Haydi Yine Yeniden...

Sizi kullanabildigini bir farkederse iste asil o zaman yandiniz esinlede konus cocuktur cildirir bagirir saatlerce aglar kendini yerlere atar siz tepkinizi uzulerek kizarak yada panik yaparak gosterirseniz o bu durumu cok kullanacaktir goz hizasina gel ve senin sakinlesmeni bekliyorum de zamanla susacaktir cocuklar zeki varliklar anlamaz diye dusunmeyin onlar herseyin farkindalar

Canim benim cok gecmis olsun herseyde bi hayir vardir uzme kendini iltihap kurur cabucak cektirirsin sende agrin devam ediyomu peki ..

Gunaydin kizlar hayirli cumalar olsun hepinize bugun cok yogun bir gun olacak annemler ve gelinimiz caya gelcekler bana hazirlik yapma dediler ama ben duramamki biraz temizlik yapcam sonrasinda hazirlik yuruste kaldi bugun gidemem galiba hem komsumda dinlenmis olur aksam menu bildirimine gelmeye calisirim gelemezsem bile gece gelir yazariim insallah ....guzel bir gun olsun hepimiz icin

Haklısın canım herşeyi anlıyo zaten. Biraz konuşmaya da başladı. Bitti gitti al ver orda burda falan diyo çok komik yaaa kuzeni 4 yaşına girecek ona bişiler öğretiyomuş. Siri varya apple da onu yapamayınca ordan ordan diyomuş ay ne güldüm. Maşallah çok zeki ondan böyle nazar alıyo zaten. Ama bizi de kullanmayı çok iyi biliyo. Beni değil de daha çok babasını.. Eşim çok kıyımsız. Mızmız diye kucağından indirmiyo.

Kız ben senin gibi görümceyi yerim ki benim görümce ancak yapılanı yiyo bir de yediğine yorum yapar hahaha
Benim de annemle bacım gelecek bugün. Yarın da eşimin teyzesine gidicez. Pazar günü de nişan var. Spor ve yürüyüş yalan olacak benim de ama birazdan yürüyerek markete gidip gelicem oğluşla.

Kızlar bende katılmak istiyorum sizlere acilen kilo vermek istiyorum artıkça arttı kilom yıllarca zayıflık sorunu çektim son iki yıldırda kilo sorunum varboyum 1.68kilom 78.400dü çarşamba 5 den sonra yemedim bu sabah 77 geldi günlük en az 30 dk en fazlada 45 dk yürüyüş yapıyorum bazende zumba

ohh gözün aydın desene

kolay gelsin canım ne kadar güzel benimde bugün kız kardeşim geliyor mutluyum o yüzden

Bugün yediklerimi yazayım kızlar bi bakın bakalım iyimi
Sabah
Shake aldım onu içiyorum vaktim olmadığından çikolatalı slim sütle birlikte ikisi 215 kalori
Öğle
2 dilim tost ekmeğiyle ince kaşarlı tost
1 küçük 125 grlık meyveli yoğurt
Akşam
Yoğurt çorbası azpirinçli bol ekşili 1,5 dilim ekmek
1 tane ızgara tavuk but
1 tatlı kaşığıyla nutella
Bol bol su bitki çayı

tartılmadım canım sen tartıldın mı ama sabit gibi geliyor bana salı bildirdiğim gibi umarım hafta sonu bunun daüstüne eklemem
Yok canım tartilmadim bende. Şişligim var sanki benimde. Senin meto hızlı canım bence bu hafta verirsin

Anamm yerim onu ben cok tatli oluyolar bu yaslarda benim yegenimde hayaa osledim ceni diyo canim gidiyo rabbim korusun yavrularimizi ..

L
Ayyy yok canim ben gelinler gelecegi zaman ne yapacagimi sasiririm onlarda bana karsi oyle birbitimize hep destegiz cocuklarimi za her daim yakiniz kuzularim benim ben en buyuk kardesim tek kizim o nedenle hep benim evde toplanir yer icer otururuz .... seninde gozun aydin ne guzel bir arada olmak benim kiz kardesim yok ama gelinlerimiz var eltim var yetiyolar bana ama isterdim kiz kardesim olmasini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…