- 2 Kasım 2015
- 2.788
- 5.651
- 73
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #22.201
Bidirdim de ben seni etiketlemedim bilerek canım.yat dinlen yorumlarla yorma kendini diye.
Iyilesmene sevindim tatlim o kilo degildir odemdir sabahlari blendirdan gecirilmis maydanoz suyu ic butun odemini atarsin lutfen dene bunu cok faydasini gorursun tekrar cok gecmis olsun bol bol su ic
Hoşgeldin arkadaşım sen istikrarlısın her türlü halledersin ama ilk başta çok yüklenme bi vücudunun dinlenmesine izin ver yavaş yavaş aramıza gelcanım sağol ben de uyudum uyandım okumaya çalıştım ama kaçırmışım artık bugün sahalara geri döndüm iş yerinde biraz işşlerim var ama mümkün olduğunca aktifim artık çok kilo aldım çok tomurcuk kilomu yaz istersen
Kesinlikle canım ya haklısın. Ben artık gün içinde değil ama her sabah tartilmayi düşünüyorum. Diyet değil aslında bizim yaptigimiz biz daha çok sağlıklı besleniyoruztevafuk55 ortağım demiştik o kaçamak bişey yapmaz diye merak illa o tartıya çıkıyoruz ben çok abartmıştım biraz azalttım diyet kelimesi beni daha fazla strese sokmaya başladı gramlar gramlar biraz kafamı bu düşünceden arındırmam lazım
Maydanoz suyu ile limon öyle bir nimettir ki; şimdi size vereceğim bu kürü 15 gün boyunca uygularsanız göreceksiniz ki cildiniz ışıl ışıl parlamaya başlayacaktır. Bunun haricinde karaciğer yağlanması var ise bunu ortadan kaldıracaktır.sağol canım ölçü olarak nasıl yapacağım su ekleyecekmiyim kaç gün yapmam lazım ki
Bu sağlıklı beslenme kavramı daha güzel geldiKesinlikle canım ya haklısın. Ben artık gün içinde değil ama her sabah tartilmayi düşünüyorum. Diyet değil aslında bizim yaptigimiz biz daha çok sağlıklı besleniyoruz
Bol bol hizmet edeceksin aaaa sen otur çayı ben koyarım çocuklara bi bakayım otur kalk sürekli tabağına az al sohbet et bol bol yeme süren uzadıkça daha çok doyduğunu düşüneceksinGunaydin kizlar erken kalktim bugun acik acik okudum bugun tum aile yemek yiyecegiz bizde hazirliklar tam gaz bugun biraz agir olcak manti dolma cesit cesit salatalar tatlilar kcay icinde kurabiyeler yaptim insallah atlatcam bugunu anlimin akiyla cikarim diye dusunuyorum dua edin kizlar az yiyeyim of nasil dayancam ben yaa ...
Gelinlerde var ya canim bana pek bisey kalmaz dedigin gibi cocuklari bahane ederim servis yaparken zaten cok hizli yer bizim erkekler arada kaynar giderim diye dusunuyorum bol bol su icip sisireyim kendimi he he heBol bol hizmet edeceksin aaaa sen otur çayı ben koyarım çocuklara bi bakayım otur kalk sürekli tabağına az al sohbet et bol bol yeme süren uzadıkça daha çok doyduğunu düşüneceksin
İzinli geçtim canım.haftaya bildirdiğin kiloyu yazar ikiye böler öyle eksisini yazarız.takılma sen rakamlara boşvercanım sağol ben de uyudum uyandım okumaya çalıştım ama kaçırmışım artık bugün sahalara geri döndüm iş yerinde biraz işşlerim var ama mümkün olduğunca aktifim artık çok kilo aldım çok tomurcuk kilomu yaz istersen
Keyfini çıkarmaya bak.strese sokma kendini canım.hepsinde ye az az ye artık.böyle toplanmalar her zaman denk gelmiyor ki gülümGunaydin kizlar erken kalktim bugun acik acik okudum bugun tum aile yemek yiyecegiz bizde hazirliklar tam gaz bugun biraz agir olcak manti dolma cesit cesit salatalar tatlilar kcay icinde kurabiyeler yaptim insallah atlatcam bugunu anlimin akiyla cikarim diye dusunuyorum dua edin kizlar az yiyeyim of nasil dayancam ben yaa ...
Atlatirsin canım sen ya. Zaten o kosusturmacada açlık bile hissetmezsin. Şimdiden kolay gelsinGunaydin kizlar erken kalktim bugun acik acik okudum bugun tum aile yemek yiyecegiz bizde hazirliklar tam gaz bugun biraz agir olcak manti dolma cesit cesit salatalar tatlilar kcay icinde kurabiyeler yaptim insallah atlatcam bugunu anlimin akiyla cikarim diye dusunuyorum dua edin kizlar az yiyeyim of nasil dayancam ben yaa ...
Aman Aman dikkat et canım. Gitmeden oku kendini valla nazar insanı yatağa bile düşürürKızlar rüyamda hamamböceği gördüm yorumuna bakar mısınızDüğünde nazara geleceğimin resmiidir
Rüyada hamam böcekleri görmek, kişinin komşuları, arkadaşları ya da akrabaları arasında çok kıskanılan ve onlar tarafından sürekli kem gözlere maruz kalan, bu kişiler nedeni ile kendisine sürekli nazar değen kimsedir.
Gunaydin kizlar erken kalktim bugun acik acik okudum bugun tum aile yemek yiyecegiz bizde hazirliklar tam gaz bugun biraz agir olcak manti dolma cesit cesit salatalar tatlilar kcay icinde kurabiyeler yaptim insallah atlatcam bugunu anlimin akiyla cikarim diye dusunuyorum dua edin kizlar az yiyeyim of nasil dayancam ben yaa ...
Kızlar rüyamda hamamböceği gördüm yorumuna bakar mısınızDüğünde nazara geleceğimin resmiidir
Rüyada hamam böcekleri görmek, kişinin komşuları, arkadaşları ya da akrabaları arasında çok kıskanılan ve onlar tarafından sürekli kem gözlere maruz kalan, bu kişiler nedeni ile kendisine sürekli nazar değen kimsedir.
fiyat olarak ne dediler canım yada yazdın da benmi kaçırdım usg ye
Oh oh ne güzel Güle güle kullan kuzumKızlar daha yeni eve gidiyorum. Alışveriş yaptımhem baya yürüdüm üstüne de gezdim alışveriş yaptım. 3 tane ayakkabı aldım iki bluz bir ceket.. Bir de kuyruklu siyah balık etek aldım mı tamamdır düğünler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?