- 2 Kasım 2015
- 2.788
- 5.651
- 73
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #22.181
Canim onun ödem old biliyoruz ve sen onu bu hafta çok rahat atarsin canım. Onemli olan sağlığın canım.
Gunaydin kizlar. Ben de bugun tartilip yazayim size. 69 a yaklasmissiniz hepiniz
masaallah darisi basima.
inciiitanesi eve cikmana sevindim.keske 1 2 gun d3 evde dinlenme imkanin olsaydi. Hemen ise baslamişsin canim ya.kili degil odemdir o dikkat edersen 1 hafta da atarsin
Mükemmel bir menü birincimize yakışır
Çok değil niye gözünde büyüttün be arkadaşım tek akşam makarna miktarın biraz az olabilirdi önceki menülerine göre tabi yürüyüşte var rahat ol
Göz hakkını seveyim düğüne yakın güzel bir menü
makarnan sanki azcıkkk fazla olmuş ama yürüyüş de var yakmışsındır
afiyet olsun
yeni dişiniz hayırlı olsun
Aksamin az olmus gulum acikmadinmi sen menu guzel afiyet olsun canimangelina35 ve güzel hatunlar
sabah
1 portakal
öğle 12:10
2 dolma köfte
domates salatalık
1 kk peynir
15 :40(komşum geldi çaya )
2 küçük biber dolması
bir avuçtan az karışık çerez (çiğ fındık fıstık leblebi)
4-5 kuru kayısı
1 avuç kabak çekirdeği
akşam 18 :30
1 kase tarhana çorbası
suyu bu gün çok az içtim yatana kadar içebildiğim kadar içiceminşallah
Günaydın canlarım yine 3 km yürüdüm. Ama bu sabah yürüyüşü acayip acıktırıyo yaa.. Dün yazamadım doğru düzgün. Kusura bakmayın nolur oğlum bir huysuz bir huysuz kaç kişi zor zapt ettik dün. Bu sabahta ben çıkarken uyuyodu emziremedimneyse teyzesi de evde de anneme yardımcı olur çok bunalmaz kadın. Bu arada kan verdim idrar verdim. Böbrek usg yarına kaldı. Saat 3'te gelin dedi de o saate kadar napıcam. Eve gidip tekrar da gidemem oğluşun diş jeli ağrı kesicisi bende günah çocuğuma gideyim :) bi yerde kahvaltı yapıyorum şimdi. Küçük bi poğça aldım dereotlu peynirli ama bayıldım. Bugün son yaaa daha kaçamak yok bu nedir yaaa
Kilom 82.7 kizlar
Allah razı olsun canım.elimden geldiğince birşeylerin ucundan tutmaya çalışıyorum işte ne yapayım gönlüm el vermiyor.Güzel hayırlı telaşlar Rabbim mutluluğunuzu daim etsin ne hayırlı insansın çalış sonra gel bu işlere yardım et dünyada cennetini kazanıyosun
Makarna ve turşu şişirir seni fıstık.yürüyüşün iyi suyun az amaIyi aksamlar kizlar yarina kalabalik yemekli misafirim vsr simdiden basladim hazirliga yarinda tum gun hazirlik yaparim off cok yoruldum menude gecikti biliyorum gunlerdir gec yaziyorum ne olur affedin beni kizlar insallah duzene gircem
@ekim2009
10 30
Iki dilim ekmek
Biraz telpeynir
Iki dilim salam
Domates salatalik
Sekersiz cay
Ogle yok
Bir avuc cagla 16 00
18 00
Bir kepce corba
Bir tabak salcali makarna tabagim ucuktu
Iki salatalik tursusu
Bir bardak ayran
Su 1 litre anca galibaunuttu is yaparken icmeyi
Spor 5km yurudum
Tam menü bildirmedin canım.bugün mü başlayacaksınGünaydın kızlarr dün en son size yazdıktan sonra spor için işten cıktım sporumu yaptım aksam sadece salata yedim bu sabah evden işe yürüdüm 2 km. 122 kcal yakmışım şimdide kahvaltımı hazırlıyorum
100 demiştifiyat olarak ne dediler canım yada yazdın da benmi kaçırdım usg ye
Bidirdim de ben seni etiketlemedim bilerek canım.yat dinlen yorumlarla yorma kendini diye.
Tebrikler canım böyle devam inşKilom 82.7 kizlar
Iyilesmene sevindim tatlim o kilo degildir odemdir sabahlari blendirdan gecirilmis maydanoz suyu ic butun odemini atarsin lutfen dene bunu cok faydasini gorursun tekrar cok gecmis olsun bol bol su icKızlar günaydın bugün ise başladım ve 87.300 oldukça artı ben nerelere giden başımı nerelere vurayim bilmiyorum ama bugün hem ise hem diyete başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?