Haydi Yine Yeniden...

Canimcim arkadaşlar soylemisler ama bu menulerden bu hafta uzak duralım. Regl yaklasinca iştahı durdurabilirsek harika kilo verilebilir

inciiitanesi
sabah 09.00
ispanakli lorlu gozleme (is yerinde kahvalti yaptim disardan soyledim D seklinde olanlardan el yapimi)

Ara 12.00
5 adet erik

oglen 14.00
1 kase kuru fasulye

Ara 17.00
10 adet erik

aksam 19.00
1 kucuk kase tarhana corbasi
2 adet kadinbudu kofte
2 yk kadar et doner
kivircik salata
ekmegin ucundan iki lokma

ara yapmam cay icerim.su 2 litre civari.hava soguktu hic canim istemedi

Doyurucu güzel bir gün olmuş canım afiyet olsun

Eve geldim kv cocugu da alip arkadasina gitmis.esim de vardiyede.yalnizim yani anlayacaginiz.bende birseyler yedim biraz uzanicam simdi.basim agriyor biraz gece gec yatip erken kalktim bugun...
Seni biraz keyifsiz gordum kuzum canini sikan biseymi var valla acayip bir hissiyatim var senin canin sikilmis bugun ne oldu ins onemsiz biseydir ...

Menun cok guzel canim afiyet olsun bugunude atlattik cok sukur yarina allah kerim

Menü şahane üzerine sporda yapılmış bravo
Evettt karbonlar var ama erken saatte bence akşam yoğurt kürü ya da tarçınlı süt yeterli derim
Her zaman ki gibi harikasın

Menümü vereyim kızlar:
tevafuk55 M Melrin

Kahvaltı (09:30)
1 yumurta, yarım kk peynir, 1 d ekmek, çay, domates salatalık, çay kaşığı tereyağ reçel, 1 d cheddar

Öğle (14:00)
4-5 kaşık kıymalı semizotu, 3 kaşık pilav üstü tavuk, cacık

Ara (15:00)
Ş.siz nescafe, 1 minik kurabiye, 2 d bitter, birkaç fıstık

Akşam (19 gibi)
1-2 kaşık et sote , 1-2 kaşık mıhlama, çeyrekten az ekmek, salata

3 lt su
yarım saat yürüyüş hem de yağmurda

Menun dengeli canım sen geç kalmaz din menü bildirmekte bir sıkıntı yoktur umarım

Afiyet olsun kuzum güzel idare etmişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…