- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #22.241
Öyle bu işler azcık ucunu bıraksak artı oluyor şimdi seninki serum kaynaklı ama kendini rahat ve hazır hissediyorsan menün olabilir ama yinede dikkatli olkurtulmama lazım canım baya alıştı kilo almaya sanki bende ekim gibi tehditler savuracağım kesicem bir yerlerimi görecek
Kasma kendini canım bir dilim ye bence şifa niyetineOrtağım her zaman ki gibi harikasın sen akşam tatlı yiyeceksen gündüz yemezdin muhallebili bu tatlıya bayılırım bu ara canım çılgınca tatlı istemeye başladı oyyy zor tutuyorum kendimi öyle basit değil şerbetli olanlardan istiyorum bide illa zirve olcak
Harika ötesi bir menü canım. Akşam az gibi ama kuruyemiş seni tutar :)tevafuk55 , D Deligonul783 sevgili ortaklarım ve arkadaşlarım
07:15 Limonlu su
Kahvaltı (07:45)
Çavdar ekmeği ile tost, 1 haşlanmış yumurta, kibrit kutusu kadar peynir, çay
Ara(10:15)
1 su bardağı süt
Öğle (12:20)
3 köfte, salata, ayran, ekmeksiz
Ara(15:30)
Türk Kahvesi, 1 lokum, 1 salatalık
Akşam(17:15)
5 yemek kaşığı zeytinyağlı taze fasulye, yoğurt, ekmeksiz
Ara
Türk kahvesi, avuçiçi kuruyemiş
2.5 litre su
Hep eve dönerken halka tatlı görüyorum bayılırım artık nefsim yeteeeeer diyecek bide üzeri tahinli kabak tatlısı istiyorum görüyosun ya kabak tatlısı yetmiyor üzerine tahin olacak of of senin muhallebili tatlı hafif sen yapmazdın o yüzden söyledim pasta sevmemek nasıl bi şey ben niye tatlı tuzlu farketmeden herşeyi seviyorum kiKasma kendini canım bir dilim ye bence şifa niyetine
Gündüz tatliyi bilmiyordum canım aksami biliyordum ama herkes çok güzel falan deyince zaten sütlü tatlı diye yiyeyim dedim. Çok olmuş di miyaş pastayı çok sevmem canım santi kısmını ayırırim yerken hatta.
Melrin geçen haftalarda bende halka tatliyi çok canım çekmişti. Bu hafta iyi bi bildirim verirsek yiyelim arkadaşım ne dersinHep eve dönerken halka tatlı görüyorum bayılırım artık nefsim yeteeeeer diyecek bide üzeri tahinli kabak tatlısı istiyorum görüyosun ya kabak tatlısı yetmiyor üzerine tahin olacak of of senin muhallebili tatlı hafif sen yapmazdın o yüzden söyledim pasta sevmemek nasıl bi şey ben niye tatlı tuzlu farketmeden herşeyi seviyorum ki
tevafuk55 , D Deligonul783 sevgili ortaklarım ve arkadaşlarım
1 su bardağı süt
Ara
2.5 litre su
Yiyelim kız ben kendime 1 kilo verebilirsem ölçüsü koyuyorumMelrin geçen haftalarda bende halka tatliyi çok canım çekmişti. Bu hafta iyi bi bildirim verirsek yiyelim arkadaşım ne dersin
Belki öyledir bilmiyorum ki bugün yolda biriyle karşılaştım çok verdin daha verme dedi ne bileyim 5 kilo versem rahatlayacağımcanım senin menüler hep güzel maşallah arkadaşlarımın da dediği gibi verecek kilon kalmadığı için sabitte kalıyorsun
Anlaştık ortağım bende aynı şekilde o zamanYiyelim kız ben kendime 1 kilo verebilirsem ölçüsü koyuyorum
iyi canım senin korse geldimi bu arada
ayy hayırlı olsun canım artık giyer foto çeker bir defile yaparsın bize
Bugün bi arkadaşımın d gününü kutlayacaz dışarıda. Kalabalık bi arkadas grubu olacak dikkat çekmek istemiyorum
Menumu vereyim
D Deligonul783 M Melrin ve arkadaşlar
Sabah 8.30: ılık limonlu şu
2 si birarada kahve
3 hurma
Ara 10.30: Sek Nescafe
2 dilim bitter
Öğle 12.30: 1.5 but kalça
3 kaşık bulgur pilavı
2 elma dilimi patates
Salata
1 dilim çıtır kadayıflı muhallebi tatlısı
Ara 13.30: Türk Kahvesi
Ara 17.30: bir bardak süt
3 kuru kayısı
Aksam 20.30: çay ve bir dilim pasta
(Pasta olacağı için akşam yok)
3 litre su
tevafuk55 , D Deligonul783 sevgili ortaklarım ve arkadaşlarım
1 su bardağı süt
Ara
2.5 litre su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?