Haydi Yine Yeniden...

Mükemmel bir menü birincimize yakışır
Çok değil niye gözünde büyüttün be arkadaşım tek akşam makarna miktarın biraz az olabilirdi önceki menülerine göre tabi yürüyüşte var rahat ol
Göz hakkını seveyim düğüne yakın güzel bir menü

Kızlar 19:00 civarı yeşillik salata( eşim söylenince) ile 1 kase yoğurt tükettim, kahve yanında azcık fındık ile 1.5 incir ayyyy kusura bakmayın bunlar son anda eklendi işte kocam nerdeyse bunu yaptı yemem için

Güzel hayırlı telaşlar Rabbim mutluluğunuzu daim etsin ne hayırlı insansın çalış sonra gel bu işlere yardım et dünyada cennetini kazanıyosun

Iyi aksamlar kizlar yarina kalabalik yemekli misafirim vsr simdiden basladim hazirliga yarinda tum gun hazirlik yaparim off cok yoruldum menude gecikti biliyorum gunlerdir gec yaziyorum ne olur affedin beni kizlar insallah duzene gircem
ekim2009
10 30
Iki dilim ekmek
Biraz telpeynir
Iki dilim salam
Domates salatalik
Sekersiz cay
Ogle yok
Bir avuc cagla 16 00
18 00
Bir kepce corba
Bir tabak salcali makarna tabagim ucuktu
Iki salatalik tursusu
Bir bardak ayran
Su 1 litre anca galibaunuttu is yaparken icmeyi
Spor 5km yurudum

Şahane olmuş napcan bu ara ayakların havada ne güzel günler için rahat olsun biz bi aileyiz geç menü verdin diye kırılmayız ki sadece sen mutlu olduğun için mutlu oluruz

Proteinin az olmuş canım akşam yogurtta yeseydin keşke. Ama onun dışında güzel menu

makarnan sanki azcıkkk fazla olmuş ama yürüyüş de var yakmışsındır
afiyet olsun
yeni dişiniz hayırlı olsun

afiyet olsun ee göz hakkıda elbette olacak güzel olmuş menü:)

o kadar da yürümüşsün nasıl unuttun gülüm suyu

Kızlar günaydın bugün ise başladım ve 87.300 oldukça artı ben nerelere giden başımı nerelere vurayim bilmiyorum ama bugün hem ise hem diyete başladım
Canim onun ödem old biliyoruz ve sen onu bu hafta çok rahat atarsin canım. Onemli olan sağlığın canım.

Gunaydin kizlar. Ben de bugun tartilip yazayim size. 69 a yaklasmissiniz hepiniz
masaallah darisi basima.
inciiitanesi eve cikmana sevindim.keske 1 2 gun d3 evde dinlenme imkanin olsaydi. Hemen ise baslamişsin canim ya.kili degil odemdir o dikkat edersen 1 hafta da atarsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…