Haydi Yine Yeniden...

O kadar da değil daha neler ama kacamsklarini menü hatalarını söylerim hoş bu hafta öyle bi şey olmayacak. Nerde her hafta iki kilo veren incim ya ben onu istiyorum

bende onu istiyorum artık şımardım galiba ama düzelticem artık kendimi bir de ilk zamanlar bana demiştiniz bu kadar az yemekle başlama daha sonra kilo vermen durduğunda neyi azaltacaksın diye şimdi o dönemleri yaşıyorum biraz da

Bak bütün kilo verenler diyor ki menunuzu azaltmayin. Standart menu ile devam edin. O menu üzerinden pes etmeyin. Bende birkaç tane liste var canım sana atabilirim resmini. Kararlılıkla uygularsan vermen kaçınılmaz

Peynir zeytin varsa yumurta ikişer çatal Kızartma bir dilim ekmek. Salatalık domates

sakın daha yeni karar aldık yeme lütfen

Canım bence büyük başarı o yediklerine rağmen sabit kaldın bence süper
Şİmdi wc ye çıktım ayıptır söylemesi.Kesin 72 altına indim çünkü cumartesiden beri çıkmamıştım.Neyse bugünden itibaren dikkatlice yolumuza devam.

Eki Görüntüle 1821196
Bak kuzum liste bu, öğle yemeği ile bir önceki aranın yerini değiştirmen lazım sadece.
anladım canım ama iş yerinde öğle yemeği saat 13:00 de ne çıkarsa ona göre yiyorum seçme şansım olmuyor pilav ve makarna almıyorum mesala çorba ve ana yemek o kadar

Kızlar dün yürüyüş yaptım dönerken çocukları parka götürdüm onlar oynarken size yorum yapacaktım bi anda büyük kızım ağzı burnu kanlı ağlıyor spor aletleri var ordan düşüp ağzını çakmış moralim sıfıra indi sabah dudağı şişmiş yavrum utana utana okula gitti

ah yavrum çok geçmiş olsun umarım çok büyük değildir

Gecmis olsun canim benim oglumda cok oynamak ister hep cok kizarim aglar sizlar ama asla izin vermem onlar icin cok tehlikeli cunku ama cocuklar anlamiyo iste burnunda falan bisey varmi bi flim cektirseydiniz hey allahim yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…