Haydi Yine Yeniden...

Regaib; rahmeti, bereketi ve mağfireti bol üç ayların manevi iklimine girildiğinin habercisidir. Recep ayının da ilk cuma gecesi…Allah’ın mağfiretinin, engin lütuf ve kereminin üzerimize sağanak sağanak yağdığı bir rağbet gecesi…
İstek, arzu ve beğenmedir rağbet…İnsan rağbet ettiği değerlere göre rağbet görür. Regaib Kandili ise her türlü arzu ve isteklerimizi, emel ve tutkularımızı, rağbetlerimizi iyiye, doğruya, güzele, faydalı olana, hakka ve hakikate; regaibimizi Rabbimize yöneltme, bütün işlerimizi O’nun rızasına uygun hâle getirme çabasıdır.
Rağbetimiz başkaca hiç bir şeye değil, sadece O’na olsun ki, her gecemiz Regaip olsun.Kandilimiz mübarek olsun

Afiyet olsun canım acligini muz ile bastirmissin bence gayet güzel afiyet olsun :)

Guzel dengelemissin.simitleri aksam yemegi yerine sayman da guzel olmus canim.
Benim kayinvalide de hamur kizartmis ama yemedim ben menumu yazarim simdi.parka gitcez az sonra

inciiitanesi
sabah 08.00
1 kk tulum peynir
1 domates
3 zeytin
2 etimek
birinin uzerine krem peynir

ara 12.00
10 adt cig findik

oglen 14.00
1 adt yagsiz tost
yarim domates
yarim salatalik

ara 17.00
1 kk beyaz peynir

aksam 18.15
1 kase tavuk suyuna tel sehriye corbasi
4 yk zeytinyagli taze fasulye
1 kase yogurt

su 3 lt ye yakin olur
son arayi yapinca yazarim
simdi ufaktan bi yuruyus zamani

menün çok güzel canım afiyet olsun
bir şey sormak istiyorum salatalık ve domates neden yarım doyduğun için mi fazla olmasın diye mi

bu arada iyi yürüyüşler size

Kusursuz harika bir menü afiyet olsun canım :)

menün çok güzel canım afiyet olsun
bir şey sormak istiyorum salatalık ve domates neden yarım doyduğun için mi fazla olmasın diye mi

bu arada iyi yürüyüşler size
Genelde sadece tost yiyorum canim o yuzden degisiklik olsun dedim.domates buyuktu zaten yarimi yetti.salatalik da oyle.diger yarilarini da patrona verdim.o da diyette
Bu arada 5 tane de yesil zeytin var oglende yazmayi unutmusum

Menümü vereyim canlarım
tevafuk55 M Melrin

Kahvaltı (11 gibi)
1,5 yumurta tavada, 2 kk peynir, 2 d kızarmış tb, biraz tereyağ, 1 çatal helva, çay

Ara (13:00)
Yarım armut

Öğle (15:00)
1 kepçe tarhana çorbası
2-3 kaşık kıymalı patlıcan (sonunda bitti)
1 kase naneli yoğurt, 1 d tb ekmek

Ara (18:00)
Ş.siz nescafe, 2 d bitter, 1 minik lokum

Akşam (20:00)
1 bardak süt

3 lt su

Son iki saat susadim ve canım tatlı çekiyor. Komşu helva getirmiş yesem olur mu ki

Ye kankim ye kaybettiğin enerji yerine gelir. Ama herşeyden az az ye ki rahatsız olma.

Öğlen az yemişsin ama muz ve simit tok tutmuştur iyi dengelemişsin canım.

Bugün menün çok güzel olmuş canım afiyet olsun.

Cok iyi canim valla oglen 15 te yediginle yatana kadar nasil duruyorsun masallah sana.ben hayatta dayanamam.gerci ufak aralar var ama yemegin yerini tutmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…