- 13 Ağustos 2013
- 3.526
- 6.537
- 148
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #23.421
hoşbuldum gülüm de üzüldüm şimdi iyice septasyon dediği içinde sıvı olan kist miydi acaba alınmadan ilaçla olmuyor muymuş olmuyorsa da neyapalım mecburen aldırıcan yeter ki sonrası sağlığın iyi olsun
Günaydın bende sabitim 72.
Ne kadar artıya çıktım ve kurtuldum bilemiyorum tartılmadığım için ama 71,8 i gördükten sonra hiç iyi olmadı.
inciiitanesi ben de söz veriyorum canım kaçamak yok bu hafta
Hoss geldin ortim yaa valla birakip gittin sandim dedim bu yine kabuguna cekildi yada kardesi geldi dedim ama int gitmis soyle enisteye getirmesin bizi oraya aaa biz nasil sohbet etcez int olmadan he he hehoş buldummm canommmm sağolasın
Günaydın canlarım bildirimimi yapayım:
Geçen hafta: 70,2
Güncel: 69
Fark: 1200 gram
İki gecedir uyumuyorum diye biraz ödem olmuşum ellerim şişmiş. Yoksa 68 görecektim. Sağlık olsun.
Ben ve tum k k mutlu oglusum deseydin sipa yaaa ayni benim oglan bazen gelir yanima napann giii senin hatunlar nasil der bunlar varya ayni senenin cocuklari ya cok benziyolar bir birlerine ......gece 3 te yatıp 7 olmadan olmadan kalkan ben oğlumun mutlu musun soru et diyebiliyorum sabah sabah
sorunun tamamı şuydu :anne internetin geldi diye mutlu musun
evettttttttttt
Günaydın hanımlar
Bütün bir hafta artidaydim bu sabah az olsa da çok şükür dedim
Geçen hafta 68.7
Bu hafta 68.6
Fark _ 100 gr
Helal olsun kankim sana supersin. Sen bunu hak ettin canım maşallahGünaydın canlarım bildirimimi yapayım:
İki gecedir uyumuyorum diye biraz ödem olmuşum ellerim şişmiş. Yoksa 68 görecektim. Sağlık olsun.
Ay sorma canım Çok şükür. Daha da 7 leri görmem inşiyi kurtarmışsın canım maşallah ama artık 6 lı rakamlardasın çıkmazsın
Günaydın canlarım bildirimimi yapayım:
Tebrik ederim kızlar süpersinizGünaydın hanımlar
Bütün bir hafta artidaydim bu sabah az olsa da çok şükür dedim
Geçen hafta 68.7
Bu hafta 68.6
Fark _ 100 gr
kesinlikle katılıyorum ağır sözlerde bulunabilirsiniz bana da bu sabitliği kırmam lazım kararlıyımOff bee cok sukur oglus uyandi kuala gibi yapisti bana sipa kalkmamada izin vermiyo uyanir uyanmaz sen tas kagit makas oyununu biliyomusun dedi allahimm bu cocuk beni öldürecekneyse onu wc ye yolladim bende tartildim
gecen hafta 70 900
bu hafta 70 900
yani sabit oglu sabitbundan sonra karbon yok yersem boyle saclarimdan cekin beni
Agir sozler degilde ne bileyim sac cekmedir kolumu cimdirmedir ayaga tepiktir olsbilir yaniiikesinlikle katılıyorum ağır sözlerde bulunabilirsiniz bana da bu sabitliği kırmam lazım kararlıyım
Helal olsun kankim sana supersin. Sen bunu hak ettin canım maşallah. 69 u göreyim derken nerdeyse göremiyormussun kız
Günaydın bende sabitim 72.
Ne kadar artıya çıktım ve kurtuldum bilemiyorum tartılmadığım için ama 71,8 i gördükten sonra hiç iyi olmadı.
inciiitanesi ben de söz veriyorum canım kaçamak yok bu hafta
Valla kankim 1 kilo vermiş gibi sevindimAhahahahaha sağol kankim aynen öyle. Zaten ödem olmasa göremicektimsana da helal valla o kadar artıdaydın süpersin tebrik ederim canımmm artıdan kurtumuşsun bir de 100 gr vermişsin :) ben inanıyodum sana zaten gider dedim sana dimi :)
Sabitler kraliceleri
tomurcukkk inciiitanesi angelina35
Bundan sonra ki kacamaklarinizda affetmem söylerim heee ona göre
_ele yüzüne
hee yüzüne
_ele dümdük
Hee dümdük
O kadar da değil daha nelersöyle canım söyle şişkosun de bana kırayım artık şu artıyı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?