Haydi Yine Yeniden...

tomurcukkk kv ile sen nazara geldiniz kadın da sana sığınmış yakını sizi görüyor sen anlayışlı birisin çözersin sorunları
Oyle canim.napcaz idare edicez artik.ben alttan alirim yine farketmez alistim.cok buyutulecek seyler olmasa da can sıkıyor maalesef

Allah korusun gülüm afiyet olsunnnn maşallah iki dilim pastayı götürmüşsün insafsız ben de böyle bi çılgınlık yapabilirim bu aralar. 60'ları görünce kendime sözüm vardı

Benim de ic bacak kismim sarkik duruyor sanki.yuruyus iyi geliyorsa benim de ustune dusmem lazim
Gercekten cok faydasi var ozellikle ic bacakta acayip toparlanmalar oluyo esimde soyluyo toparlandigini yarim saatlik yuruyus yeterli degil canim bir saat en iyisi vede hizli tempoda uzun adim atarak yurumek cok faydsli cunku cok geriliyo oyle yururken evde
Lessli yapsana disarda yuruyuse vakit kalmiyosa oda faydali

Bugün resmen bi haftalik ekmek stogumu yedim kızlar anne evinde. Birde çalışınca açık havada. Pişman değilim ama
M Melrin D Deligonul783
Sabah 8.30: 2 zeytin
2 kaşık meelemen
1 c k reçel
1 dilim ekmek

Öğle 13.00: 1 börek
1 hslley
Köy çekirdeği 1 avuç

Ara 15.00: çeyrek yufka içine taze soğan, tere, roka, maydanoz

Aksam 18.00: 5 büyük parca tavuk ızgara
Salata
Çeyrek ekmek

1 saat yürüyüş
Yarım saat bahçede çalışma
3 litre su

Kiz toplasan yarim ekmek anca eder oda seni asla arti yapmaz bahcede o kadar calistin yani bizim yaptigimiz yuruyuse bin bassr senin bahce isleri afiyet bal seker olsun sifa olsun sekerim

Üstü okuyunca çok yedin sandım seni komik ortak seni o yufka içine ya peynir ya da haşlanmış yumurta olaydı ayyy ben köyde öğretmenken çok yapardım ne lezzetli bi ekmek türü afiyet olsun arkadaşım

Seninki odulluk degil canim guzel bir pazar menusu olmus.su da cok iyi

Oyle canim.napcaz idare edicez artik.ben alttan alirim yine farketmez alistim.cok buyutulecek seyler olmasa da can sıkıyor maalesef
Yaşlılar hele de terk edilen bi kadın karşındaki biliyosun yaş ilerledikçe çocuklaşıyolar sen kalbi güzel insansın sinek küçük ama mide bulandırıcı bilirim napalım oda bu dünya döngüsünün bi parçası sen koca ormanın aslanı rolündesin burda bile tadsızlık çıkınca çözüm üretensin al arkadaşım alttan al zararı değil faydasını muhakkak görürsün

Güzel menü olmuş canım afiyet olsun.

Kankim aslında fazla bulmadım ben menünü. Ama akşamki çeyrek ekmeğin olmasa daha güzel olurmuş. Afiyet olsun gülüm yürüyüş ve çalışmayla eritmişsindir.

Geç oldu ama yazayım menümü. Düğünden geldik çocuğu ancak uyutabildim. Çok yoruldum bugün. Biraz temizlik yaptım cam falan da sildim. Günlük işler malum zaten ama kardeşim de el attı sağolsun. Düğün de uzak yerdeydi. Gidiş geliş salonda gürültü derken artık takatim kalmadı.
tevafuk55 M Melrin

Kahvaltı (11:30)

1 yumurta, yarım kk peynir, salatalık, birkaç çatal patates, 1 dilim tb, çay kaşığı tereyağ reçel, 1 dilim cheddar, çay

Ara (14:00)
Ş.siz nescafe, 1 d bitter, 2-3 badem
(16:00)
Adaçayı&Papatya çayı, 3 minik lokum

Akşam (16:45)
5-6 kaşık t.fasülye, 2-3 kaşık semizotu salatası, 1 parça piliç kebap

3 lt su

Evet canım bugün de geçti artık düşünme bişey demicem sen de farkındasın. Reglin mi yaklaştı senin? :) takma o lafları yahu.. Bana saçma geldi. Niye dersen çok çok zayıf olan insanlar için düşünülebilir hastalık falan da sen şu an gayet iyi bir kilodasın yani. Kulak asma ve motiveni bozma lütfen. Toparlanacağına eminim.

Fena değil canım karbonhdrt çok olmuş ama az az yemişsin artı yapmaz seni. Afiyet olsun gülüm.

Aynen canım dediğin gibi kuru olmuş ama 3 poğaça öğün olarak yemişsin çok gelmedi bana küçük dediğin için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…