- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #23.461
Ahh yavrum kıyamam.okurken içim parçalandı.çok geçmiş olsun canım.Kızlar dün yürüyüş yaptım dönerken çocukları parka götürdüm onlar oynarken size yorum yapacaktım bi anda büyük kızım ağzı burnu kanlı ağlıyor spor aletleri var ordan düşüp ağzını çakmış moralim sıfıra indi sabah dudağı şişmiş yavrum utana utana okula gitti
Çok geçmiş olsun canım. Dudak da direk şişiyor ya benim kızımın da birkaç kere başına geldi. Betrrinden korumuş çok şükür.Sağolun canlarım ağzı şişti şükür kırıklık yok ama çok korktum zor yiyor dudağı acıyormuş Rabbim beterinden korusun
Eline sağlık canım. Herkesi tebrik ederim emeginden dolayi. Bu hafta kacamaksiz devam edersek önümüzdeki hafta herkesin eksi olacağını düşünüyorumEki Görüntüle 1821236
HAFTANIN BİRİNCİSİ ................... D Deligonul783 ................ -1,2 kg
HAFTANIN İKİNCİSİ ...................... M Melrin ........................ -0,3 kg
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ .................tevafuk55 ..................... -0,1 kg
HAFTANIN UYARILANLARI !
1 -ekim2009 = +0,6 kg
2-tomurcukkk + inciiitanesi + angelina35 = 0 (sabit)
GRUP ORTALAMALARI
1- BUTTERFLY+TEVAFUK+MELRİN = -0,53 kg
2- TOMURCUK + İNCİTANESİ = 0
3- EKİM + ANGELİNA = +0,3 kg
Eki Görüntüle 1821236
HAFTANIN İKİNCİSİ ...................... M Melrin ........................ -0,3 kg
HAFTANIN UYARILANLARI !
1 -ekim2009 = +0,6 kg
GRUP ORTALAMALARI
şehit arkadaşına bende çok üzülmüştüm o nasıl üzülmesinHoss geldin ortim yaa valla birakip gittin sandim dedim bu yine kabuguna cekildi yada kardesi geldi dedim ama int gitmis soyle enisteye getirmesin bizi oraya aaa biz nasil sohbet etcez int olmadan he he hebize gelince defilemiz bitti guzelde oldu oglus cok mutlu oldu kardesim gitti canim malesef gitmeden bir gun once yakin arkadasi sehit dustu oda uzuntuden hastalandi sesi falan gitti cocugun simdi evlerindeler sen neler yaptin seni cok merak ettim kardesin ne zaman geliyo ?
eline sağlık tomurcuğumEki Görüntüle 1821236
HAFTANIN UYARILANLARI !
1 -ekim2009 = +0,6 kg
GRUP ORTALAMALARI
Kilo veren ortiler tebrik ediyorum sizi sabit kraliceler ins haftaya eksiler goruruz ekimim kuzum malum donemdendir o sikma canini tomurcugum can dostum ellerin dert gormesin haftaua bol eksiler goresin fistigim benimmmEki Görüntüle 1821236
HAFTANIN UYARILANLARI !
1 -ekim2009 = +0,6 kg
GRUP ORTALAMALARI
Cok sukur biraz telasemizi atlattik ....amannn bu gelinlerde hep gezmek ister ayol bizimkilerde ayni firsat bulursan gel ama simdiden gozun aydin sekerimşehit arkadaşına bende çok üzülmüştüm o nasıl üzülmesin
sonunda defileniz de olmuş şükür stresin bitmiştir oğluşunda mutlu olmuş daha ne olsun :)
kardeşim cumartesi akşam gelecek çarşamba akşam gidecekler o zamana pek gelemem büyük ihtimal dışarda oluruz gezmek ister gelin
Aynen ortim çok dikkat edelim bu hafta inşallah artık şu takıntı rakamlardan kurtulalımeline sağlık canım
hafta birincileri ortaklar süpersiniz valla
bizde bu hafta kesin kesin çok dikkat edeceğiz değilmi ortağım
ekim canım sağlık olsun bu hafta telafi edersin sen
Ben çok tebriklik değilim ama ortilerim adına teşekkür ederim canımMelrin Tevafuk Butterfly süper üçlü ortiler tebrik ediyorum hepinizi
Eki Görüntüle 1821236
HAFTANIN UYARILANLARI !
1 -ekim2009 = +0,6 kg
GRUP ORTALAMALARI
inşallah görürüm :))Kilo veren ortiler tebrik ediyorum sizi sabit kraliceler ins haftaya eksiler goruruz ekimim kuzum malum donemdendir o sikma canini tomurcugum can dostum ellerin dert gormesin haftaua bol eksiler goresin fistigim benimmm
vallaha mıııııııııııKızlar kistim yok olmuş :) :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?