala içimde ben kızıma 9 ay sonra hamile kaldım kanama gene geçirdim ilaçlı tedavi uygulandı şükürler olsun kucağıma aldım ikinci kızımda gene kanama oldu tedavi oldum zor bi süreç inşallah sağlıklı hayırlı evladı Rabbim herkese nasip etsin
Harika bir menü ben kendi menümden utandım şimdi
Afiyet olsun canım günün güzel inşallah akşamı en az hasarla atlatırsınMenumu vereyim @butterfly143 M Melrin
Ve değerli arkadaşlarım
Sabah 8.30: 1 has. Yumurta
3 kuru kayısı
Ara: sek Nescafe, 2 dilim bitter
Öğle 12.30: 1 kase mercimek ç
2 kaşık makarna
4 kaşık yoğurt
Aksam 16.00: 1 buçuk kase yarma çorba
Ara: Türk Kahvesi
3 litre su
Gunu hafif gecirmeye calistim cunku Aksam bebek görmeye gidecez eğer çok canım isterse bir şeyler yiyebilirim gelince yazarım arkadaşlar
Bak dolu tarafından bakmaya başladın bilesağol canım amin zamanı değilmiş diyoruz artık en azından hamile kalabiliyor rabbim yine kısmet eder inşallah
Bak dolu tarafından bakmaya başladın bile
Menümü anlatayım
06:45
Limonlu su
Kahvaltı (07:30)
1 haşlanmış yumurta, kibrit kutusu kadar peynir, 1 dilim tahıllı ekmek, 1 çay kaşığı bal, 1 çay kaşığı yağ
Ara (10:15)
Çeyrek elma
Öğle (12:15)
5 yemek kaşığı zeytinyağlı barbunya, yoğurt
Ara(15:30)
1 süt dilimi, 1 muz, avuç içi kuruyemiş
Akşam (16:45)
1 kase tarhana çorba, 3 yemek kaşığı zeytinyağlı barbunya
Ara
Türk kahvesi
2.5 litre su
Canim afiyet olsun. senin menülerinde kahvaltina hayran oluyorum ise gidiyor olmana rağmen güzel sağlıklı kahv. Yapıyorsun. Bugünkü menunde sadece ikinci arani biraz fazla buldum. Üçü ayrı ayrı ara olabilirdi birara da fazla buldum.tevafuk55 , @butterfly143 sevgili ortaklarım ve diğer arkadaşlarım
Menümü anlatayım
06:45
Limonlu su
Kahvaltı (07:30)
1 haşlanmış yumurta, kibrit kutusu kadar peynir, 1 dilim tahıllı ekmek, 1 çay kaşığı bal, 1 çay kaşığı yağ
Ara (10:15)
Çeyrek elma
Öğle (12:15)
5 yemek kaşığı zeytinyağlı barbunya, yoğurt
Ara(15:30)
1 süt dilimi, 1 muz, avuç içi kuruyemiş
Akşam (16:45)
1 kase tarhana çorba, 3 yemek kaşığı zeytinyağlı barbunya
Ara
Türk kahvesi
2.5 litre su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?