- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #20.341
Olsun için farklı söylesede dilin kardeşine güç vermek durumundasın sınav dünyası be arkadaşım herkesin sınavı farklı:) ama içimden de farklı şeylerde diyor canım kardeşim düğünü bile olmadı düğünü kana bulandı 3 tane cenaze çıktı bu böyle oldu
rabbim biran önce güldürür yüzünü inşallah
canım senin mi menün kötü zeytinyağlı sağlıklı günü erken kapamışsın dahan ne olsun
süt dilimi sıkıntı ediyorsan hem erken saat hemde kendine ödül olarak düşün bence
Bugün bi türlü doymadım o yüzden yoğun bi ara öğün oldu yazmayı unuttum öğle yarım dilim ekmeğe nutella sürmüştüm 4 tane yaprak sarma vardı bide oyy ben yaşlanıyorum galiba yediklerimi unutmaya başladımCanim afiyet olsun. senin menülerinde kahvaltina hayran oluyorum ise gidiyor olmana rağmen güzel sağlıklı kahv. Yapıyorsun. Bugünkü menunde sadece ikinci arani biraz fazla buldum. Üçü ayrı ayrı ara olabilirdi birara da fazla buldum.
Bugün bi türlü doymadım o yüzden yoğun bi ara öğün oldu yazmayı unuttum öğle yarım dilim ekmeğe nutella sürmüştüm 4 tane yaprak sarma vardı bide oyy ben yaşlanıyorum galiba yediklerimi unutmaya başladım
Aynen canım bugün ödül olmuş bol su iç canım birde erken yemissin zaten. Bakalım akşam bende de olabilir bir şeylerBugün bi türlü doymadım o yüzden yoğun bi ara öğün oldu yazmayı unuttum öğle yarım dilim ekmeğe nutella sürmüştüm 4 tane yaprak sarma vardı bide oyy ben yaşlanıyorum galiba yediklerimi unutmaya başladım
Olmuşla ölmüşe çare yok aynen ödül günü oldu akşam bisiklete binicem azda zumba yaparsam tamamdıruolsun canım tamam fazla ama bugün kendine ödül verdin diye düşün yeşil çay felan iç atarsın onu sen
Bi baktım kavanozun dibi gelmiş ne ara yediler bilmiyorum bende tutamadım kendimiAynen canım bugün ödül olmuş bol su iç canım birde erken yemissin zaten. Bakalım akşam bende de olabilir bir şeyler
Gaaayet guzel bir menu canim.senin aksam yemeginde bu tip seyler gormek beni mutlu ediyor.afiyet olsun...tomurcukkk
SABAH 08:00
1 yumurta+2 küp kaşar+1 çeri domates+1 küçük salatalık ve yeşillik ekmek arası
ARA 11,30
5 tane kuru üzüm
ÖĞLE
1 tabak dolu mantarlı patatesli tavuk yemeği
1 kase salata
1 kase çorba
ARA 16:00
5 tane yulaflı bisküvi (hepsi bitsin diye yedim)
AKŞAM 18:30
1 kase sulu köfte
1 kase salata
3,5 lt su
ARA
türk kahvesi
Aksami dusunerek gunu dengelemen harika canim.zaten guzel kilo verdin bu hafta.aksam kendine bi odul verip mutlu olabilirsin bence.hem o yedigin de sana hic arti olmadan geri gidecekMenumu vereyim @butterfly143 M Melrin
Ve değerli arkadaşlarım
Sabah 8.30: 1 has. Yumurta
3 kuru kayısı
Ara: sek Nescafe, 2 dilim bitter
Öğle 12.30: 1 kase mercimek ç
2 kaşık makarna
4 kaşık yoğurt
Aksam 16.00: 1 buçuk kase yarma çorba
Ara: Türk Kahvesi
3 litre su
Gunu hafif gecirmeye calistim cunku Aksam bebek görmeye gidecez eğer çok canım isterse bir şeyler yiyebilirim gelince yazarım arkadaşlar
Kendi menumden utandim yazmissin canim onceki mesajlarda ama utanilacak bir menu goremedim ben.15.30 arasindaki muz yada sut diliminden birini yemesen de olurmus ama olsun o da senin odulun olsun bugunMenümü anlatayım
06:45
Limonlu su
Kahvaltı (07:30)
1 haşlanmış yumurta, kibrit kutusu kadar peynir, 1 dilim tahıllı ekmek, 1 çay kaşığı bal, 1 çay kaşığı yağ
Ara (10:15)
Çeyrek elma
Öğle (12:15)
5 yemek kaşığı zeytinyağlı barbunya, yoğurt
Ara(15:30)
1 süt dilimi, 1 muz, avuç içi kuruyemiş
Akşam (16:45)
1 kase tarhana çorba, 3 yemek kaşığı zeytinyağlı barbunya
Ara
Türk kahvesi
2.5 litre su
Gaaayet guzel bir menu canim.senin aksam yemeginde bu tip seyler gormek beni mutlu ediyor.afiyet olsun...
Aa neden oyle oldu.saskinlikla okudum ozel degilse eger paylasabilir misin canim durumu:) ama içimden de farklı şeylerde diyor canım kardeşim düğünü bile olmadı düğünü kana bulandı 3 tane cenaze çıktı bu böyle oldu
rabbim biran önce güldürür yüzünü inşallah
Kiz sen aksam yemegini odul olarak mi goruyon kendinekendime ödül verdim canım :)
Aa neden oyle oldu.saskinlikla okudum ozel degilse eger paylasabilir misin canim durumu
hani yemeyen biri olarak öyle oluyor banaKiz sen aksam yemegini odul olarak mi goruyon kendine
Huuuuu diger kizlar biz nerelerden atsak kendimizi acep..gunlerimiz odulle geciyo valla odule doydum ben
menum geliyo fistik birazdan
Merhaba leila...oncelikle hosgeldin.Selam kizlar :) Dün beni de alir misiniz araniza diye sormustum. Bugün basladim ben de diyete ama cok yemissin diyeceksiniz biliyorum... Bu ilk gün oldugu icin fazla zorlamadim kendimi ve iki hafta önce diyetisyene gittigimde o da bana bu miktarlarda liste veriyordu. Kilom 83-84 falan. Tartilmiyorum artik.
Kahvalti:
1 dilim ekmek
30 gr beyaz peynir
Yesillik
5 zeytin
1 yumurta
Ara:
6 badem ve 5-6 findik
1 mandalina
Ögle:
6 yk ispanak yemegi
3 dilim ekmek
3-6 kasik light yogurt (iki kez mi ekledim hatirlamiyorum)
1 domates
Ara:
1 muz
1.5 ceviz + 1-2 hurma
az süt kattim
1 dilim ekmek + kasar peyniri
Aksam:
2 köfte
Salata
2 dilim ekmek
Utanarak yaziyorum menümü ama inanin ki ben normalde bunlardan cok daha fazla yiyorum. Yani kilo verdirecegine inaniyorum ama yarin biraz daha azaltmayi denerim...
Allah rahmet eylesin canim hepsini ...cok uzuldum.araç ne hale gelmis oyle.cok da hizlilarmiş.offfff kardesinin icinin buruk kalmasina da ayri uzuldumdaha önce öyle bir bahsetmiştim ama
canım kına günü kına bittikten sonra amcamın çocukları gençler biraz daha eğlenelim dediler gece dışarı çıktılar zaten ertesi günde düğün olacaktı ama bunlar gece trafik kazası geçirdiler 3 ü öldü 1 felç kaldı 1 iyi şükür ama onunda psikoloji kötü tabi daha 17 - 25 yaş arası kardeşlerden 1 öldü 1 kaldı öyle kötü bir dönem geçirdik düğünde olmadı tabi haliyle o yüzden hep içiz buruk .. aşağıda linki paylaştım bakabilirsin canım
http://www.haberler.com/bursa-da-trafik-kazasi-3-olu-2-yarali-7599678-haberi/
Allah rahmet eylesin canim hepsini ...cok uzuldum.araç ne hale gelmis oyle.cok da hizlilarmiş.offfff kardesinin icinin buruk kalmasina da ayri uzuldum
inciiitanesi
sabah 08.00
1 salatalik
1 domates
1 kk suzme peynir
1 kk dan az tulum peynir
1 adt etimek
ara 11.30
10 adet cig findik
1 hurma
oglen 14.00
1 adet yagsiz tost
3 adt zeytin
ara 16.00
1 hurma
aksam 18.00
5 corba kasigi mercimek corbasi
Ispanakli yumurta ( 1 yumurtasi ile)
5 adet serce parmak kadar ince sarilmis karalahana sarmasi
ara (saati belli degil)
yogurt kuru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?