Haydi Yine Yeniden...

Valla ilk wc ye ciktigimda bende iyi tarafini dusundum dedim iyi yarin eksi olurum ama baktim devami geldi canim sıkıldi acikcasi.dermanim kalmadi cunku.iyiyim simdi gecti gibi.sorun devam ederse muz yerim canim sagol...

Canım 1 kaşık kurukahveye yarım limon sık ve bir dikişte iç. Burnunu tutup iç hatta :) miden bulanırsa üstüne az su içebilirsin. Kesin çözüm :) hamileliğimde ilk 5-6 ay ishaldim ondan biliyorum :)

tomurcuğum nar ekşisi olmadı limonla kuru kahveyi karıştır yut bizde erik ekşisiyle kahve karıştırılır çok etkili hemen keser ishali

Canım 1 kaşık kurukahveye yarım limon sık ve bir dikişte iç. Burnunu tutup iç hatta :) miden bulanırsa üstüne az su içebilirsin. Kesin çözüm :) hamileliğimde ilk 5-6 ay ishaldim ondan biliyorum :)
senin yazıyı okumadan aynını yazmışım :))

Arkadaşlar bu gece sahura kalkacam inş öneriniz var mı. Ben az çorba ve kahvalyilik ve 1 dilim ekmek düşünüyorum olur mu sizce ne dersiniz
yumurtanı kahvaltılığını yedikten sonra çorbanı iç sıvılar üstte kalsın uzun süre tokluk verir
allah kabul etsin şimdiden gülüm

günaydın geçmiş olsun canım bugün nasılsın

Arkadaşlar bu gece sahura kalkacam inş öneriniz var mı. Ben az çorba ve kahvalyilik ve 1 dilim ekmek düşünüyorum olur mu sizce ne dersiniz
canım Allah kabul etsin
dün geçti artık ama eğer bugünde kalkarsan hurma da çok tok tutuyor hemde şeker ihtiyacını görür vücuda dinçlik verir

allah kolaylıklar versin canım

Rahatsizligina ragmen iyi toparladin canim.uzun sure susuz kaldin odem tutabilirsin tartilirsan sasirma arti cikarsan yani

yok canım tartıyı kaldırdım zaten dün eltime gittik yemeğe çay içmeye geç saat hava güzel yürüdük biraz tabi dondurma yedim orda uyumuşum tartılamadım yani istesemde
ama ödem olmuş ki şuan yüzüklerim oturdu parmağıma

Sabah 9 da nasil da canim cekti kiz.Allah iyiligini versin neyse yuruyusle birlikte dengeli duruyor menu.
bezelye sisirmiyor muydu seni ?
Aksam yapmistim sabah tepside gorunce yemelisin dedi icimdeki kotu ses yedim bende bezelye nohut ve kurufasulyeye gore daha az sislik yapiyo ayrani o nedenle ictim migdemdeki o asidik durumu dengeliyo iyi geliyo bana yogurt ayran

Canim insallah iyisindir simdi ishal aslinda iyi biseydir vucutdaki mikrobu atar biraz patates ye muz falan cok gecmis olsun tatlim

Kizlarr aksam ben iki dilim tatli daha yedim cayla dunku menu alt ust oldu tatli falan yapmiycam artik dun ne olduysa gozum dondu sabah tartildim cok bi arti yok yerken kilo yapmiycak diye yedim he he he insallah ise yarar bir yerden duymustum yenilen tatli ucgun sonra kilo yaparmis unlu bir yabanci manken demisti ins olmaz olmiycak benim vucudum soz dinler

yumurtanı kahvaltılığını yedikten sonra çorbanı iç sıvılar üstte kalsın uzun süre tokluk verir
allah kabul etsin şimdiden gülüm

canım Allah kabul etsin
dün geçti artık ama eğer bugünde kalkarsan hurma da çok tok tutuyor hemde şeker ihtiyacını görür vücuda dinçlik verir
Amin arkadaşlarım teşekkür ederim

Neyse ki arti cikmamissin ama yuruyustendir o.kaloriyi yakiyosun nasil olsa.olsun bosver yeni bir gune basladik artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…