- 13 Ağustos 2013
- 3.526
- 6.537
- 148
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #21.501
Valla ilk wc ye ciktigimda bende iyi tarafini dusundum dedim iyi yarin eksi olurum ama baktim devami geldi canim sıkıldi acikcasi.dermanim kalmadi cunku.iyiyim simdi gecti gibi.sorun devam ederse muz yerim canim sagol...
tomurcuğum nar ekşisi olmadı limonla kuru kahveyi karıştır yut bizde erik ekşisiyle kahve karıştırılır çok etkili hemen keser ishaliCok fena ishalim kizlaaaarrrrsu gibi gidiyo cok kotuyum dernanim kalmadi.sık sık lavabodaydim.bol su ictim.bide ogluma tavuklu pilav yedirirken bir iki lokma tavugundan aldim.cunku halim kalmadi hic.
sanirim dun yedigim erikler yapti boyle.herseyin fazlasi zarar derler ya aynen oyle...kabizlik ayri dert ishal ayri
senin yazıyı okumadan aynını yazmışım :))Canım 1 kaşık kurukahveye yarım limon sık ve bir dikişte iç. Burnunu tutup iç hatta :) miden bulanırsa üstüne az su içebilirsin. Kesin çözüm :) hamileliğimde ilk 5-6 ay ishaldim ondan biliyorum :)
yumurtanı kahvaltılığını yedikten sonra çorbanı iç sıvılar üstte kalsın uzun süre tokluk verirArkadaşlar bu gece sahura kalkacam inş öneriniz var mı. Ben az çorba ve kahvalyilik ve 1 dilim ekmek düşünüyorum olur mu sizce ne dersiniz
günaydın geçmiş olsun canım bugün nasılsınCok fena ishalim kizlaaaarrrrsu gibi gidiyo cok kotuyum dernanim kalmadi.sık sık lavabodaydim.bol su ictim.bide ogluma tavuklu pilav yedirirken bir iki lokma tavugundan aldim.cunku halim kalmadi hic.
sanirim dun yedigim erikler yapti boyle.herseyin fazlasi zarar derler ya aynen oyle...kabizlik ayri dert ishal ayri
canım Allah kabul etsinArkadaşlar bu gece sahura kalkacam inş öneriniz var mı. Ben az çorba ve kahvalyilik ve 1 dilim ekmek düşünüyorum olur mu sizce ne dersiniz
Kızlar yeni oturdum kızımın Nasrettin Hoca canlandırması var ona cübbe sakal yaptık yemekti temizlikti çamaşır ser topla yeni oturdum okulda yoğun 23 nisan hazırlıkları derken çok yürümüşüm adımölçer 12.500 gösteriyor namazımı kılayım benden iyisi olmayacak
ben sefaköydeyim canım küçükçekmeceBen ataşehirdeyim canım. Sen hangi ilçedesin?
Rahatsizligina ragmen iyi toparladin canim.uzun sure susuz kaldin odem tutabilirsin tartilirsan sasirma arti cikarsan yani
Aksam yapmistim sabah tepside gorunce yemelisin dedi icimdeki kotu ses yedim bende bezelye nohut ve kurufasulyeye gore daha az sislik yapiyo ayrani o nedenle ictim migdemdeki o asidik durumu dengeliyo iyi geliyo bana yogurt ayranSabah 9 da nasil da canim cekti kiz.Allah iyiligini versinneyse yuruyusle birlikte dengeli duruyor menu.
bezelye sisirmiyor muydu seni ?
Canim insallah iyisindir simdi ishal aslinda iyi biseydir vucutdaki mikrobu atar biraz patates ye muz falan cok gecmis olsun tatlimCok fena ishalim kizlaaaarrrrsu gibi gidiyo cok kotuyum dernanim kalmadi.sık sık lavabodaydim.bol su ictim.bide ogluma tavuklu pilav yedirirken bir iki lokma tavugundan aldim.cunku halim kalmadi hic.
Allah kabul etsin canim.uc aylar baslangici icin tutacaksin sanirim persembe cuma.Rabbim onune cikarsin insallah.Uc aylarimiz da hayirlara vesile olsun hayirlisiyla mubarek ramazan ayina ulasmak nasip olur insallah.
arkadaslarim guzel tavsiyelerde bulunmuslar.en guzeli zaten kahvaltilik seyler.cay da icebilirsen iyi olur canim...
yumurtanı kahvaltılığını yedikten sonra çorbanı iç sıvılar üstte kalsın uzun süre tokluk verir
allah kabul etsin şimdiden gülüm
Amin arkadaşlarım teşekkür ederimcanım Allah kabul etsin
dün geçti artık ama eğer bugünde kalkarsan hurma da çok tok tutuyor hemde şeker ihtiyacını görür vücuda dinçlik verir
daha iyiyim canim sagol.bir daha olmadi zaten aksam.olursa kahve limon denerim arkadaslar onermis daha once de duymustumgünaydın geçmiş olsun canım bugün nasılsın
Neyse ki arti cikmamissin ama yuruyustendir o.kaloriyi yakiyosun nasil olsa.olsun bosver yeni bir gune basladik artikKizlarr aksam ben iki dilim tatli daha yedim cayla dunku menu alt ust oldu tatli falan yapmiycam artik dun ne olduysa gozum dondu sabah tartildim cok bi arti yok yerken kilo yapmiycak diye yedim he he heinsallah ise yarar bir yerden duymustum yenilen tatli ucgun sonra kilo yaparmis unlu bir yabanci manken demisti ins olmaz olmiycak benim vucudum soz dinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?