- 2 Kasım 2015
- 2.788
- 5.651
- 73
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #21.521
Normaldir canım kaç saat uğraştılar üstelik kanaması içten devam ediyormuş ya.o sızlatıyordur belki.Diğer tarafı kullan sen ve çok sıcak içecek içmekızlar dişim hala ağrıyor normal mi üstüne bastıramıyorum
Canim geçmiş olsun hatta geçmis biledaha iyiyim canim sagol.bir daha olmadi zaten aksam.olursa kahve limon denerim arkadaslar onermis daha once de duymustum
Sağol tatlım... Geçmiş oldu evetCanim geçmiş olsun hatta geçmis bile
Canım şuan benim midem açım diye beni kandırıyor yemek saatimizde 1 deResmi Facede gordum hosuma gitti paylasayim sizle de
Baya güldüm hatta şarkı gibi söyledim
Çok severim ama ben yemiyorum canım kandil simidi.bir veya iki tane yiyebilirsinkızlar malum kandil bugün kandil simidi ne zaman ve kaç tane yemeliyiz genel işten çıkış saatlerimizde olur ya akşam
Bugün aynı zamanda helva bayramiymis. Şu an canım istedi mesela amaÇok severim ama ben yemiyorum canım kandil simidi.bir veya iki tane yiyebilirsin
aaa ilk defa duydum 3 gün sonra nasıl kilo yapıyormuş yaaa yenilen yakıt misali hareket edince enerjiye döner giderKizlarr aksam ben iki dilim tatli daha yedim cayla dunku menu alt ust oldu tatli falan yapmiycam artik dun ne olduysa gozum dondu sabah tartildim cok bi arti yok yerken kilo yapmiycak diye yedim he he heinsallah ise yarar bir yerden duymustum yenilen tatli ucgun sonra kilo yaparmis unlu bir yabanci manken demisti ins olmaz olmiycak benim vucudum soz dinler
ahh gülüm kanal tedavisinde sinirleri yok ediyorlar ağrı olmaması lazım bu gün geçmezse yarına da olursa demek ki hala sinirler duruyordurkızlar dişim hala ağrıyor normal mi üstüne bastıramıyorum
ben sefaköydeyim canım küçükçekmece
evet canım baya mesafe varUzakmışız ya başka şehirlerde gibiyiz :)
eşimde de akşama kadar bekleyelim geçmezse akşam gidelim özele dedi öyle yaparız sanırımahh gülüm kanal tedavisinde sinirleri yok ediyorlar ağrı olmaması lazım bu gün geçmezse yarına da olursa demek ki hala sinirler duruyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?