- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #21.641
Minnacık bi eksi görüyorum tartıya hiç çıkmasam ne olur bana bilmiyorumValla bende şok etkisi oldu sanırımartidan kurtuldun mu canım peki nasıl durumlar
en iyisi biz bu tartıları kaldıralım valla kafayı bozucaz bu gidişleMinnacık bi eksi görüyorum tartıya hiç çıkmasam ne olur bana bilmiyorum
enerji versin diye bi kahve iç bari kaçarı yok iş hiç bitmez ne evde ne çalıştığın da işindeKızlar çok yoruldum okul yoğundu aktif bi insan olmasam ne güzel olurdu her iş üzerime yapışıyor boyuna yeni bi iş
Anamm yerim onu ben cok tatli oluyolar bu yaslarda benim yegenimde hayaa osledim ceni diyo canim gidiyo rabbim korusun yavrularimizi ..
sizin çocuklar anladığım kadarıyla hem yüz hem dil olarak tatlı ee ne yapsın halası teyzesi seve seve bitiremezler çocuklar da kendini seveni bilir elbet düşkün olurlar yaradanlarına kurban olurum ben onlarınn şurda olsalarda mıncık mıncıksevsem öpsem de enerji gelse bana :)Aminnn canım benimki de halaya ve teyzeye çok düşkün. Peşlerinden ayrılmıyo.
L
Ayyy yok canim ben gelinler gelecegi zaman ne yapacagimi sasiririm onlarda bana karsi oyle birbitimize hep destegiz cocuklarimi za her daim yakiniz kuzularim benim ben en buyuk kardesim tek kizim o nedenle hep benim evde toplanir yer icer otururuz .... seninde gozun aydin ne guzel bir arada olmak benim kiz kardesim yok ama gelinlerimiz var eltim var yetiyolar bana ama isterdim kiz kardesim olmasini
Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin inşallah, tehdit etsek işe yarar mı bilmiyorumkızlar dün akşam karnım ağrıyordu fazla umursamadım erken yatıp uyuyayım dedim benim ağrı arttı ama her zamanki ağlatan ağrı değil hep midam ve yanları gerilir şişerdi normalden 10-12 santim kadar hem de bu defa benim karınla alt tarafı ağrı gerginlik içten bişey ittiriyormuş gibi birde şiş ağrı sabah 4 e kadar sıcak su torbasıyla kalktım oturdum bitki içtim oturdum benim fibromiyalji yine yer değişti anlaşılan yazık annem de benle oturdu kadın gidip yatmadı
bu sabah tartıldım 100.7 anacım ne oluyor bana anlamadım gitti
zaten önceki cuma 99.4 çıkıp salı 101 bildirim yapmıştım ben yine kendi kendimi tehdit mi etsem ne etsem bilemedim
Kaldırırsam iyice kafayı yerim diye düşünüyorumen iyisi biz bu tartıları kaldıralım valla kafayı bozucaz bu gidişle
sizin çocuklar anladığım kadarıyla hem yüz hem dil olarak tatlı ee ne yapsın halası teyzesi seve seve bitiremezler çocuklar da kendini seveni bilir elbet düşkün olurlar yaradanlarına kurban olurum ben onlarınn şurda olsalarda mıncık mıncıksevsem öpsem de enerji gelse bana :)
dayanabilirmiyim ben de bilmiyorum ama uğraşıp yine de artı görünc ede ister istemez moral çöküntüsü oluyor yaaKaldırırsam iyice kafayı yerim diye düşünüyorum
Ben her girdiğim grupta eşek konumunda olduğumu düşünüyorum yükledikçe yüklüyorlar tamam ben verilen görevi en iyi haliyle yaparım ama herkese iş verilsin onlarda yapsın inanın çok sinir oluyorum bu arada şuan kahve içemem niyetliyimenerji versin diye bi kahve iç bari kaçarı yok iş hiç bitmez ne evde ne çalıştığın da işinde
hahahah yaradanına kurban olurumm ben asabi erkekkkkHehe göndereyim teyzesi sana :) ben de az dinleneyim. Sırtım feci ağrıyo doktor yolu gözüktü bana. Eğilip kalkamıyorum. Çok tatlı dilli cilveli bir oğlan benimki ama huyu da beterçok sinirlenince kendini yere atıyo kafasını vuruyo yere psikopat tam
kızlar dün akşam karnım ağrıyordu fazla umursamadım erken yatıp uyuyayım dedim benim ağrı arttı ama her zamanki ağlatan ağrı değil hep midam ve yanları gerilir şişerdi normalden 10-12 santim kadar hem de bu defa benim karınla alt tarafı ağrı gerginlik içten bişey ittiriyormuş gibi birde şiş ağrı sabah 4 e kadar sıcak su torbasıyla kalktım oturdum bitki içtim oturdum benim fibromiyalji yine yer değişti anlaşılan yazık annem de benle oturdu kadın gidip yatmadı
bu sabah tartıldım 100.7 anacım ne oluyor bana anlamadım gitti
zaten önceki cuma 99.4 çıkıp salı 101 bildirim yapmıştım ben yine kendi kendimi tehdit mi etsem ne etsem bilemedim
Ben her girdiğim grupta eşek konumunda olduğumu düşünüyorum yükledikçe yüklüyorlar tamam ben verilen görevi en iyi haliyle yaparım ama herkese iş verilsin onlarda yapsın inanın çok sinir oluyorum bu arada şuan kahve içemem niyetliyim
ooo özürr unuttum 2 dk da niyetli olduğunuBen her girdiğim grupta eşek konumunda olduğumu düşünüyorum yükledikçe yüklüyorlar tamam ben verilen görevi en iyi haliyle yaparım ama herkese iş verilsin onlarda yapsın inanın çok sinir oluyorum bu arada şuan kahve içemem niyetliyim
Gelince olarak görümcemi çok severim görümce olarakta gelinlerimizle sıkıntısız yaşıyoruz tatil olsa gitsem buluşsak diye can atıyorumangelina35 canomm ben de görümce oldum yaa hihihih bizim gelin de bu ay sonu bana gelecek diye şimdiden heyecandan duramıyorum ne yapsam diye düşünüyorum ben bu kızı daha ilk fotoğrafını gördüğümde çok sevmiştim zaten ilk tanışmaya gittiğimiz de kapıda adımla hoşgeldin abla dedi gözleri ışıl ışıldı kanım kaynadı çiğerime basasım geldi cimcimeyi inşallah hep iyi oluruz kardeşlerimizin eşleriyle onlar artık bizim aileden bizim kızımızzzz:))
sağol gülüm bunla yaşamayı öğrenmem lazım kronikmiş geçmez ama hafifletilir diyor doktor :))Geçmiş olsun canım ama bu tartı işini ben artık takmamaya başladım şuanda bende de şişlik var bariz belli hissediyorum ama tamamen farklı bir sebebi vardır diye düşünüyorum geçer yani bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?