Haydi Yine Yeniden...

tevafuk55 @butterfly143 sevgili ortaklarım ve arkadaşlarım
10:00 Limonlu su
Kahvaltı (11:30)
1 kaşarlı yumurtadan biraz fazla, 1 poğaça, 3 zeytin, domates salatalık yeşillik, 2 kibrit kutusu peynir, 1 dilim ekmek üzerine kaymak bal, çay
Ara
Türk kahvesi
Ara
Yeşil çay
Akşam (18:00)
6 yemek kaşığı kıymalı kuru fasulye, yoğurt, salata, ekmeksiz
Ara
Avuç içi fındık

Canim bende senin gibiyim biri kilo vermissin diyince costukca cosuyorum evet kilo verdiginde ya hastalik yada ailevi huzursuzlugu var derler kimse kendi kendine kilo veremez illa bisey olmali neyse pazartesi tekrar baslarsin tatlim bosver sen onlari

Odul gunu gibi olmus tatlim neyse takilma artik afiyet olsun meto da sasirmistir simdi iyi olmus arada yapmak lagzim nefsinide korlemissin canim benim afiyet olsun

Ne güzel canım sadece en güzel ogün kahvaltı olmuş akşam hafif

Menu guzel afiyet olsun canim

tomurcukkk
Sabah 10
1 yumurta
3 çatal pataesli börek
3 çatal kızartma
1 kk peynir
2 lokma ev poagacasi
1 tane sigara böreği

Ara 14
1 tane çikolatalı gofret

Akşam 16
1 porsiyon ciger
1 bardak ayran
3 prca el kadar kavas
1 lt su oldu şimdi eve geldik dahada içerim şimdi biraz ev toparlayacagim

Aynen gecenlerde komsu teyzenin biri de esin kilo aldi sen iyice zayifladin hayirdir kizim bi probleminiz mi var diyo.kafayi yemis hepsi yaaa

Buda benim menum ekim2009 ve kizlar
11 00
Iki dilim tb ekmek
Dort tane yesil bibwr
Biraz tel peynir
Uc kup kasar
Bir lokma helva
Iki parca kizarmis sosis
Sekersiz cay

15 00
Bir avuc findik
Bir tane cukalatali gofret
Azicik fistik

18 00
Uc tane poğaça kucuktu
Domates salatalik
Biraz tel peynir
Iki zeytin
Sekersiz cay
Bugun pogaca yaptim cocuklara yemek istemediler pogaca yiyelim diyince cay yaptim artik benim icin de iyi oldu az yagli peynirli sutlu guzel bir pogaca oldu en azindan saglikli bugun cok kuru oldu neyse yarin toparlarim artik ....

Ödülün dibi olmuş boşver arada lazım afiyet olsun tadını çıkar arkadaşım şişman olsak niye şişmansın çok yiyosun diyolar zayıflayınca noldu sana hasta mısın derler kimse memnun olmaz

Afiyet olsun canım sana ödül olmus
odul mu oldu ceza mi bilemiyorum artik.biraz da kv ye canim sikildi.masa basinda foto cekinecektik hep beraber ben esimi alayim yanima dedim tam da kv o sirada yanima oturmak uzereydi alindi şişti gitti salona resim cektirmedi.hey Allahim ya cocuk cocuk hareketler.bende o sinirle yedikce yedim.sonra kizim soyle kizim boyle yanasiyor canimi siktiktan sonra

Afiyet olsun canim bende yedim gofret galiba bugun herkeste bir ciss var

Dengeleyerek gunu kurtarmissin canim.afiyet olsun

Ben kendi menumden sonra bu menuleri gorunce yorum yapmakta sikinti cekiyorum.sabah karbonlu ama aksam super olmus.suyu cogalt cnm

Yine iyi toparladin canim sen.bi ara menulerin iyice bozulmustu.yarin sifirdan baslariz ikimizde

Ahh canim benim su dugunden sonra kayinvalide ile araniz acildi gibi geldi bana neyse sikma canini oda pisman olmus gelmis yanina nazar oldunuz siz bence

Yine iyi toparladin canim sen.bi ara menulerin iyice bozulmustu.yarin sifirdan baslariz ikimizde
Cok sukur daha iyi olcak hergun annemlere gidiyordum ee bir arada olunca gelsin cisslar artik daha dikkatli olmak lagzim yuruyus yapiyorumya herkes cok kilo verdin diyo aslinda giden hic biseh yok sadece sikilasiyorum ic bacaklarim baya sertlesti iyi oldu cok yumusak ti biraz daha toparlansa incecik olcak ama zamanla artik

Ahh canim benim su dugunden sonra kayinvalide ile araniz acildi gibi geldi bana neyse sikma canini oda pisman olmus gelmis yanina nazar oldunuz siz bence
Aynen bana da oyle geldi.dugunde nazar degdi sanirim.neyse duzelir bakalim arada boyle atismalar olsun ki degerimiz bilinsin

Benim de ic bacak kismim sarkik duruyor sanki.yuruyus iyi geliyorsa benim de ustune dusmem lazim

tevafuk55 @butterfly143 sevgili ortaklarım ve arkadaşlarım
10:00 Limonlu su
Kahvaltı (11:30)
1 kaşarlı yumurtadan biraz fazla, 1 poğaça, 3 zeytin, domates salatalık yeşillik, 2 kibrit kutusu peynir, 1 dilim ekmek üzerine kaymak bal, çay
Ara
Türk kahvesi
Ara
Yeşil çay
Akşam (18:00)
6 yemek kaşığı kıymalı kuru fasulye, yoğurt, salata, ekmeksiz
Ara
Avuç içi fındık

Sabah güçlü bi kahvaltı sonrası akşam iyi toparlamışsın su biraz daha iç
Sen napacağını bilirsin arada vücudu şaşırtmak iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…