Haydi Yine Yeniden...

tevafuk55 , D Deligonul783 sevgili ortaklarım ve arkadaşlarım
07:15 Limonlu su
Kahvaltı (07:45)
Çavdar ekmeği ile tost, 1 haşlanmış yumurta, kibrit kutusu kadar peynir, çay
Ara(10:15)
1 su bardağı süt
Öğle (12:20)
3 köfte, salata, ayran, ekmeksiz
Ara(15:30)
Türk Kahvesi, 1 lokum, 1 salatalık
Akşam(17:15)
5 yemek kaşığı zeytinyağlı taze fasulye, yoğurt, ekmeksiz
Ara
Türk kahvesi, avuçiçi kuruyemiş
2.5 litre su

Kasma kendini canım bir dilim ye bence şifa niyetine
Gündüz tatliyi bilmiyordum canım aksami biliyordum ama herkes çok güzel falan deyince zaten sütlü tatlı diye yiyeyim dedim. Çok olmuş di mi yaş pastayı çok sevmem canım santi kısmını ayırırim yerken hatta.

Harika ötesi bir menü canım. Akşam az gibi ama kuruyemiş seni tutar :)

Hep eve dönerken halka tatlı görüyorum bayılırım artık nefsim yeteeeeer diyecek bide üzeri tahinli kabak tatlısı istiyorum görüyosun ya kabak tatlısı yetmiyor üzerine tahin olacak of of senin muhallebili tatlı hafif sen yapmazdın o yüzden söyledim pasta sevmemek nasıl bi şey ben niye tatlı tuzlu farketmeden herşeyi seviyorum ki

Melrin geçen haftalarda bende halka tatliyi çok canım çekmişti. Bu hafta iyi bi bildirim verirsek yiyelim arkadaşım ne dersin

canım senin menüler hep güzel maşallah arkadaşlarımın da dediği gibi verecek kilon kalmadığı için sabitte kalıyorsun

Akşamı güzel düşünmüşsün canım. Güzel dengelemişsin.

Süper bir menü canım yaa nasıl doyuyorsun bende bu ara doyma refleksi yok oldu

Anlaştık ortağım bende aynı şekilde o zaman D Deligonul783 kankim anlasmaya geeelllll

Anlaşma neymiş kankitoşlar? Ben bugün yorgunluktan bayılıp saatlerce uyumuşum uyanınca da kendime gelemedim baya bi süre. Sonra apar topar çıktık evime geldim.

Canlarım menümü vereyim bu saatten sonra yemek yemeyeyim diyorum zaten kaçamaklar karbonlar çok oldu.
tevafuk55 M Melrin

Kahvaltı (09:00)
minik kepekli sandviç (1'er dilim domates, salam, salatalık, peynir)
küçük poğça peynirli dereotlu, çay

Öğle (13:30)
1 kepçe yayla çorba, salata, bir parça piliç kebap, 2 minik lokum

Ara (16 gibi)
Ş.siz nescafe, biraz lays fırından, 1 minik turta (lokmalık)

2,5 lt su
45 dk yürüyüş

Ama karnım da aç gibi ne yesem akıl verin. Eşim döner söyleyecekmiş pide arası. Bende sadece döner salata mı yesem??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…