Haydi Yine Yeniden...

Bidirdim de ben seni etiketlemedim bilerek canım.yat dinlen yorumlarla yorma kendini diye.

canım sağol ben de uyudum uyandım okumaya çalıştım ama kaçırmışım artık bugün sahalara geri döndüm iş yerinde biraz işşlerim var ama mümkün olduğunca aktifim artık çok kilo aldım çok tomurcuk kilomu yaz istersen

Iyilesmene sevindim tatlim o kilo degildir odemdir sabahlari blendirdan gecirilmis maydanoz suyu ic butun odemini atarsin lutfen dene bunu cok faydasini gorursun tekrar cok gecmis olsun bol bol su ic

sağol canım ölçü olarak nasıl yapacağım su ekleyecekmiyim kaç gün yapmam lazım ki

tevafuk55 ortağım demiştik o kaçamak bişey yapmaz diye merak illa o tartıya çıkıyoruz ben çok abartmıştım biraz azalttım diyet kelimesi beni daha fazla strese sokmaya başladı gramlar gramlar biraz kafamı bu düşünceden arındırmam lazım

Hoşgeldin arkadaşım sen istikrarlısın her türlü halledersin ama ilk başta çok yüklenme bi vücudunun dinlenmesine izin ver yavaş yavaş aramıza gel

Kesinlikle canım ya haklısın. Ben artık gün içinde değil ama her sabah tartilmayi düşünüyorum. Diyet değil aslında bizim yaptigimiz biz daha çok sağlıklı besleniyoruz

sağol canım ölçü olarak nasıl yapacağım su ekleyecekmiyim kaç gün yapmam lazım ki
Maydanoz suyu ile limon öyle bir nimettir ki; şimdi size vereceğim bu kürü 15 gün boyunca uygularsanız göreceksiniz ki cildiniz ışıl ışıl parlamaya başlayacaktır. Bunun haricinde karaciğer yağlanması var ise bunu ortadan kaldıracaktır.

Ancak karaciğer yağlanması için uygulayacaksınız 15 gün yeterli olmayacaktır ve 5 gün ara vererek bir 15 gün daha uygulamanız gerekecektir.

Maydanoz limon suyu kürü karaciğeri arındıran karaciğerdeki toksinleri atan mucizevi bir kürdür.

Neredeyse bu kürü kullanıp da memnun kalmayan hiç bir kimseye rastlamadım. Kullanan kişiler mutlak suretle memnun kalıyorlar.

Mesela karaciğer yağlanması olanlar, hep söylüyorum sabahları yorgun kalkarlar 8 – 9 saat uyurlar ancak uykuya doymazlar ve hala yorgundurlar. Zaten üçüncü dördüncü günden sonra maydanoz limon kürünü uygulayanlar zinde olarak kalkarlar. Ancak şunu belirtmeliyim ki köylülerin yetiştirdiği yani organik ve doğal maydanoz olması gerekiyor. Marketlerde veya güvenilir olmayan yerlerde satılan iri yapraklı maydanozlar olmaz. Bu organik olmayan maydanozlar size faydadan çok zarar verir.

MALZEMELER; 15 – 16 adet maydanoz, 1 adet limon ve 1 bardak su.

Maydanoz Suyu Nasıl yapılır?

Bunu yapmak o kadar çok kolaydır ki sabah kalktığınızda blendera 15 – 16 adet küçük maydanoz atın. Üzerine orta boy 1 adet limonun suyunu sıkın ve bir bardak da su ilave edin. Blenderı çalıştırarak yemyeşil bir su elde ediyorsunuz.

Kürün Uygulanışı;

Elde ettiğiniz bu suyu aç karnına içeceksiniz. İçtikten 15 dakika sonra normal kahvaltınızı yapabilirsiniz.

Gunaydin kizlar erken kalktim bugun acik acik okudum bugun tum aile yemek yiyecegiz bizde hazirliklar tam gaz bugun biraz agir olcak manti dolma cesit cesit salatalar tatlilar kcay icinde kurabiyeler yaptim insallah atlatcam bugunu anlimin akiyla cikarim diye dusunuyorum dua edin kizlar az yiyeyim of nasil dayancam ben yaa ...

Bol bol hizmet edeceksin aaaa sen otur çayı ben koyarım çocuklara bi bakayım otur kalk sürekli tabağına az al sohbet et bol bol yeme süren uzadıkça daha çok doyduğunu düşüneceksin

Bol bol hizmet edeceksin aaaa sen otur çayı ben koyarım çocuklara bi bakayım otur kalk sürekli tabağına az al sohbet et bol bol yeme süren uzadıkça daha çok doyduğunu düşüneceksin
Gelinlerde var ya canim bana pek bisey kalmaz dedigin gibi cocuklari bahane ederim servis yaparken zaten cok hizli yer bizim erkekler arada kaynar giderim diye dusunuyorum bol bol su icip sisireyim kendimi he he he

İzinli geçtim canım.haftaya bildirdiğin kiloyu yazar ikiye böler öyle eksisini yazarız.takılma sen rakamlara boşver

Kızlar rüyamda hamamböceği gördüm yorumuna bakar mısınız Düğünde nazara geleceğimin resmiidir
Rüyada hamam böcekleri görmek, kişinin komşuları, arkadaşları ya da akrabaları arasında çok kıskanılan ve onlar tarafından sürekli kem gözlere maruz kalan, bu kişiler nedeni ile kendisine sürekli nazar değen kimsedir.

Keyfini çıkarmaya bak.strese sokma kendini canım.hepsinde ye az az ye artık.böyle toplanmalar her zaman denk gelmiyor ki gülüm

Atlatirsin canım sen ya. Zaten o kosusturmacada açlık bile hissetmezsin. Şimdiden kolay gelsin

Aman Aman dikkat et canım. Gitmeden oku kendini valla nazar insanı yatağa bile düşürür tedbirini al kuzum

kendini kasma canım kastıkca daha çok yersin rahat ol

aman canım eşini kendini oğlunu bol bol oku kulağının arkasına kara kalem sür

Oh oh ne güzel Güle güle kullan kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…