- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 39
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #23.301
Yok kuzum yazmadı hepimiz merak ediyoruz. Daha önce oldu mu böyle bir şey onu da bilmiyorumCidden kızlar ekimi ben de merak etmeye başladım. Dün geldi mi yazdı mı hiç?
Kankim süper süper süperGeç oldu ama yazayım menümü. Düğünden geldik çocuğu ancak uyutabildim. Çok yoruldum bugün. Biraz temizlik yaptım cam falan da sildim. Günlük işler malum zaten ama kardeşim de el attı sağolsun. Düğün de uzak yerdeydi. Gidiş geliş salonda gürültü derken artık takatim kalmadı.
tevafuk55 @Melrin
Kahvaltı (11:30)
1 yumurta, yarım kk peynir, salatalık, birkaç çatal patates, 1 dilim tb, çay kaşığı tereyağ reçel, 1 dilim cheddar, çay
Ara (14:00)
Ş.siz nescafe, 1 d bitter, 2-3 badem
(16:00)
Adaçayı&Papatya çayı, 3 minik lokum
Akşam (16:45)
5-6 kaşık t.fasülye, 2-3 kaşık semizotu salatası, 1 parça piliç kebap
3 lt su
Yok kuzum yazmadı hepimiz merak ediyoruz. Daha önce oldu mu böyle bir şey onu da bilmiyorum
Oy kuzum ya teşekkür ederim canım benim.. ya cumartesi balık yediğim günden beri şişkinlik var bende ve hep çok yemiş hissi var o yüzden. Bugün dünyayı yedim sandım şimdi hepiniz aynı şeyi söyleyince hak veriyorum. Herhalde ortam değişikliği bana yaramıyor ve şişkinlik oluyorKiz toplasan yarim ekmek anca eder oda seni asla arti yapmaz bahcede o kadar calistin yani bizim yaptigimiz yuruyuse bin bassr senin bahce isleri afiyet bal seker olsun sifa olsun sekerim
Kankim süper süper süperbu salı sen iyi bir eksi vereceksin kuzum Harikasın
Ya biliyor musun dediğine bayılırım birde patates haslariz biz içine. Hatta koy yumurtası da vardı evde. Aklıma gelmedi değil ama o anda acilen yiyip ise gecmem lazımdı. O yuzdeeennn yumurtaları evime getirdimÜstü okuyunca çok yedin sandım seni komik ortak seni o yufka içine ya peynir ya da haşlanmış yumurta olaydı ayyy ben köyde öğretmenken çok yapardım ne lezzetli bi ekmek türü afiyet olsun arkadaşım
Ne güzel kuzum aynı hızla devamİnşallah kuzum benim bu ara zaten bariz inceldim :)
Ne güzel kuzum aynı hızla devamgeçen komşum beni gördü ki pek dikkatlidir. Aldığım iki kiloyu bile fark etmisligi çoktur. Beni gördü söyle bi dokundu bana kız sen ne kadar zayifladin manken gibi oldun dedi. E tabi iki çocuk kolay değil dedi bende aynen öyle tryzecim dedim
Çok güzel idare etmişsin canım pazar menüsünü.Sen artık kesin 6 lardasın 7 göreceğini hiç sanmam bundan sonraGeç oldu ama yazayım menümü. Düğünden geldik çocuğu ancak uyutabildim. Çok yoruldum bugün. Biraz temizlik yaptım cam falan da sildim. Günlük işler malum zaten ama kardeşim de el attı sağolsun. Düğün de uzak yerdeydi. Gidiş geliş salonda gürültü derken artık takatim kalmadı.
tevafuk55 @Melrin
Kahvaltı (11:30)
1 yumurta, yarım kk peynir, salatalık, birkaç çatal patates, 1 dilim tb, çay kaşığı tereyağ reçel, 1 dilim cheddar, çay
Ara (14:00)
Ş.siz nescafe, 1 d bitter, 2-3 badem
(16:00)
Adaçayı&Papatya çayı, 3 minik lokum
Akşam (16:45)
5-6 kaşık t.fasülye, 2-3 kaşık semizotu salatası, 1 parça piliç kebap
3 lt su
Evet canım reglim çok yaklaştı 27 28 i gibi olur.evet takmamalıyım haklısın.yoktan yere motivemi sinirimi bozdum.Evet canım bugün de geçti artık düşünme bişey demicem sen de farkındasın. Reglin mi yaklaştı senin? :) takma o lafları yahu.. Bana saçma geldi. Niye dersen çok çok zayıf olan insanlar için düşünülebilir hastalık falan da sen şu an gayet iyi bir kilodasın yani. Kulak asma ve motiveni bozma lütfen. Toparlanacağına eminim.
Günaydın canım.bende tartılmadım moralim bozulacak diye.bugün olabildiğince dikkat edicem.bol su yeşil çay vs.Artıdaysam da sabitlerim belki.Bakalım yarına hayırlısıgünaydın kızlar dün erkenden uyumuşum hemde koltukta
ekim2009 evet bende çok merak ediyorum hayırlısı inşallah kötü birşey yoktur neti felan olmasında sıkıntı değil
tomurcukkk canım kv yapcak bir şey yok ama sen merlının de dediği gibi kalbi yüzü güzel insansın sıkıntı olmaz zaten
D Deligonul783 canım sen zaten zarif ve inceciksin maşallah
ben geçmişi okumaya devam bugün bende tartılmadım dedim moral bozmayayım
Evet bu sabah 5 dakika daha 5 dakika daha diye diye saati 15 dk erteledim.Canım hiç yataktan çıkmak istemedi
Aynen canım ya bende de aynı durum var. Aynı zamanda hemen wc ye gitme telaşım da varEvet bu sabah 5 dakika daha 5 dakika daha diye diye saati 15 dk erteledim.Canım hiç yataktan çıkmak istemedi
Çok güzel idare etmişsin canım pazar menüsünü.Sen artık kesin 6 lardasın 7 göreceğini hiç sanmam bundan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?