Haydi Yine Yeniden...

Sahura kalkamadigin icin sanirim cok etkilendin.bi agri kesici al istersen canim ve bugun mutlaka sahur yap olmadi yatarken ye

M Melrin amin arkadaşım sağolasın. Önden şu içtim diye mi nedir şu an sistim. Ilk defa orucken diyet yaptım o yüzden bi afalladim. Sen mesela ramazan ayında kilo verebiliyor muydun, sırrın neydi canım

@TEVAFUK, D Deligonul783 sevgili ortaklarım ve arkadaşlarım
07:00 Limonlu su
Kahvaltı (07:30)
1 haşlanmış yumurta, 1 dilim çavdar ekmeği, 1 çay kaşığı bal, 1 çay kaşığı kaymak, kibrit kutusu kadar peynir
Ara(10:15)
Yeşil çay, muz
Öğle (12:15)
2 yemek kaşığı bulgur pilavı, 4 yemek kaşığı zeytinyağlı kereviz yemeği, 1 minnacık kurabiye
Ara (13:00)
1 süt dilimi ( öğrencim kandil için getirmişti mecburen yedim)
Akşam (16:15)
1 pişi,1 dilim ıspanaklı börek, 1 küçük dilim kek
Ara
Türk kahvesi
2.5 litre su

Ben geldimmm komsumla yuruyusten yeni geldik misafiri vardi gec ciktik bugun gelelim menuye
10 00
Iki dilim tb ekmek
Bes alti catal patates kizartmasi
Biraz tel peynir
Bol yesillikli bir tabak salata
15 30
Bir dilim ekmek
Bir tabak salata
Biraz tel peynir
Bir tane yesil elma
18 00
Patesli patlicanli firin yemegi bes kasik anca gelir
Dort kasik yogurt
Ssu 2 litre
Spor 11 bin 252 adim attim 6 kilometreden fazla yurudum galiba cay icerim birazdan

Sahura kalkamadigin icin sanirim cok etkilendin.bi agri kesici al istersen canim ve bugun mutlaka sahur yap olmadi yatarken ye
Kesinlikle haklısın canım o yüzden oldu. Aslında gece bir buçukta oğlum için uyandım saatim 2 30 a kuruluydu kapatmış uyumusum. Bu gece öyle yapacam canım inş

Ilk kez geçen sene ramazan da kilo verdim sahur bizde Kahvaltı üzerine olur yumurta peynir mutlaka olur hamur işi nadir olur iftarda önce çorba olur salata muhakkak olur ekmek iftarda yemem yemekte 5 kaşık geçmez bide iftara yakın hergün 1 saat yürüyüş yapmıştım bu senede öyle yapcam

Menün sporun harika olmuş

Bugün 40 dk çocuklarla yakan top oynadım bugün bayağı hareketli bir gündü işim bitince yürüyüş yaptım 1 saat tempolu yürüyüş yapıldı adımölçer şimdi 18.888 gösteriyor azda zumba yapasım var yaparsam yazarım

Afiyet olsun canim.aksam saati biraz gec ama hafif seyler o yuzden guzel

Kızlar benim için ibadet zamanı Kuran okuyayım tespih çekeyim sonra uğrarım birbirimize dua etmeyi unutmayalım Rabbim hepimizin kalbine göre versin obez değil fit hatunlar olalım inşallah hepinizi seviyorum

Canim aksama kadar gerçekten çok güzelmis ama geçen hafta da birkaç kere böyle hamur işi yapmistin sonuç artı olmuştu. Miktarları az olsa bile kalorisi yüksek canım.
harika bir menü spor da var afiyet olsun canım.
Teşekkür ederim canım bu ramazan da ve tutacağım Oruçlarda bende öyle yapayım. Ara yapıyor muydun peki

Akşam karbnhdrt olmuş canım onun dışında güzel zaten. Akşam sütle bir avuç fındık yedim acıkmadım şükür canım. 3 te yediğimle baya doyunca geç saatte de yemek istemedim. Normalde akşam yemeği yiyorum ben.

Akşam karbnhdrt olmuş canım onun dışında güzel zaten. Akşam sütle bir avuç fındık yedim acıkmadım şükür canım. 3 te yediğimle baya doyunca geç saatte de yemek istemedim. Normalde akşam yemeği yiyorum ben.

Of kızlar benim oğlanda bir ağlama bir ağlama bişey oldu sandık çocuğa eşim eve geldiğinden beri katıla katıla ağlıyo şu an fenayım beynim zonkluyo. Az önce uyuttum ama bittim yani psikolojim çöktü adeta

Ekimim ikindi vakti yediğin mantıyla çorba çok olmuş sanki. Çorban bir kepçe olsa bir de yoğurt olsa daha iyi olurdu daha doyurucu hem. Bir kepçe çorba bir dilim ekmek gibi ya o açıdan :) akşamın da doyurucu ama hafif olmuş sevdim. Semizotu salatasına bayılırımmm

Afiyet olsun canım güzel menü olmuş. Şu adım ölçerden ben de alcam :)

Aksam karbonhidratli ama gun ortalamasi dengeli canim

Bu yuruyuslere hicbir menu dayanmaz canim.harikasin masallah sezonu actin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…