Haydi Yine Yeniden...

Bugün ara öğünlerin çok az olmuş canım gözüm biraz salata ya da çorba gibi sulu şeyler aradı. Ara olarak süt içebilirsin canım yanına da kuru meyve fındık ceviz gibi bişiler yiyebilirsin.

Canım akşamki çorbayı anlamadım. Eğer 2 kepçe suyu 2 kepçe mantısı ise çok olmuş mantı. Onun dışında güzel canım.

Bugün pek yorum yapmayayım canım sana kıyamam 8 den 16 ya kadar aç kaldın dürüm döner de ödülün olmuş. Akşam yemekle de iyi yapmışsın.

Oyyy ben de çok severim kadayıf :) tam yazacaktım ki tatlı çok olmuş diye sonra aşağıyı okudum ki kk kadarmış. Küçükmüş dilimler cidden. Sporun da güzel.

hayırdır ortağım sabah öğlen tatlı krizin tutmuş dün ben bu gün sen :))
öğleyele akşamı çok hafif tutmuşsun 5 km de yürüyüş bence hiç sıkıntı yok afiyet olsun

Arkadaşlar bu gece sahura kalkacam inş öneriniz var mı. Ben az çorba ve kahvalyilik ve 1 dilim ekmek düşünüyorum olur mu sizce ne dersiniz

Bence tam doymalısın canım en azından çeyrek ekmek yesen iyi olur. Tok tutacak şeyler ye. Yumurta özellikle.

Kızlar yeni oturdum kızımın Nasrettin Hoca canlandırması var ona cübbe sakal yaptık yemekti temizlikti çamaşır ser topla yeni oturdum okulda yoğun 23 nisan hazırlıkları derken çok yürümüşüm adımölçer 12.500 gösteriyor namazımı kılayım benden iyisi olmayacak

Protein ağırlıklı beslen süt yumurta peynir kolay kolay acıktırmaz
Tamam canım çorba yerine süt koyuyorum o zaman. Teşekkür ederim cevap verdiğin için. Ben artık uykuya gidiyorum canlar. Gece 2 30 gibi kalkarim. Hepinize iyi geceleeerrr

Cok fena ishalim kizlaaaarrrr su gibi gidiyo cok kotuyum dernanim kalmadi.sık sık lavabodaydim.bol su ictim.bide ogluma tavuklu pilav yedirirken bir iki lokma tavugundan aldim.cunku halim kalmadi hic.
sanirim dun yedigim erikler yapti boyle.herseyin fazlasi zarar derler ya aynen oyle...kabizlik ayri dert ishal ayri

Arkadaşlar bu gece sahura kalkacam inş öneriniz var mı. Ben az çorba ve kahvalyilik ve 1 dilim ekmek düşünüyorum olur mu sizce ne dersiniz
Allah kabul etsin canim.uc aylar baslangici icin tutacaksin sanirim persembe cuma.Rabbim onune cikarsin insallah.Uc aylarimiz da hayirlara vesile olsun hayirlisiyla mubarek ramazan ayina ulasmak nasip olur insallah.
arkadaslarim guzel tavsiyelerde bulunmuslar.en guzeli zaten kahvaltilik seyler.cay da icebilirsen iyi olur canim...

Iyi geceler canım Allah rahatlık versinÖ
Muz ya da patates haşlaması tüketsen biraz kendine gelirsin zaten suyu ihmal etme sorun olsada yarın bol bol eksi demektir iyi tarafından bakmaya çalışıyorum

Iyi geceler canım Allah rahatlık versinÖ

Muz ya da patates haşlaması tüketsen biraz kendine gelirsin zaten suyu ihmal etme sorun olsada yarın bol bol eksi demektir iyi tarafından bakmaya çalışıyorum
Valla ilk wc ye ciktigimda bende iyi tarafini dusundum dedim iyi yarin eksi olurum ama baktim devami geldi canim sıkıldi acikcasi.dermanim kalmadi cunku.iyiyim simdi gecti gibi.sorun devam ederse muz yerim canim sagol...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…