Haydi Yine Yeniden...

senin menüler hep çok güzel oluyor neden sabit kaldın onu düşündüm şimdi

afiyet olsun gülüm güzel menü :)

ooo taze gelin olacaksın 1 haftada çok güzel kilo kaybın olmuş eğer motivasyonunu bozmazsan 30 temmuza kadara rahat 60 olursun bence

angelina35 ve güzel hatunlar
sabah
1 portakal

öğle 12:10
2 dolma köfte
domates salatalık
1 kk peynir

15 :40(komşum geldi çaya )
2 küçük biber dolması
bir avuçtan az karışık çerez (çiğ fındık fıstık leblebi)
4-5 kuru kayısı
1 avuç kabak çekirdeği

akşam 18 :30
1 kase tarhana çorbası

suyu bu gün çok az içtim yatana kadar içebildiğim kadar içiceminşallah

Afiyet olsun ekimim gayet güzel bir menü. Akşam yemeği her zamankine göre az olmuş, ikinci aran da öğle yemeği gibi olmuş. Bence güzel olmuş

kızlar mrb bende dıyetısyene gıderek kılo verıyorum . 1. ayım bıttı ve 2.5 kılo verdım cıddı anlamda dıyet menum cok fazla onları yememe ragmen 2.5 kılo verdım 2. aya basladım ve menum degıstı bu aykı hedef kılo 4 olucak :)

Canlarım özür dilerim menüyü unuttum yazmayı. Oğlan çok huysuz azı dişi patladı. 10 dk da bir ağlıyo

Kahvaltı (10:45)
kepekli sandviç (peynir,domates,salatalık,marul)
çay

Öğle (14:00)
1,5 kepçe yayla çorbası, 2-3 kaşık p pilav, 2-3 kaşık etli nohut, salata

Ara (16:00)
Ş.siz nescafe, 1-2 ceviz, 6 fındık, 1 d bitter, 1 d saklıköy

Akşam (19:30)
2 parça tavuk kebap, 2 servis kaşığı makarna, salata

2,5 lt su
45 dk yürüyüş

Oy oy ben kendimi nerden atayım senin akiamki menüye bak benim akiamki menüye bak. Bugün yürüdüm ya habire midem kazınıyo ya senin menü çok güzel olmuş canım.

Oy oy ben kendimi nerden atayım senin akşamki menüye bak benim akşamki menüye bak. Bugün yürüdüm ya habire midem kazınıyo ya senin menü çok güzel olmuş canım.

Cıssların abartı değil canım. 69'a indin hakettin :) ben 69 olunca kumpir waffle lokma tatlısı yicem

allah yardımcın olsun inşallah özelde çok pahalı olmadan çekerler
bence de sen 69 olmuşsundur bu günde iyice dışarlarda koştur yürü derken yarına çok güzel rakam çıkacak bence

Yok gülüm yaa makarna pilav çok karbon oldu bugün sabah o kadar yorgun düşmüşüm ki kilo bildireyim yazacağıma menü bildireyim yazmışım. Onu bile şimdi farkettim gece oğlan sürekli ağladı uyumadım bi de doktorlarda uğraştım baya. Kafa gitmiş resmen.

D Deligonul783 kankim neredesin, özele sordun mu ne dediler merak ettim canım.

Kankim görüntüleme merkezinde çektircem yarın. 100 tl ya bişi değilmiş. Sabah 7 buçukta hastanede olcam. Tam 8'de kan vercem. Ordan da çıkarım giderim görüntüleme merkezine.

Siyah suet platform ayakkabilar canim.elbise altinda pek gorunmuyor zaten.her zaman kullanirim diye siyah aldim

Kankim görüntüleme merkezinde çektircem yarın. 100 tl ya bişi değilmiş. Sabah 7 buçukta hastanede olcam. Tam 8'de kan vercem. Ordan da çıkarım giderim görüntüleme merkezine.
Hadi bakalım hayırlı sonuçlar olsun kuzum

Saglam baslayip aksam saatlerine dogru azaltarak dengelemissin.guzel menu

Pilav ve makarna var hafif karbonlu ama buginku yuruyuse ne dayanir dimi ama

Oyy Allah yardimcin olsun canım. Menune gelince akşamki makarna olmasa iyi olurdu çünkü saati de geç biraz. Ama salı günü ödülü olsun kuzum

Bende isten gec ciktim.ordan kostur kostur terziye gittim.elbise boyundan kestircem birazcik.cok uzun ayagima dolaniyor.2 tane de daralip pens atilacak pantolonum vardi onlari da verdim hele sukur.
ordan eve geldim tekrar yemek yedim.dugunu olacak kuzenin annesine yardima gectim.kinada dagitilacak cerezleri paketleyip tullere koyduk.yeni bitti simdi oturdum menu yazicam

Sabah 08.00
1 haslanmis yumurta
2 dlm tam bugday ekm
1 tk krem peynir

oglen 14.00
1 adet yagsiz tost
5 adt yesil zeytin

ara 16.00
1 muz

aksam 19.30
1 tabak etli nohut
3 yk pilav

cerez paketlerken bikac tane badem kaju findik vs. 1 avuc etmez yani goz hakki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…