- 13 Ağustos 2013
- 3.526
- 6.537
- 148
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #21.481
Bende menu yazayim eve geldim oglum uyumus .uyansin parka gidicez insallah
@inciiitanesi
sabah 08.00
1 haslanmis yumurta
2 adet etimek
birinin uzerine krem peynir
1 kucuk domates
3 adrt zeytin
ara 12.00
1 kk beyaz peynir
oglen 14.00
1 adt yagsiz tost
ara 16.00
1 kup kasar peyniri
aksam 17.30
1 yemek tabagi taze fasulye
1 buyuk kase yogurt
ara yaparim mutlaka saatini ve ne yedigimi yazarim
su 3 litreyi bulur yatana kadar
yarim saat kadar da yururum
@angelina35 ve kızlar
sabah 9:40
1 portakal
1 dilim t.b. ekmeği üstüne kaşar (mikrodalgada erittim )
1 haşlama yumurta
domates salatalık
yarım kk. peynir
14:30
1 avuç leblebi
3-4 kuru kayısı
17:30
4 kepçe mantı çorbası (2 kepçesi suyu 'yaklaşık kepçesi mantısı )
2 çatal haşlanmış karnıbahar üstüne sarımsaklı yoğurt
tomurcukkk
SABAH 08:00
1 yumurta +1kk peynir ekmek arası
öğle 16:00
1 dürüm döner
1 ayran
AKŞAM 20:00
1 kase mercimek çorba
5 yk bulgur pilavı
1 kase ayran
Ara yapmam sanırım
1 lt su içebildim şuana kadar daha da devam ederim
spor yapınca yazarım
Sarj bitti menu yazarken gicik telefon yaaekim2009
9 00 bir kucuk dilim kadayif tatlisi
9 30
Iki dilim tb ekmek
Bes alti catal domatesli biber kavurma
Biraz tel peynir
Uc tane zeytin
Sekersiz cay
13 30
Dokuzlu cay
Bir kucuk dilim kadayif tatlisi
14 30
Bir kepce corba
Bir tabak salata
Iki tane etimek
17 00
Bir kepce bezelye yemegi
Bir tabak salata
Bir bardak ayran
Su 2 litre
Spor 5 km yurudum az oldu ama neyse
Kadayif tatlisini kendim yaptim dilimler kibrit kutusu kadardi yani toplamda bir porsiyon yedim ama hala yiyesim var benim cok severim kadayifi nasil durdurcam kendimi bennnn
Gelir bence canım. Bol su ve form çayı odemini attırır.Kızlar yaaa karnım çok şiş ufffff form çayı içsem iyi gelir mi?
Gelir bence canım. Bol su ve form çayı odemini attırır.
Birara oldu canım ama artık yapmıyor birde 3 taneyi hiç gecmedim. Fazla mi tukettin acaba.Form çayı ağrı yapıyo sende de oluyor mu? Ovulasyon haftasına gircem ya hep şiş olur artık karnım.
Birara oldu canım ama artık yapmıyor birde 3 taneyi hiç gecmedim. Fazla mi tukettin acaba.
hayırdır ortağım sabah öğlen tatlı krizin tutmuş dün ben bu gün sen :))Sarj bitti menu yazarken gicik telefon yaaekim2009
9 00 bir kucuk dilim kadayif tatlisi
9 30
Iki dilim tb ekmek
Bes alti catal domatesli biber kavurma
Biraz tel peynir
Uc tane zeytin
Sekersiz cay
13 30
Dokuzlu cay
Bir kucuk dilim kadayif tatlisi
14 30
Bir kepce corba
Bir tabak salata
Iki tane etimek
17 00
Bir kepce bezelye yemegi
Bir tabak salata
Bir bardak ayran
Su 2 litre
Spor 5 km yurudum az oldu ama neyse
Kadayif tatlisini kendim yaptim dilimler kibrit kutusu kadardi yani toplamda bir porsiyon yedim ama hala yiyesim var benim cok severim kadayifi nasil durdurcam kendimi bennnn
Arkadaşlar bu gece sahura kalkacam inş öneriniz var mı. Ben az çorba ve kahvalyilik ve 1 dilim ekmek düşünüyorum olur mu sizce ne dersiniz
Tamam canım yumurta düşünüyorum zaten.Bence tam doymalısın canım en azından çeyrek ekmek yesen iyi olur. Tok tutacak şeyler ye. Yumurta özellikle.
Protein ağırlıklı beslen süt yumurta peynir kolay kolay acıktırmazArkadaşlar bu gece sahura kalkacam inş öneriniz var mı. Ben az çorba ve kahvalyilik ve 1 dilim ekmek düşünüyorum olur mu sizce ne dersiniz
Tamam canım çorba yerine süt koyuyorum o zaman. Teşekkür ederim cevap verdiğin için. Ben artık uykuya gidiyorum canlar. Gece 2 30 gibi kalkarim. Hepinize iyi geceleeerrrProtein ağırlıklı beslen süt yumurta peynir kolay kolay acıktırmaz
Iyi geceler canım Allah rahatlık versinTamam canım çorba yerine süt koyuyorum o zaman. Teşekkür ederim cevap verdiğin için. Ben artık uykuya gidiyorum canlar. Gece 2 30 gibi kalkarim. Hepinize iyi geceleeerrr
Allah kabul etsin canim.uc aylar baslangici icin tutacaksin sanirim persembe cuma.Rabbim onune cikarsin insallah.Uc aylarimiz da hayirlara vesile olsun hayirlisiyla mubarek ramazan ayina ulasmak nasip olur insallah.Arkadaşlar bu gece sahura kalkacam inş öneriniz var mı. Ben az çorba ve kahvalyilik ve 1 dilim ekmek düşünüyorum olur mu sizce ne dersiniz
Muz ya da patates haşlaması tüketsen biraz kendine gelirsin zaten suyu ihmal etme sorun olsada yarın bol bol eksi demektir iyi tarafından bakmaya çalışıyorumCok fena ishalim kizlaaaarrrrsu gibi gidiyo cok kotuyum dernanim kalmadi.sık sık lavabodaydim.bol su ictim.bide ogluma tavuklu pilav yedirirken bir iki lokma tavugundan aldim.cunku halim kalmadi hic.
sanirim dun yedigim erikler yapti boyle.herseyin fazlasi zarar derler ya aynen oyle...kabizlik ayri dert ishal ayri
Valla ilk wc ye ciktigimda bende iyi tarafini dusundum dedim iyi yarin eksi olurum ama baktim devami geldi canim sıkıldi acikcasi.dermanim kalmadi cunku.iyiyim simdi gecti gibi.sorun devam ederse muz yerim canim sagol...Iyi geceler canım Allah rahatlık versinÖ
Muz ya da patates haşlaması tüketsen biraz kendine gelirsin zaten suyu ihmal etme sorun olsada yarın bol bol eksi demektir iyi tarafından bakmaya çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?