Haydi Yine Yeniden...

Ahh yavrum kıyamam.okurken içim parçalandı.çok geçmiş olsun canım.

Sağolun canlarım ağzı şişti şükür kırıklık yok ama çok korktum zor yiyor dudağı acıyormuş Rabbim beterinden korusun
Çok geçmiş olsun canım. Dudak da direk şişiyor ya benim kızımın da birkaç kere başına geldi. Betrrinden korumuş çok şükür.

HAFTANIN BİRİNCİSİ ................... D Deligonul783 ................ -1,2 kg
HAFTANIN İKİNCİSİ ...................... M Melrin ........................ -0,3 kg
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ ................. tevafuk55 ..................... -0,1 kg

HAFTANIN UYARILANLARI !
1 - ekim2009 = +0,6 kg
2- tomurcukkk + inciiitanesi + angelina35 = 0 (sabit)

GRUP ORTALAMALARI
1- BUTTERFLY+TEVAFUK+MELRİN = -0,53 kg
2- TOMURCUK + İNCİTANESİ = 0
3- EKİM + ANGELİNA = +0,3 kg

Eline sağlık canım. Herkesi tebrik ederim emeginden dolayi. Bu hafta kacamaksiz devam edersek önümüzdeki hafta herkesin eksi olacağını düşünüyorum

eline sağlık canım

hafta birincileri ortaklar süpersiniz valla
bizde bu hafta kesin kesin çok dikkat edeceğiz değilmi ortağım
ekim canım sağlık olsun bu hafta telafi edersin sen

şehit arkadaşına bende çok üzülmüştüm o nasıl üzülmesin
sonunda defileniz de olmuş şükür stresin bitmiştir oğluşunda mutlu olmuş daha ne olsun :)
kardeşim cumartesi akşam gelecek çarşamba akşam gidecekler o zamana pek gelemem büyük ihtimal dışarda oluruz gezmek ister gelin

eline sağlık tomurcuğum
tebrikler D Deligonul783 tevafuk55 M Melrin

Kilo veren ortiler tebrik ediyorum sizi sabit kraliceler ins haftaya eksiler goruruz ekimim kuzum malum donemdendir o sikma canini tomurcugum can dostum ellerin dert gormesin haftaua bol eksiler goresin fistigim benimmm

Cok sukur biraz telasemizi atlattik ....amannn bu gelinlerde hep gezmek ister ayol bizimkilerde ayni firsat bulursan gel ama simdiden gozun aydin sekerim

eline sağlık canım

hafta birincileri ortaklar süpersiniz valla
bizde bu hafta kesin kesin çok dikkat edeceğiz değilmi ortağım
ekim canım sağlık olsun bu hafta telafi edersin sen
Aynen ortim çok dikkat edelim bu hafta inşallah artık şu takıntı rakamlardan kurtulalım

Ellerine sağlık canım benim

Kilo veren ortiler tebrik ediyorum sizi sabit kraliceler ins haftaya eksiler goruruz ekimim kuzum malum donemdendir o sikma canini tomurcugum can dostum ellerin dert gormesin haftaua bol eksiler goresin fistigim benimmm
inşallah görürüm :))
bizimkilere şimdiden ne pişirip taşırıcaz onları bile ayarladık kafamızda dolma köfte annemin böreği kabak mücver hepsi bol karbon yağ kardeşim de gelinde seviyormuş yapıcaz mecbur da ben nasıl yırtıcam allah bilir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…