- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #22.301
Afiyet olsun canım.Ne yedin sorması ayıpIyi bi öğlen yemeği yedim galiba
Böbrekte birşey çıkmamasına sevindim canım ama diğer bahsettiklerin ihmale gelmez.Kist için soğan kürü mutlaka dene.Doğumdan sonra da görünmeliydin doktora fıstık ya ihmal etme kendini böyle bugün yarın deyip geçiştirme emiKızlar böbrek usg si güzel çıktı. Peki bu sırt ağrısı neyin nesi yaa offf bir de ortopediye gideyim bari.. Belki fıtık falandır.. Böbrek için gittim ama sol yumurtalığımda büyük bir kist olduğunu öğrendimkadın doğuma gitmekte şart oldu. Doğumdan beri korkudan gidemedim hiç.
geçmiş olsun canım şükür böbrek temiz çıkmış inşalallah fıtık ta yokturKızlar böbrek usg si güzel çıktı. Peki bu sırt ağrısı neyin nesi yaa offf bir de ortopediye gideyim bari.. Belki fıtık falandır.. Böbrek için gittim ama sol yumurtalığımda büyük bir kist olduğunu öğrendimkadın doğuma gitmekte şart oldu. Doğumdan beri korkudan gidemedim hiç.
Böbrekte birşey çıkmamasına sevindim canım ama diğer bahsettiklerin ihmale gelmez.Kist için soğan kürü mutlaka dene.Doğumdan sonra da görünmeliydin doktora fıstık ya ihmal etme kendini böyle bugün yarın deyip geçiştirme emi
Canım sen soğan kürünü bir kez daha yap.15 gün biliyosun.hem zayıflatma etkisi de varSağol gülüm. Ben zaten soğan kürü yapmıştım ocak ayında. Ve 3 ay reglim düzenliydi. Geçen ay oldu bu durum. Tekrar yapmalı mıyım sence? Doğumdan bir hafta sonra dikişlerim için gittim sonra daha da gitmedim. Korkuyorum napayım yadoğumum zor olmuştu dikişler de fazla olunca tabi.. Şu anda bile sıkıntısını çekiyorum. 2.doğumdan değil de yapacakları kesiden korkuyorum
Sen nasılsın canım? Var mı ağrın sızın şikayetin?geçmiş olsun canım şükür böbrek temiz çıkmış inşalallah fıtık ta yoktur
canım dün biraz durmadım evle uğraştım bugün yine biraz ağrımSen nasılsın canım? Var mı ağrın sızın şikayetin?
Diş durumu ne olsu sahi ...
Canım sen soğan kürünü bir kez daha yap.15 gün biliyosun.hem zayıflatma etkisi de var
Bende de polikistik over vardı.ilaçlar kullandım hep ama tekrarladı yine.sonra soğan kürü yaptın hiç ilaç içmeden.ve bir temizlendi pir temizlendi.şeytan kulağına kurşun odur budur da adetlerim düzenlidir.
Sen yine kendi kendine geçer yumurtlama dönemidir falan diye yorum yapmışsınama soğan kürünü içmeden çözemezsin diye düşünüyorum.
Canim benim çok çok geçmiş olsun. Önce bi kadın doğuma görün canım emzirdigini söylersin ona göre bi tedavi uygulanır.10 cm kisti olup da eriyeni biliyorum. Biz de dua ederiz kuzum.Sağol gülüm. Ben zaten soğan kürü yapmıştım ocak ayında. Ve 3 ay reglim düzenliydi. Geçen ay oldu bu durum. Tekrar yapmalı mıyım sence? Doğumdan bir hafta sonra dikişlerim için gittim sonra daha da gitmedim. Korkuyorum napayım yadoğumum zor olmuştu dikişler de fazla olunca tabi.. Şu anda bile sıkıntısını çekiyorum. 2.doğumdan değil de yapacakları kesiden korkuyorum
Canim karışık ızgara tabağıAfiyet olsun canım.Ne yedin sorması ayıp
Canim benim çok çok geçmiş olsun. Önce bi kadın doğuma görün canım emzirdigini söylersin ona göre bi tedavi uygulanır.10 cm kisti olup da eriyeni biliyorum. Biz de dua ederiz kuzum.
Çok geçmiş olsun her işte bi hayır var böbrek için gitmesen bu durumu daha geç öğrenecektin inşallah çabucak şifasını bulursun arkadaşımYaaa hani normal doğum yapınca kadın hastalığına dair birşey olmayacaktı turp gibi olacaktıkYalanmış yaa daha çocuğum 1,5 yaşına gelmeden kistlendim
Çok geçmiş olsun her işte bi hayır var böbrek için gitmesen bu durumu daha geç öğrenecektin inşallah çabucak şifasını bulursun arkadaşım
Kankim o kadar güzeller ki maşallah ya. Güzel günlerde kullan canım bayıldım valla. Pudralara ve ceketine özellikle bayıldım. Canım pudra gömlek ve ayakkabilarla bordo mükemmel uyum sağlıyor. Bordo bir etek ve üzerine de hem bordo hem pudra barındıran eşarp kullanabilirsin. Yani ben olsam öyle yapardım. Diğer kombinlerini de hayal ettim harika olurlar canım. Esin Kıskanmak da haklı valla Fuşya ayakkabılar kiskanilmayacak gibi değilKızlar yeni cicilerimay ben böyle şeyleri sevmem aslında onu aldım bunu aldım deyip göstermeyi ama bu kilo vermek insanı mutlu ediyormuş :) bir de sizle herşeyi paylaşmak istiyorum paylaşmadan edemiyorum :)
Şimdi pudra renk gömlek ve ayakkabılarla kalem etek alıp kombinleyim diyorum. Siyah olur ilk seçenek ama başka ne renk olur sizce?
Siyah bluzla fuşya ayakkabılar altına siyah kuyruklu balık etek başıma fuşya şal.
2.seçenek siyah bluz mor ceket siyah kalem etek ve pudra ayakkabılar.
Narçiçeği kabı kankim için ekledim o da aynı renk alacaktı :) aynı renk babet aldım fikir olsun kankim :)tevafuk55
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?