Haydi Yine Yeniden...

Kankim süper süper süper bu salı sen iyi bir eksi vereceksin kuzum Harikasın

Yok kuzum yazmadı hepimiz merak ediyoruz. Daha önce oldu mu böyle bir şey onu da bilmiyorum

Canım ya ekim gelmemezlik yapmazdı yaa geç saatte de olsa mutlaka gelirdi. Kaç gündür yok çok aklım kaldı vallahi. Acaba evdeki tadilatla işle temizlikle uğraşırken Allah korusun kendini zorladı da bi yerine bişey mi oldu yaaa pofff içim daraldııı kuzum gel de aydınlat bizi çok merak ediyoruz. ekim2009

Kiz toplasan yarim ekmek anca eder oda seni asla arti yapmaz bahcede o kadar calistin yani bizim yaptigimiz yuruyuse bin bassr senin bahce isleri afiyet bal seker olsun sifa olsun sekerim
Oy kuzum ya teşekkür ederim canım benim.. ya cumartesi balık yediğim günden beri şişkinlik var bende ve hep çok yemiş hissi var o yüzden. Bugün dünyayı yedim sandım şimdi hepiniz aynı şeyi söyleyince hak veriyorum. Herhalde ortam değişikliği bana yaramıyor ve şişkinlik oluyor

Üstü okuyunca çok yedin sandım seni komik ortak seni o yufka içine ya peynir ya da haşlanmış yumurta olaydı ayyy ben köyde öğretmenken çok yapardım ne lezzetli bi ekmek türü afiyet olsun arkadaşım
Ya biliyor musun dediğine bayılırım birde patates haslariz biz içine. Hatta koy yumurtası da vardı evde. Aklıma gelmedi değil ama o anda acilen yiyip ise gecmem lazımdı. O yuzdeeennn yumurtaları evime getirdim

İnşallah kuzum benim bu ara zaten bariz inceldim :)
Ne güzel kuzum aynı hızla devam geçen komşum beni gördü ki pek dikkatlidir. Aldığım iki kiloyu bile fark etmisligi çoktur. Beni gördü söyle bi dokundu bana kız sen ne kadar zayifladin manken gibi oldun dedi. E tabi iki çocuk kolay değil dedi bende aynen öyle tryzecim dedim

Hahahaha bana da öyle diyolar benim çocukta çok hareketli gören iyi antrenman yaptırıyo belli diyolar

günaydın kızlar dün erkenden uyumuşum hemde koltukta
ekim2009 evet bende çok merak ediyorum hayırlısı inşallah kötü birşey yoktur neti felan olmasında sıkıntı değil
tomurcukkk canım kv yapcak bir şey yok ama sen merlının de dediği gibi kalbi yüzü güzel insansın sıkıntı olmaz zaten
D Deligonul783 canım sen zaten zarif ve inceciksin maşallah

ben geçmişi okumaya devam bugün bende tartılmadım dedim moral bozmayayım

Çok güzel idare etmişsin canım pazar menüsünü.Sen artık kesin 6 lardasın 7 göreceğini hiç sanmam bundan sonra

Evet canım reglim çok yaklaştı 27 28 i gibi olur.evet takmamalıyım haklısın.yoktan yere motivemi sinirimi bozdum.

Günaydın canım.bende tartılmadım moralim bozulacak diye.bugün olabildiğince dikkat edicem.bol su yeşil çay vs.Artıdaysam da sabitlerim belki.Bakalım yarına hayırlısı

Kızlar ekim daha önce de böyle birdenbire yok olmuştu.Eşi neti kapattırmıştı yanlış hatırlamıyorsam birşeye sinirlenip.Biliyorsunuz enişte bey biraz hassas.Aklımıza kötü birşey getirmeyelim biz.Gelir o yine bi süre sonra.Kardeşi falan gelecekti tadilat işleri falan.Neti olsa gece yarısı da girer yazardı biliyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…