Haydi Yine Yeniden...

Bi ara benimkine de olmustu canim.okuduk bol bol gecti.bazen biz anne babalarin bile nazari degebiliyor cocuklarimiza.o yuzden felak nas oku uykusunda.rabbim korusun esirgesin hepimizinkini

Benim ibadetler de yeni bitti.esimin dayilarina gittim kandillesmeye.orda dayi kizi cevizli kek yapmis 1 dilim yedim bende.kalin bi dilimdi ama neyse kandile ozel bi kacamak olsun artik.cok guzel koktu canim cekti cunku.
hepimize dua ettim ben basta incitanesine evlat nasib et dedim tabii sonra hepinizin gonlunden gecen dualar kabul olsun dedim.şifa istedim Allahtan.kabul olur insallah cumlemizinkiyle birlikte

Canim adimolceri almadim ben tel indirdim yuruyuse baslayinca aciyorum komsumda motive oluyo yoksa gun icinde acsam baya bi adim sayisi olur cok faydasi var motive ediyo insani mutlaka indir sende

Senin ufaklik yavas yavas iki yas senromuna girmeye baslamis nedensiz aglamalar tutturmalar abuk subuk giyinmeler vede cildirma donemleri gecicek canim sabirli ol sen ne kadar sakin olursan o kadsr cabuk atlatacsk her sene bi senrom yasadik biz simdi babaya duskunluk senromunda herseyi baba ile yapiyo babam versin babam yatirsin babam okusun hikayemi durumundayiz bol bol dua oku oglusa gece uyurken kulagina onu ne kadar cok sevdigini soyle sabaha daha sakin uyanacaktir

Afiyet olsun canim sifa olur insallah bu gece yapilan yiyecekler sifa verir insana ikram edilmis yemissin bal seker olsun enerji versin ....

Bi ara benimkine de olmustu canim.okuduk bol bol gecti.bazen biz anne babalarin bile nazari degebiliyor cocuklarimiza.o yuzden felak nas oku uykusunda.rabbim korusun esirgesin hepimizinkini

Okudum canım rahatladı. Dışarı çıkmayagör böyle oluyo off babasına da çok naz yapıyo. Adamı gönderdim evden. Panik oluyo çocuğu da panikletiyo. Sonra okudum falan sarıldım öptüm okşadım rahatladı biraz.

Canim adimolceri almadim ben tel indirdim yuruyuse baslayinca aciyorum komsumda motive oluyo yoksa gun icinde acsam baya bi adim sayisi olur cok faydasi var motive ediyo insani mutlaka indir sende

Var benim telde canım ama unutuyorum teli bebek arabasına koyuyorum yaaa bakayım kaç adım olmuş dedim aaa bi baktım tel bebek arabasında ve tabiki saymamış

Yandık desene çünkü 2 yaşına tam 8 ay var şimdiden başladıysa yandık ki ne yandık. Ben sakinim çocuğu da sakinleştiriyorum önce sinirleniyorum ama sonra hemen toparlanıp rahatlatıyorum ama eşim çok panik bu çocuğa da yansıyo tabi daha da kuduruyo.

Günaydın kızlar hayırlı cumalar dün ateş ateş resmen hemen uyumuşum sonra eşim geldi doktora gittik
ordan dişçiye dişçi dedi bu diş çekilecek diş neden buna kanal tedavisi yapmış sallanıyor bu diş dedi daha çok moralim bozuldu ama o dişteki iltihap bana ateş yapmış dişçi öyle dedi

Ahhh canım ya kıyamam valla gerçekten sinir bozucu birşey olmuş.boşuna çektin o sıkıntıyı

Çok geçmiş olsun canım üzüldüm gerçekten. Ama bundan sonra özele gidersin. Yerinde olsam o doktoru veya hastaneyi bimere şikayet ederdim

Çok geçmiş olsun canım üzüldüm gerçekten. Ama bundan sonra özele gidersin. Yerinde olsam o doktoru veya hastaneyi bimere şikayet ederdim
şikayet edecem bugun kardeşim geliyor başka dişçiyede soracam o da aynı şeyi derse gidip şikayette bulunacağım ama kime nereye şikayet edeceğimi bilmiyorum şuan iltihap kurutucu kullanıyorum pazertesi akşam çekecek doktor dişimi zaten bundan sonra kesinlikle özele giderim
eşimde bir sürü laf söyledi bana ben en baştan beri sana gidelim özele dedim sen dinlemedin cimrilik yaptın diyor

Internette BİMER var oraya yapabilirsin direk kesin sonuç. Doktorun adını falan da öğren canım. Kimse canını yolda bulmuyor sonuçta..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…