- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #22.261
Canlarım menümü vereyim bu saatten sonra yemek yemeyeyim diyorum zaten kaçamaklar karbonlar çok oldu.
tevafuk55 M Melrin
Kahvaltı (09:00)
minik kepekli sandviç (1'er dilim domates, salam, salatalık, peynir)
küçük poğça peynirli dereotlu, çay
Öğle (13:30)
1 kepçe yayla çorba, salata, bir parça piliç kebap, 2 minik lokum
Ara (16 gibi)
Ş.siz nescafe, biraz lays fırından, 1 minik turta (lokmalık)
2,5 lt su
45 dk yürüyüş
Ama karnım da aç gibi ne yesem akıl verin. Eşim döner söyleyecekmiş pide arası. Bende sadece döner salata mı yesem??
Akşama kadar fazla olmuş ama akşamı süper olmuş evet poğaça sandviç ikisi bir arada fazla gibi dursada taaa sabah yemişsin yürüyüşte var etkisi kalmamıştır akşam yemeği her hatayı affettirdiKızlar 1 kepçeden az tarhana, 2-3 kaşık tavuklu sote ve yoğurt yedim.
Haftaya 1 kilo verebilirsek halka tatlı yiyecegizAnlaşma neymiş kankitoşlar? Ben bugün yorgunluktan bayılıp saatlerce uyumuşumuyanınca da kendime gelemedim baya bi süre. Sonra apar topar çıktık evime geldim.
Ben burdayım canım menü yazacaktım bende
tomurcukkk
SABAH 08:00
1 ince dilim kaşar+1 kk beyaz peynir+domates salatalık yeşillik ekmek arası
ARA 10:00
9 gr bitter
ÖĞLE 13:00
4 tane parmak köfte
1 kase domatesli şehriye çorba
ARA 16:00
1 kase çilekli yoğurt ( 5 tane çilek + 3 yk yoğurt)
AKŞAM 19:30
1 tane muz
ARA 21:30
türk kahvesi
yatmadan tarçınlı süt
Haftaya 1 kilo verebilirsek halka tatlı yiyecegiz
Kızlar 90 dk açık havada yürüyüş yaptım sporda yapıldı şimdi bi yeşil elma yiycem haberiniz olsun
Olur kuzum ne istersen hakikaten maç gibi olmuş maç sonrası kızları yıkadım bi kahve içtim enerjim yerine geldi 40 dk lık dans videosu vardı onuda yaptım çok eğlenceli genç kızken komşularla mezdeke açıp oynardık kendimi öyle hissettim şimdi ufaklık uyusun diye yanında oturuyorum inşallah çabuk uyurMaşallah canım kendi menümden utandım :) süper olmuş
Ben lokma yesem olur muuu
Maşallah kankim 90 dk ne yaaa maça çıkar gibivallahi bravo sana
Canlarım menümü vereyim bu saatten sonra yemek yemeyeyim diyorum zaten kaçamaklar karbonlar çok oldu.
tevafuk55 M Melrin
Kahvaltı (09:00)
minik kepekli sandviç (1'er dilim domates, salam, salatalık, peynir)
küçük poğça peynirli dereotlu, çay
Öğle (13:30)
1 kepçe yayla çorba, salata, bir parça piliç kebap, 2 minik lokum
Ara (16 gibi)
Ş.siz nescafe, biraz lays fırından, 1 minik turta (lokmalık)
2,5 lt su
45 dk yürüyüş
Ama karnım da aç gibi ne yesem akıl verin. Eşim döner söyleyecekmiş pide arası. Bende sadece döner salata mı yesem??
Çok güzel dengelemissin kankim afiyet olsun :) bu arada o zaman haftaya 1 kilo verirsek istediğimiz tatliyi yiyoruz. Ama salı veya çarşamba olsun ki haftabasinda cıssimizi yemiş olalımKızlar 1 kepçeden az tarhana, 2-3 kaşık tavuklu sote ve yoğurt yedim.
Olur kuzum ne istersen hakikaten maç gibi olmuş maç sonrası kızları yıkadım bi kahve içtim enerjim yerine geldi 40 dk lık dans videosu vardı onuda yaptım çok eğlenceli genç kızken komşularla mezdeke açıp oynardık kendimi öyle hissettim şimdi ufaklık uyusun diye yanında oturuyorum inşallah çabuk uyur
Kolay gelsin canım bahar temizliği başladı bende akşamları azar azar yapmayı planlıyorum hafta sonu da kalanları yaparım menun zaten az salata ayran da bir şey olmaz o kadar yorulmussunertesi gün oldu ben yeni menü yazıyorum :)
angelina35 ve kızlar
sabah
2 ceviz
3 erik
2 bardak su
öğle 11 :50
1 haşlama yumurta
2 dilim tb. ekmeği birine krem peynir sürdüm
domates salatalık
14:00
1 tabak kuru fasulye
2 d t.b. ekmeği
gece 11:10 salata
gece yarısı da 1 bardak ayran içtim
gündüz tüm evi temizledim üstüne 2 cam sildim küçük banyoyu temizledim büyük banyonun ayna levabo tezgahı klozeti temizledim yerine ellemedim kol kalkmadı daha sonra da çok ağrı oldu anca yemeği yaptım benimkiler yedi masayı bile toplayamadım annem halletmiş sağ olsun ben gittim yattım gece 11 gibi kalktım
bahar temizliğine başlamadım çok yağmur yağdı camlar çok pisti ondan sildim :)Kolay gelsin canım bahar temizliği başladı bende akşamları azar azar yapmayı planlıyorum hafta sonu da kalanları yaparım menun zaten az salata ayran da bir şey olmaz o kadar yorulmussun
bahar temizliğine başlamadım çok yağmur yağdı camlar çok pisti ondan sildim :)
tül perde yıkayıp asması gözüme geliyor nisanın son haftası yapıcam kardeşim gelmeden önce :)
sen de boş ver temizliği tam iyileşmene bak gülüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?