- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 39
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #21.621
Sizi kullanabildigini bir farkederse iste asil o zaman yandiniz esinlede konus cocuktur cildirir bagirir saatlerce aglar kendini yerlere atar siz tepkinizi uzulerek kizarak yada panik yaparak gosterirseniz o bu durumu cok kullanacaktir goz hizasina gel ve senin sakinlesmeni bekliyorum de zamanla susacaktir cocuklar zeki varliklar anlamaz diye dusunmeyin onlar herseyin farkindalarYandık deseneçünkü 2 yaşına tam 8 ay var şimdiden başladıysa yandık ki ne yandık. Ben sakinim çocuğu da sakinleştiriyorum önce sinirleniyorum ama sonra hemen toparlanıp rahatlatıyorum ama eşim çok panik bu çocuğa da yansıyo tabi daha da kuduruyo.
Canim benim cok gecmis olsun herseyde bi hayir vardir uzme kendini iltihap kurur cabucak cektirirsin sende agrin devam ediyomu peki ..Günaydın kızlar hayırlı cumalar dün ateş ateş resmen hemen uyumuşum sonra eşim geldi doktora gittik
ordan dişçiye dişçi dedi bu diş çekilecek diş neden buna kanal tedavisi yapmış sallanıyor bu diş dedi daha çok moralim bozuldu ama o dişteki iltihap bana ateş yapmış dişçi öyle dedi
Sizi kullanabildigini bir farkederse iste asil o zaman yandiniz esinlede konus cocuktur cildirir bagirir saatlerce aglar kendini yerlere atar siz tepkinizi uzulerek kizarak yada panik yaparak gosterirseniz o bu durumu cok kullanacaktir goz hizasina gel ve senin sakinlesmeni bekliyorum de zamanla susacaktir cocuklar zeki varliklar anlamaz diye dusunmeyin onlar herseyin farkindalar
Gunaydin kizlar hayirli cumalar olsun hepinize bugun cok yogun bir gun olacak annemler ve gelinimiz caya gelcekler bana hazirlik yapma dediler ama ben duramamki biraz temizlik yapcam sonrasinda hazirlik yuruste kaldi bugun gidemem galiba hem komsumda dinlenmis olur aksam menu bildirimine gelmeye calisirim gelemezsem bile gece gelir yazariim insallah ....guzel bir gun olsun hepimiz icin
Canim benim cok gecmis olsun herseyde bi hayir vardir uzme kendini iltihap kurur cabucak cektirirsin sende agrin devam ediyomu peki ..
Kız ben senin gibi görümceyi yerim kibenim görümce ancak yapılanı yiyo bir de yediğine yorum yapar hahaha
Benim de annemle bacım gelecek bugün. Yarın da eşimin teyzesine gidicez. Pazar günü de nişan var. Spor ve yürüyüş yalan olacak benim deama birazdan yürüyerek markete gidip gelicem oğluşla.
Gunaydin kizlar hayirli cumalar olsun hepinize bugun cok yogun bir gun olacak annemler ve gelinimiz caya gelcekler bana hazirlik yapma dediler ama ben duramamki biraz temizlik yapcam sonrasinda hazirlik yuruste kaldi bugun gidemem galiba hem komsumda dinlenmis olur aksam menu bildirimine gelmeye calisirim gelemezsem bile gece gelir yazariim insallah ....guzel bir gun olsun hepimiz icin
tartılmadım canım sen tartıldın mı ama sabit gibi geliyor bana salı bildirdiğim gibi umarım hafta sonu bunun daüstüne eklemem
Yok canım tartilmadim bende. Şişligim var sanki benimde. Senin meto hızlı canım bence bu hafta verirsintartılmadım canım sen tartıldın mı ama sabit gibi geliyor bana salı bildirdiğim gibi umarım hafta sonu bunun daüstüne eklemem
Anamm yerim onu ben cok tatli oluyolar bu yaslarda benim yegenimde hayaa osledim ceni diyo canim gidiyo rabbim korusun yavrularimizi ..Haklısın canım herşeyi anlıyo zaten. Biraz konuşmaya da başladı. Bitti gitti al ver orda burda falan diyo çok komik yaaakuzeni 4 yaşına girecek ona bişiler öğretiyomuş. Siri varya apple da onu yapamayınca ordan ordan diyomuş ay ne güldüm. Maşallah çok zeki ondan böyle nazar alıyo zaten. Ama bizi de kullanmayı çok iyi biliyo. Beni değil de daha çok babasını.. Eşim çok kıyımsız. Mızmız diye kucağından indirmiyo.
Step tahtası kadar yoğun çıkmıyorum artık günde 1 defa bakıyorum bırakınca şok etkisi yapmasın diye yavaş yavaş bırakayım dedim
Ayyy yok canim ben gelinler gelecegi zaman ne yapacagimi sasiririm onlarda bana karsi oyle birbitimize hep destegiz cocuklarimi za her daim yakiniz kuzularim benim ben en buyuk kardesim tek kizim o nedenle hep benim evde toplanir yer icer otururuz .... seninde gozun aydin ne guzel bir arada olmak benim kiz kardesim yok ama gelinlerimiz var eltim var yetiyolar bana ama isterdim kiz kardesim olmasiniKız ben senin gibi görümceyi yerim kibenim görümce ancak yapılanı yiyo bir de yediğine yorum yapar hahaha
Benim de annemle bacım gelecek bugün. Yarın da eşimin teyzesine gidicez. Pazar günü de nişan var. Spor ve yürüyüş yalan olacak benim deama birazdan yürüyerek markete gidip gelicem oğluşla.
Oyy oyy oyy bugun herkesin misafiri var ne guzel gozun aydin canim seninde bugun sessiz kalcak gunlukkolay gelsin canım ne kadar güzel benimde bugün kız kardeşim geliyor mutluyum o yüzden
Valla bende şok etkisi oldu sanırımStep tahtası kadar yoğun çıkmıyorum artık günde 1 defa bakıyorum bırakınca şok etkisi yapmasın diye yavaş yavaş bırakayım dedim
Bende yoğunum fazlasıyla.sadece okuyup çıkıyorum fırsatım yok pek yazmayaOyy oyy oyy bugun herkesin misafiri var ne guzel gozun aydin canim seninde bugun sessiz kalcak gunluk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?