- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #23.281
Oyle canim.napcaz idare edicez artik.ben alttan alirim yine farketmez alistim.cok buyutulecek seyler olmasa da can sıkıyor maaleseftomurcukkk kv ile sen nazara geldiniz kadın da sana sığınmış yakını sizi görüyor sen anlayışlı birisin çözersin sorunları
Herhangibir hastaliga yakalnip bu kadar kilo verdigimi zannettiler.yani Allah korusun ustumden uzak kanser verem falan zannetmislerbu kadar fazla kilonun iradeyle verilebilecegini hayal bile edemiyorlar sanirim yuzden cok verdim ben ondan solgun duruyorum heralde.
dun Yediklerimi yazayim 2 dlm ispanakli borek 1 kucuk pogoca 5 mercimek koftesi 5-6 yaprak sarma 1 sekerpare 2 dilim aglayan pasta
Oyle canim.napcaz idare edicez artik.ben alttan alirim yine farketmez alistim.cok buyutulecek seyler olmasa da can sıkıyor maalesef
Gercekten cok faydasi var ozellikle ic bacakta acayip toparlanmalar oluyo esimde soyluyo toparlandigini yarim saatlik yuruyus yeterli degil canim bir saat en iyisi vede hizli tempoda uzun adim atarak yurumek cok faydsli cunku cok geriliyo oyle yururken evdeBenim de ic bacak kismim sarkik duruyor sanki.yuruyus iyi geliyorsa benim de ustune dusmem lazim
Kiz toplasan yarim ekmek anca eder oda seni asla arti yapmaz bahcede o kadar calistin yani bizim yaptigimiz yuruyuse bin bassr senin bahce isleri afiyet bal seker olsun sifa olsun sekerimBugün resmen bi haftalik ekmek stogumu yedim kızlar anne evinde. Birde çalışınca açık havada. Pişman değilim ama
M Melrin D Deligonul783
Sabah 8.30: 2 zeytin
2 kaşık meelemen
1 c k reçel
1 dilim ekmek
Öğle 13.00: 1 börek
1 hslley
Köy çekirdeği 1 avuç
Ara 15.00: çeyrek yufka içine taze soğan, tere, roka, maydanoz
Aksam 18.00: 5 büyük parca tavuk ızgara
Salata
Çeyrek ekmek
1 saat yürüyüş
Yarım saat bahçede çalışma
3 litre su
Üstü okuyunca çok yedin sandım seni komik ortak seni o yufka içine ya peynir ya da haşlanmış yumurta olaydı ayyy ben köyde öğretmenken çok yapardım ne lezzetli bi ekmek türü afiyet olsun arkadaşımBugün resmen bi haftalik ekmek stogumu yedim kızlar anne evinde. Birde çalışınca açık havada. Pişman değilim ama
M Melrin D Deligonul783
2 kaşık meelemen
1 c k reçel
1 dilim ekmek
1 hslley
Köy çekirdeği 1 avuç
Salata
Çeyrek ekmek
1 saat yürüyüş
3 litre su
Seninki odulluk degil canim guzel bir pazar menusu olmus.su da cok iyiBugün resmen bi haftalik ekmek stogumu yedim kızlar anne evinde. Birde çalışınca açık havada. Pişman değilim ama
M Melrin D Deligonul783
2 kaşık meelemen
1 c k reçel
1 dilim ekmek
1 hslley
Köy çekirdeği 1 avuç
Salata
Çeyrek ekmek
1 saat yürüyüş
3 litre su
Yaşlılar hele de terk edilen bi kadın karşındaki biliyosun yaş ilerledikçe çocuklaşıyolar sen kalbi güzel insansın sinek küçük ama mide bulandırıcı bilirim napalım oda bu dünya döngüsünün bi parçası sen koca ormanın aslanı rolündesin burda bile tadsızlık çıkınca çözüm üretensin al arkadaşım alttan al zararı değil faydasını muhakkak görürsünOyle canim.napcaz idare edicez artik.ben alttan alirim yine farketmez alistim.cok buyutulecek seyler olmasa da can sıkıyor maalesef
tevafuk55 D Deligonul783 sevgili ortaklarım ve arkadaşlarım
10:00 Limonlu su
Kahvaltı (11:30)
1 kaşarlı yumurtadan biraz fazla, 1 poğaça, 3 zeytin, domates salatalık yeşillik, 2 kibrit kutusu peynir, 1 dilim ekmek üzerine kaymak bal, çay
Ara
Türk kahvesi
Ara
Yeşil çay
Akşam (18:00)
6 yemek kaşığı kıymalı kuru fasulye, yoğurt, salata, ekmeksiz
Ara
Avuç içi fındık
Bugün resmen bi haftalik ekmek stogumu yedim kızlar anne evinde. Birde çalışınca açık havada. Pişman değilim ama
M Melrin D Deligonul783
2 kaşık meelemen
1 c k reçel
1 dilim ekmek
1 hslley
Köy çekirdeği 1 avuç
Salata
Çeyrek ekmek
1 saat yürüyüş
3 litre su
Bugun de pek ic acici gecmedi.sanirim 71 i goremem sali gunu.tartilmadim da moralim bozulmasin diye.neyse menumu yazayim
inciiitanesi
sabah 12.00
5 dlm sucuk
2 kk tulum peynir
1 kucuk kase patates kizartmasi
2 adt biber kizartmasi
1 domates
1 hasl. Yumurta
1 tk cilek receli
1 ck tereyag
ara 15.00
yarim avuc karisik kuruyemis
1 dlm baklava
aksam 18.00
tombik ekmek arasi et doner. ( esimle evde hazirladik beraber tum malzemelerini esim dogradi hazir et doner isitip koyduk )
1 bardak ayran
cok vasat bi menu ozur dilerim.benden boyle menu pek gelmezdi ama bende bi bosluga dustum şu hastalikli yorumlari yapilinca
tomurcukkk
Sabah 10
1 yumurta
3 çatal pataesli börek
3 çatal kızartma
1 kk peynir
2 lokma ev poagacasi
1 tane sigara böreği
Ara 14
1 tane çikolatalı gofret
Akşam 16
1 porsiyon ciger
1 bardak ayran
3 prca el kadar kavas
1 lt su oldu şimdi eve geldik dahada içerim şimdi biraz ev toparlayacagim
Buda benim menumekim2009 ve kizlar
11 00
Iki dilim tb ekmek
Dort tane yesil bibwr
Biraz tel peynir
Uc kup kasar
Bir lokma helva
Iki parca kizarmis sosis
Sekersiz cay
15 00
Bir avuc findik
Bir tane cukalatali gofret
Azicik fistik
18 00
Uc tane poğaça kucuktu
Domates salatalik
Biraz tel peynir
Iki zeytin
Sekersiz cay
Bugun pogaca yaptim cocuklara yemek istemediler pogaca yiyelim diyince cay yaptim artik benim icin de iyi oldu az yagli peynirli sutlu guzel bir pogaca oldu en azindan saglikli bugun cok kuru oldu neyse yarin toparlarim artik ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?