Haydi Yine Yeniden...

kızlar dün akşam karnım ağrıyordu fazla umursamadım erken yatıp uyuyayım dedim benim ağrı arttı ama her zamanki ağlatan ağrı değil hep midam ve yanları gerilir şişerdi normalden 10-12 santim kadar hem de bu defa benim karınla alt tarafı ağrı gerginlik içten bişey ittiriyormuş gibi birde şiş ağrı sabah 4 e kadar sıcak su torbasıyla kalktım oturdum bitki içtim oturdum benim fibromiyalji yine yer değişti anlaşılan yazık annem de benle oturdu kadın gidip yatmadı
bu sabah tartıldım 100.7 anacım ne oluyor bana anlamadım gitti
zaten önceki cuma 99.4 çıkıp salı 101 bildirim yapmıştım ben yine kendi kendimi tehdit mi etsem ne etsem bilemedim

Kızlar çok yoruldum okul yoğundu aktif bi insan olmasam ne güzel olurdu her iş üzerime yapışıyor boyuna yeni bi iş
enerji versin diye bi kahve iç bari kaçarı yok iş hiç bitmez ne evde ne çalıştığın da işinde

Aminnn canım benimki de halaya ve teyzeye çok düşkün. Peşlerinden ayrılmıyo.
sizin çocuklar anladığım kadarıyla hem yüz hem dil olarak tatlı ee ne yapsın halası teyzesi seve seve bitiremezler çocuklar da kendini seveni bilir elbet düşkün olurlar yaradanlarına kurban olurum ben onlarınn şurda olsalarda mıncık mıncıksevsem öpsem de enerji gelse bana :)

Maşallah kuzum size hep öyle olun nazar değmesin. Benim oğlumla da çok ilgilenir sever halası. Hediyeler alır. Akşamları gönderirim bakar yedirir içirir sağolsun. Tabi canım kız kardeş çok ayrı birşey zaten. İki kızkardeşim var benim. Ben de en büyüğüm.

Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin inşallah, tehdit etsek işe yarar mı bilmiyorum

Hehe göndereyim teyzesi sana :) ben de az dinleneyim. Sırtım feci ağrıyo doktor yolu gözüktü bana. Eğilip kalkamıyorum. Çok tatlı dilli cilveli bir oğlan benimki ama huyu da beter çok sinirlenince kendini yere atıyo kafasını vuruyo yere psikopat tam

angelina35 canomm ben de görümce oldum yaa hihihih bizim gelin de bu ay sonu bana gelecek diye şimdiden heyecandan duramıyorum ne yapsam diye düşünüyorum ben bu kızı daha ilk fotoğrafını gördüğümde çok sevmiştim zaten ilk tanışmaya gittiğimiz de kapıda adımla hoşgeldin abla dedi gözleri ışıl ışıldı kanım kaynadı çiğerime basasım geldi cimcimeyi inşallah hep iyi oluruz kardeşlerimizin eşleriyle onlar artık bizim aileden bizim kızımızzzz:))

enerji versin diye bi kahve iç bari kaçarı yok iş hiç bitmez ne evde ne çalıştığın da işinde
Ben her girdiğim grupta eşek konumunda olduğumu düşünüyorum yükledikçe yüklüyorlar tamam ben verilen görevi en iyi haliyle yaparım ama herkese iş verilsin onlarda yapsın inanın çok sinir oluyorum bu arada şuan kahve içemem niyetliyim

hahahah yaradanına kurban olurumm ben asabi erkekkkk
sen hiçç merak etme çocuklarda ne varsa yada bende en yaramazı bile beni sever tekken analarına başkalarına yaptıklarını bana hiç yapmazlar bende iftarıcı hatunlar çocuk melek gibi der analarını sinir ederim :)))

Geçmiş olsun canım ama bu tartı işini ben artık takmamaya başladım şuanda bende de şişlik var bariz belli hissediyorum ama tamamen farklı bir sebebi vardır diye düşünüyorum geçer yani bunlar

canım benim zaten hep iyi niyetimizden kaybederiz ya

ooo özürr unuttum 2 dk da niyetli olduğunu
bak gülüm bu dünyanın yaşamın bir gerçeği sen yapman gerekenden fazlasını yaptığın an ya zaten mecbur gözüyle yada 2 pofpofla sen başarırsın zaten diyip her işi yükleyebildikleri kadar yüklerler o yüzden senin görevin olmayan fazladan işi yapmamak lazım ya da sesini çıkaracaksın kimse senin yerine senin hakkını aramaz gülüm adaletsizlik her yerde var sen kendi avukatın olacaksın

Gelince olarak görümcemi çok severim görümce olarakta gelinlerimizle sıkıntısız yaşıyoruz tatil olsa gitsem buluşsak diye can atıyorum

Geçmiş olsun canım ama bu tartı işini ben artık takmamaya başladım şuanda bende de şişlik var bariz belli hissediyorum ama tamamen farklı bir sebebi vardır diye düşünüyorum geçer yani bunlar
sağol gülüm bunla yaşamayı öğrenmem lazım kronikmiş geçmez ama hafifletilir diyor doktor :))
en iyisini yapıyorsun takmayacaksın ters tepki veriyor hep
bu arada gözün aydın bacın geliyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…