Haydi Yine Yeniden...

Kızlar böbrek usg si güzel çıktı. Peki bu sırt ağrısı neyin nesi yaa offf bir de ortopediye gideyim bari.. Belki fıtık falandır.. Böbrek için gittim ama sol yumurtalığımda büyük bir kist olduğunu öğrendim kadın doğuma gitmekte şart oldu. Doğumdan beri korkudan gidemedim hiç.

Böbrekte birşey çıkmamasına sevindim canım ama diğer bahsettiklerin ihmale gelmez.Kist için soğan kürü mutlaka dene.Doğumdan sonra da görünmeliydin doktora fıstık ya ihmal etme kendini böyle bugün yarın deyip geçiştirme emi

Kist 4 cm den biraz büyükmüş. Sizde hiç oldu mu hatunlar? Hormon hapı almaya hiç niyetim yok ne yapmalıyım? Hem kilo yapar hem her gün baş ağrısı hem belki yumurtlama dönemi oluşan birşeydir. Adet olursam geçer belki de. Geçen ay adet gecikmesinin sebebi buymuş ve hemen kanama kesilmişti. Ben de gebelik testi yapmıştım ya gerçi kist oluşup büyüme yaptığı için tıpkı gebelik gibi belirti veriyor.

geçmiş olsun canım şükür böbrek temiz çıkmış inşalallah fıtık ta yoktur

Sağol gülüm. Ben zaten soğan kürü yapmıştım ocak ayında. Ve 3 ay reglim düzenliydi. Geçen ay oldu bu durum. Tekrar yapmalı mıyım sence? Doğumdan bir hafta sonra dikişlerim için gittim sonra daha da gitmedim. Korkuyorum napayım ya doğumum zor olmuştu dikişler de fazla olunca tabi.. Şu anda bile sıkıntısını çekiyorum. 2.doğumdan değil de yapacakları kesiden korkuyorum

Canım sen soğan kürünü bir kez daha yap.15 gün biliyosun.hem zayıflatma etkisi de var
Bende de polikistik over vardı.ilaçlar kullandım hep ama tekrarladı yine.sonra soğan kürü yaptın hiç ilaç içmeden.ve bir temizlendi pir temizlendi.şeytan kulağına kurşun odur budur da adetlerim düzenlidir.
Sen yine kendi kendine geçer yumurtlama dönemidir falan diye yorum yapmışsın ama soğan kürünü içmeden çözemezsin diye düşünüyorum.

Sen nasılsın canım? Var mı ağrın sızın şikayetin?
Diş durumu ne olsu sahi ...
canım dün biraz durmadım evle uğraştım bugün yine biraz ağrım
dişe gelince şuanlık bir ağrı yok ama özeldeki doktor baktı sallanmaı gerekiyor demişti o zaman bende öyle düşünüyordum çünkü sallanıyordu muhtemelen iltihap vardı sallanıyordu bu kada antibiyotik içtim iltihap geçti sallanmıyor ama hafta sonu yine gidecğim bir doktora

Peki hemen başlayayım mı yoksa reglin 7.günü mü başlayayım? Daha 12 gün falan var.

Canim benim çok çok geçmiş olsun. Önce bi kadın doğuma görün canım emzirdigini söylersin ona göre bi tedavi uygulanır.10 cm kisti olup da eriyeni biliyorum. Biz de dua ederiz kuzum.

Canim benim çok çok geçmiş olsun. Önce bi kadın doğuma görün canım emzirdigini söylersin ona göre bi tedavi uygulanır.10 cm kisti olup da eriyeni biliyorum. Biz de dua ederiz kuzum.

Sağol balım bir de doktor bişi dedi anlamadım bu bişey kisti dedi dikkate almak lazım dedi anlamadım. Anam yumurtalığımı kaplamış yahu ay ağlanacak halime gülüyorum bişey bitiyo başka bişi başlıyo. Kortizol 20'den 11'e düşmüş. Normal sınırlarda yani. Ama yine de fazla biraz. İdrarda kan var yazıyo sonuçta (bld +-) yazıyo ne demekse artık. Eritrosit 3 yazıyo kırmızıyla.

Bir de radyolojici kist için ağrı yapıyo mu dedi ben de yok dedim farkında değilim ki sürekli kasık ağrısı ve şişkinlik oluyo aslında. Ve öğrendikten sonra farkına vardım hareket ettikçe batıyo.

Yaaa hani normal doğum yapınca kadın hastalığına dair birşey olmayacaktı turp gibi olacaktık Yalanmış yaa daha çocuğum 1,5 yaşına gelmeden kistlendim

Yaaa hani normal doğum yapınca kadın hastalığına dair birşey olmayacaktı turp gibi olacaktık Yalanmış yaa daha çocuğum 1,5 yaşına gelmeden kistlendim
Çok geçmiş olsun her işte bi hayır var böbrek için gitmesen bu durumu daha geç öğrenecektin inşallah çabucak şifasını bulursun arkadaşım

Çok geçmiş olsun her işte bi hayır var böbrek için gitmesen bu durumu daha geç öğrenecektin inşallah çabucak şifasını bulursun arkadaşım

Sağol canım benim aynen öyle. Gitmeyi düşünüyodum zaten ama hep erteliyodum.
1 seneyi geçti gitmedim. Geçen ay da reglim sorunlu olunca giderim diyodum eşim de baskı yapıyodu. Artık kesinleşti. Onu da haftaya halledeyim artık. Evde de işlerim birikti. İki makine çamaşır asıp gitmiştim. Haliyle ütü de birikti. İki makine daha var yıkanacak. Evi de süpürüp silmem gerek. İş çok. İş bitmez ki :)

Aldıklarımın fotosunu çekeyim az şenlenelim. Siz de fikir verin nasıl kombinleyeyim diye :) ayakkabı dolabıma bahar geldi rengarenk oldu :) eşim diyo ki fuşya ayakkabılar için sen artık annesin hiç utanmadın mı bu rengi alırken mor cekete de laf etti o renk ne diye ama canımmm dedim ben çok beğendim çok mutlu oldum dedim sonra daha ses etmedi. Ay adam fena oldu. Usg için diyo ki bayan radyoloji uzmanı yok mu ara bul diyo ay sinir oldum. Adam doktor işini yapıyo sonuçta. Kadın da çok nadir oluyo bu çevrede yok. Olsa zaten giderim. Yakında parka çıkma derse şaşmayın. Neyse gittik usg de çektirdik ona da ses etmedi. Hep carlıyo ama kazanan ben oluyorum.

Kızlar yeni cicilerim ay ben böyle şeyleri sevmem aslında onu aldım bunu aldım deyip göstermeyi ama bu kilo vermek insanı mutlu ediyormuş :) bir de sizle herşeyi paylaşmak istiyorum paylaşmadan edemiyorum :)

Şimdi pudra renk gömlek ve ayakkabılarla kalem etek alıp kombinleyim diyorum. Siyah olur ilk seçenek ama başka ne renk olur sizce?
Siyah bluzla fuşya ayakkabılar altına siyah kuyruklu balık etek başıma fuşya şal.

2.seçenek siyah bluz mor ceket siyah kalem etek ve pudra ayakkabılar.

Narçiçeği kabı kankim için ekledim o da aynı renk alacaktı :) aynı renk babet aldım fikir olsun kankim :) tevafuk55

Eklentiler

• 2016-04-14-15-12-54-610.webp
    16 KB · Görüntüleme: 42
  • 2016-04-14-15-13-58-948.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 32
  • 2016-04-14-15-14-38-879.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 34
  • 2016-04-14-15-15-01-506.webp
    5 KB · Görüntüleme: 36
  • 2016-04-14-15-15-25-437.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 30
Kankim o kadar güzeller ki maşallah ya. Güzel günlerde kullan canım bayıldım valla. Pudralara ve ceketine özellikle bayıldım. Canım pudra gömlek ve ayakkabilarla bordo mükemmel uyum sağlıyor. Bordo bir etek ve üzerine de hem bordo hem pudra barındıran eşarp kullanabilirsin. Yani ben olsam öyle yapardım. Diğer kombinlerini de hayal ettim harika olurlar canım. Esin Kıskanmak da haklı valla Fuşya ayakkabılar kiskanilmayacak gibi değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…