- 13 Ağustos 2013
- 3.526
- 6.537
- 148
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #20.301
Birşey değil bitanem.Helal olsun ne demek.Kuzum ellerine sağlık yazmayı unutmuşum hakkını helal et uğraşıyosun bizim içintomurcukkk moralim bozuktu ama anne evi iyi geliyor insana gerçekten :) şimdi iyi hissediyorum kendimi.
Kuzum ellerine sağlık yazmayı unutmuşum hakkını helal et uğraşıyosun bizim içintomurcukkk moralim bozuktu ama anne evi iyi geliyor insana gerçekten :) şimdi iyi hissediyorum kendimi.
Aynen bende uzağa evlenmezdimaynen anne gibisi yok bende şimdiki aklım olsa uzak yere evlenmezdim gerçi bursa - istanbul arası çok uzak değil ama ha deyince gidilmiyor
Aynen bende uzağa evlenmezdim
benZor canım sizinkisi de.. Biz aynı şehirdeyiz ama 1 saat yol var diye uzak diyorum. Sık görüşemiyoruz. Ben bile üzülüyorum. Ama kısmet böyleymiş demekki sizin için de.
Ahhh kıyamam sana canım yaaaabentomurcukkk tan daha yalnızım burda bana dair hiç bir akrabam yok bazen insan ağlamak ,dertleşmek için birine gitmek ister ama maalesef benim öyle bir şansım yok
Öyle herşey nasip kısmet işi.İnsan bi yerde tercihlerini kendisi yapıyor ama kader işte.Demekki yazımız buraya yazılıymış...Zor canım sizinkisi de.. Biz aynı şehirdeyiz ama 1 saat yol var diye uzak diyorum. Sık görüşemiyoruz. Ben bile üzülüyorum. Ama kısmet böyleymiş demekki sizin için de.
Ahhh kıyamam sana canım yaaaa
Evet benim ablam da şans eseri buraya evlendi.Eşimin akrabalarından da iyi anlaştığım bikaç kişi var.gerisiyle normal muhabbet işte.
Ama senin durumun gerçekten zor.Keşke aynı şehirde olsaydık.birbirimize yoldaş olurduk...ama kendi canı kanı gibi kimse olmuyor haklısın canım.
Ne zaman gidiyor sizin ediyle büdü.Havalar ısındı artık hadi daaaa.Biz darlandık burda
Aynen canım.Denizden geçip derede boğulma sakın.Bunca zaman sabrettin az daha sık dişini.benim ediyle büdü bu hafta sonu artık üstü kapalı git dedim ya kızına gidecek bakalım bu hafta sonu tabi biz götüreceğiz sonrada nisan ortaları gibi gideriz diyor inşallah ama artık sayılı gün olmasına rağmen son demlerimi yaşıyorum bir patlak vermemek için kendimi sıkıyorum çünkü gider ayak bir sorun olsa koca yaz eşimle benim aram bozuk olur kesin
Aynen canım.Denizden geçip derede boğulma sakın.Bunca zaman sabrettin az daha sık dişini.
Sel gider kum kalır.Tabi sen eşinle başbaşa kalacaksın.Karı koca tadını çıkarın artık yokluklarının
Siz ugulayın canım programınızı .onlar evde olsa bile planda değişiklik yapmaaynen canım ya şimdiden hafta sonu na plan yaptık bile umarım bozulmaz
Yaşasalardı anam babamda uzakta olsalardı kardeşlerim canlarımm olabildiğince uzak ama şükürler olsun nefes alıyorlar bi telefon kadar uzaktalar mutlu olmak için bardağın boş tarafından değil dolu tarafından bakmamız gerektiğini düşünüyorum burda hiiç dostum yok karakterlerimiz örtüşmüyor mutsuz muyum hiçte değil ailem huzurlu Rabbim başımdan eksiltmesin beni seven koruyan kollayan eşim var bide siz dostlarım var daha ne isterim ki
Ilk yıllar bende öyleydim vücudumda çıkan kocaman yaralar gözümü açtı o günlerin hatırası yaralar hala üzerimdedoğru diyorsun canım benim hiç beceremediğim şey bu bardağın dolu tarafından bakmak
seninde başın sağolsun rabbim başka acılar göstermesin
göstermesin canım aminIlk yıllar bende öyleydim vücudumda çıkan kocaman yaralar gözümü açtı o günlerin hatırası yaralar hala üzerimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?