Haydi Yine Yeniden...

Günün çok hafif olmuş kafana takma temizlik yapayım derken kendini bu kadar zorlama

Selam kızlar,günaydın.Dün çok geç döndüm eve.Alışveriş uzun sürdü.Çocukla olunca daha da zor oldu.Akşamı da dışarda yedim ayaküstü.Sonra eve geldim pertim çıkmıştı tabi.Çocuğu yıkadım kendim duş aldım ve doğru yatağa.Telefon hiç elime geçmedi bile.Alarmı bile kurmayı unutmuşum sabah zor uyandım

Dünkü menüm inciiitanesi
Sabah 08.00
1 muz
10.00
1 adet yağsız tost

Öğlen 14.00
1 adet yağsız tost
5 adet yeşil zeytin

Akşam 19.00
Tombik ekmekle döner
1 bardak ayran

Yediklerim çok kuruydu.Hiç sulu birşey yok onu farkettim.
Suyu hesaplayamadım ama az oldu galiba.Aşırı derecede yürüdüm ama orası kesin :))

Yorgun bir akşam olmuş belli yakışıklıya bulabildin mi güzel şeyler

olsun canım şuan düğün telaşı var sende ama çok abartılı bir menü değil yine de

Yorgun bir akşam olmuş belli yakışıklıya bulabildin mi güzel şeyler
Budum teyzesi çok tatlı oldu maşallah.Damat olcam ben damat olcam ben dedi tutturdu.
Ordan sünnet kıyafetlerini gördü annecim ben sünnet olcam ama pipimi kesmesinler diyo sıpa nerden duyduysa
Kot yelekli papyonlu falan bi takım aldım.Pantolonu bordo.Aynı renklerde de ayakkabı.Ve tabi ki oyuncak mağazasını görür de durur mu bikaç oyuncak aldık çıkmışken.

hohohoo siz dün hep cep boy erkeğe çalışmışsınız damat olacakmış yerim ben onuuuu
kız senin ki daha çok küçük nerden öğrenmiş sünnette pipinin kesildiğini çok sesli güldüm annemi uyandırıcam nerdeyse tipik malatyalı gibi yazıcam valla yerim ben onunnn pipisiniii

maşallah damat ta olur inşallah güzel bir kombin olmuş maşallah maşallah ana oğul yakıcanız ortalığı

Gunaydin kizlar cok yorucu bir gece gecirdim gece cok gec gitti misafirlerim bende ufakligi yikadim o kadar yorulmusumki uyuyakaldim cok ozur diliyorum hepinizden dunku menum
10 00
Bir tane simit
Bir tane ucgen simit
Oglusu pogacasindan bir lokma aldim
Uc tane kasar peynir
Iki zeytin
Domates salatalik
Sekersiz cay

Ara saatini bilmiyorum iki tane yaprak sarmasi pismis mi diye baktim

Aksam 18 30
Bir kepce corba
Bir servis kasigi manti
Uc parca firinda tavuk
Iki kasik pilav
Salata
Bir dilim karpuz
Ara bir kucuk dilim etimek tatlisi

Sabah uyandigimda odem olmusum cok uzuldum cok sismis vucudum niye boyle oldu anlamadim

canım yediklerin misafirlerin olmasına karşın bence çok abartılı değil
sadece sabah ile akşamın ara sı çok uzun olmuş belki bu yüzden ödem olmuş ya da misafir stresinden olmuş olabilir
sen şimdi bir maydanoz suyu ile çözersin bunu

bu arada ben sabah denedim aç aç güzel gitmiyor maydanoz suyu

Valla mayısta 3 yaşına girecek ama herşeyden haberi var bir duyduğunu bir daha unutmuyor.Yanında konuşulmultur illa

Kahvaltın biraz karbonhidratlı canım ondandır belki ödemin.olsun haftaya daha iyi bir başlangıç yapacaksın inşallah.
Döndü mü kardeşin Van'a?

Oyyy yerim onu ben kim bilir nasil tatli olmustur tam yemelik sen cocugada kendinede corek otu koymayi unutma olum haric her derde deva ayy pipi deyince bizimde kesilecek nasil olcak bilmiyorum yaa hic hazirligimda yok neyse rabbim buyuktur ...

Oyyy yerim onu ben kim bilir nasil tatli olmustur tam yemelik sen cocugada kendinede corek otu koymayi unutma olum haric her derde deva ayy pipi deyince bizimde kesilecek nasil olcak bilmiyorum yaa hic hazirligimda yok neyse rabbim buyuktur ...
Çok heyecanlı oluyor bu sünnet işleri nedense :)
Ben aslında bebekkenb altı bezliyken kestirmek istedim ama eşim izin vermedi.İdrar yarayı çabuk iyileştirirmiş.Ondan istemiştim ama babası yok dedi :) Aklı ersin biraz diyo.Bakalım hayırlısı.Allah nasip ederse biz de 5 yaşlarında yaptırırız

Kahvaltın biraz karbonhidratlı canım ondandır belki ödemin.olsun haftaya daha iyi bir başlangıç yapacaksın inşallah.
Döndü mü kardeşin Van'a?
Ayy ucgen simit nedir yahuu ucgen peynir o kafa gitti insallah iyi bir baslangica ihtitacim var benim ...kardesimler donmedi canim daha yirmisi son gun ama ufak bir ameliyat isi var gelin ille burda ol diyo on gun dHa rapor aliriz diyo bilmiyorum artik nasil olursa daha burdalar diger gelinimiz uzun kalcak zaten aileside burda bende kendimi kontrol etmeye calisiyorum pek beceremesemde ...

Anladım ben canım aslında üçgen peynir olduğunu ama belki üçgen simit diye birşey vardır dedim içimden bilmiyordum da bozuntuya vermedim
Aynen ameliyat işi varsa kardeşinin halletsin orda.gidip de tek başına zor olur sizler de huzursuz olursunuz

Bugun oglusun fotograf cekimi var kep giycek kuzum onu hazirlamaliyim kivircik saclarini sekillendirmem lazim kuzum benim cok tatli olcak ogretmenimiz fotografcidan keple cupbeyi alip amator cekim yapmis oglusla cok guzel olmus profesyonel dahada guzel olur kocaman tablo gibi yaptircagiz hatira iste gelinler onceki albumlerine baktilar dun kucucuk yasta dunya kadar albumu olmus diyolar olsun hepsi birer hatira bana cok degerli birdaha hic bu yasta olmiyacaklar ben aile fotolarinida cok severim dijital degil gercek baski fotolar olcak neyse ben kaciyim oglus sabirsizlaniyo

Çok güzel heyecanlar masallah, darısı düğün fotolarina inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…