Haydi Yine Yeniden...

Su değil gülüm su olsa patlasa da önemsemezler. Ama içine kanamalı ve odacıklara ayrılmış sanırım.

canım ya ben yapıştım kaldım 85 e hadi bakalım canımız kaçamak yapmak istediğinde uyaralım buraya yazalım uyaralım birbirimizi

hoş buldummm canommmm sağolasın
Hoss geldin ortim yaa valla birakip gittin sandim dedim bu yine kabuguna cekildi yada kardesi geldi dedim ama int gitmis soyle enisteye getirmesin bizi oraya aaa biz nasil sohbet etcez int olmadan he he he bize gelince defilemiz bitti guzelde oldu oglus cok mutlu oldu kardesim gitti canim malesef gitmeden bir gun once yakin arkadasi sehit dustu oda uzuntuden hastalandi sesi falan gitti cocugun simdi evlerindeler sen neler yaptin seni cok merak ettim kardesin ne zaman geliyo ?

Günaydın canlarım bildirimimi yapayım:

Geçen hafta: 70,2
Güncel: 69
Fark: 1200 gram

İki gecedir uyumuyorum diye biraz ödem olmuşum ellerim şişmiş. Yoksa 68 görecektim. Sağlık olsun.

süper ötesi sen bunu hak etmiştin canım inşallah doktordan da istediğin gibi çıkarsın haberdar et bizi mutlaka

gece 3 te yatıp 7 olmadan olmadan kalkan ben oğlumun mutlu musun soru et diyebiliyorum sabah sabah
sorunun tamamı şuydu :anne internetin geldi diye mutlu musun
evettttttttttt
Ben ve tum k k mutlu oglusum deseydin sipa yaaa ayni benim oglan bazen gelir yanima napann giii senin hatunlar nasil der bunlar varya ayni senenin cocuklari ya cok benziyolar bir birlerine ......

İki gecedir uyumuyorum diye biraz ödem olmuşum ellerim şişmiş. Yoksa 68 görecektim. Sağlık olsun.
Helal olsun kankim sana supersin. Sen bunu hak ettin canım maşallah . 69 u göreyim derken nerdeyse göremiyormussun kız

iyi kurtarmışsın canım maşallah ama artık 6 lı rakamlardasın çıkmazsın
Ay sorma canım Çok şükür. Daha da 7 leri görmem inş
seni de tebrik ederim canım en azından artı değilsin. Bu hafta kacamaksiz güzel bir eksi görürsün canım sen

Günaydın hanımlar
Bütün bir hafta artidaydim bu sabah az olsa da çok şükür dedim
Geçen hafta 68.7
Bu hafta 68.6
Fark _ 100 gr
Tebrik ederim kızlar süpersiniz

Off bee cok sukur oglus uyandi kuala gibi yapisti bana sipa kalkmamada izin vermiyo uyanir uyanmaz sen tas kagit makas oyununu biliyomusun dedi allahimm bu cocuk beni öldürecek neyse onu wc ye yolladim bende tartildim

gecen hafta 70 900
bu hafta 70 900
yani sabit oglu sabit bundan sonra karbon yok yersem boyle saclarimdan cekin beni

kesinlikle katılıyorum ağır sözlerde bulunabilirsiniz bana da bu sabitliği kırmam lazım kararlıyım

kesinlikle katılıyorum ağır sözlerde bulunabilirsiniz bana da bu sabitliği kırmam lazım kararlıyım
Agir sozler degilde ne bileyim sac cekmedir kolumu cimdirmedir ayaga tepiktir olsbilir yaniii Yav arkadas sadece sporda 10 bin adimi geciyorum ama yinede veremiyorum niyeee cunku karbon var yaktin beni karbon Allahtan yuruyorum yoksa kilolar alir basini gider ipini koparmis it gibi

Helal olsun kankim sana supersin. Sen bunu hak ettin canım maşallah . 69 u göreyim derken nerdeyse göremiyormussun kız

Ahahahahaha sağol kankim aynen öyle. Zaten ödem olmasa göremicektim sana da helal valla o kadar artıdaydın süpersin tebrik ederim canımmm artıdan kurtumuşsun bir de 100 gr vermişsin :) ben inanıyodum sana zaten gider dedim sana dimi :)

Canım bence büyük başarı o yediklerine rağmen sabit kaldın bence süper

Valla kankim 1 kilo vermiş gibi sevindim zaten ne demişler Allah bir Kulunu sevindirecekse önce esegini kaybettirir sonra da buldururmus benimki de öyle oldu

söyle canım söyle şişkosun de bana kırayım artık şu artıyı
O kadar da değil daha neler ama kacamsklarini menü hatalarını söylerim hoş bu hafta öyle bi şey olmayacak. Nerde her hafta iki kilo veren incim ya ben onu istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…