Haydi Yine Yeniden...

sağol canım ben evde kalmak istemedim malum kadınlar ay nasıl olsa evdeyim şu işi yapayım derken işten daha çok yorulur terleriz en azından işte iken oturuyorum inşallah ödemdir atarım canım

Kuzum ya doymadım ondan makarna fazla oldu o kadar yürüyünce çok acıktım gün boyu ya hiç böyle olmamıştım yediğim midede kalmıyodu o derece hemen kazınıyodu ama düzene sokucam inşallah

Günaydın canlarım yine 3 km yürüdüm. Ama bu sabah yürüyüşü acayip acıktırıyo yaa.. Dün yazamadım doğru düzgün. Kusura bakmayın nolur oğlum bir huysuz bir huysuz kaç kişi zor zapt ettik dün. Bu sabahta ben çıkarken uyuyodu emziremedim neyse teyzesi de evde de anneme yardımcı olur çok bunalmaz kadın. Bu arada kan verdim idrar verdim. Böbrek usg yarına kaldı. Saat 3'te gelin dedi de o saate kadar napıcam. Eve gidip tekrar da gidemem oğluşun diş jeli ağrı kesicisi bende günah çocuğuma gideyim :) bi yerde kahvaltı yapıyorum şimdi. Küçük bi poğça aldım dereotlu peynirli ama bayıldım. Bugün son yaaa daha kaçamak yok bu nedir yaaa

makarnan sanki azcıkkk fazla olmuş ama yürüyüş de var yakmışsındır
afiyet olsun
yeni dişiniz hayırlı olsun

Sorma ekimim doyamadım dün bir türlü ya :) ama toparlarım eve geçince. Her gün yürüyeceğim artık. Acayip enerjik oluyor insan. Bugün annem kereviz pişirecek. Hep makarna pilav oldu sebze yiyelim dedi canıma minnet :)
Sağol gülümmm 13.dişimiz bu :) çocuk olmakta çok zor. Daha 16 aylık ama 13 dişi oldu. 14.yolda :) yakında üst azıları da çıkar. Önlerdeki dişleri tamamlandı ya inci gibi oldu maşallah bir gülüyo tüm incileri parlıyo :)

Aksamin az olmus gulum acikmadinmi sen menu guzel afiyet olsun canim

fiyat olarak ne dediler canım yada yazdın da benmi kaçırdım usg ye

Güzel hayırlı telaşlar Rabbim mutluluğunuzu daim etsin ne hayırlı insansın çalış sonra gel bu işlere yardım et dünyada cennetini kazanıyosun
Allah razı olsun canım.elimden geldiğince birşeylerin ucundan tutmaya çalışıyorum işte ne yapayım gönlüm el vermiyor.
Kadir kıymet bilene canım fedaa :)

Makarna ve turşu şişirir seni fıstık.yürüyüşün iyi suyun az ama

Tam menü bildirmedin canım.bugün mü başlayacaksın

Kızlar günaydın bugün ise başladım ve 87.300 oldukça artı ben nerelere giden başımı nerelere vurayim bilmiyorum ama bugün hem ise hem diyete başladım
Iyilesmene sevindim tatlim o kilo degildir odemdir sabahlari blendirdan gecirilmis maydanoz suyu ic butun odemini atarsin lutfen dene bunu cok faydasini gorursun tekrar cok gecmis olsun bol bol su ic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…