Haydi Yine Yeniden...

Rabbim iyilerle karsilastirsin canim benim hayirlisi olsun

birincim şampiyonum menün salı tartı sonrasına göre abartısız dengeli olmuş afiyet şifa olsun :)

Bugün bütün menüler gibi senin menununde maşallahi var canım. Afiyet olsun

Menun cok guzel canim afiyet olsun

her defasında menülerin çok güzel dengeli oluyor hiç şaşırtmıyorsun bacım beni maşallah

Kız birinci ben değilim ki heheHe kankim bitinci oldu diğer kankim ikinci bana da 100 gr cık la 3. Lük düştü
kız ben butturflyın menüsünü okudum sanıyorum hahahahah kafa iyice gidik bu ara
telefonda konuşmak bana yasakken her gün en az 1 saatte telefonda konuşup sorun çözmeye çalışınca herşeyi çorba etmeye başladım gülüm kusuruma bakma:)

Sabah kahvaltini gormeyince sasirdim herseyden var biraz karisik geldi ama az az yedigin icin karisikligin bi onemi yok tatlim afiyet olsun ..

doyacak mısın gülüm akşam az gibi geldi bana öğlende hafif güzel olmuş

Yok canım tahmin ettim zaten. Ne kusuru kuzum est

inşallah dokunmaz mercimek
menün güzel erken de bitirmişsin azcık daha su içersin böbrekler için lessli de var daha ne olsun afiyet şifa olsun canomm

zaten görümceuim abim var bir de evli biz 2 kız 2 erkeğiz bir tek son numara bekar işte ben hazır zayıflarken o evlense de gzüzel güzel salınsam etrafta
hayırlısı kaderinde varsa olur yoksa da aceleye kız bakınmaya gerek yok daha yaşı 24 müş gencecik zaten

Afiyet olsun canim menun superrr gelsin eksiler

ben de yazayım menümü :)
angelina35 ve fıstık kızlar
sabah öğle yine beraber 12 de
1 haşlama yumurta
domates salatalık
2 dilim t.b. ekmeğine krem peynir

öğleden sonra 15:30
komşumda
1 milföy böreği peynirli
1 dilim tiramisu (hazır ev yapımı değil)
1 tane kare çikolatalı gofret
1 avuç çekirdek

akşam olmayacak galiba olursa da çorba olabilir yersem yazarım şimdi hiç aç değilim

evet karbonlu bir menü olmuş akşam çorba yerine tarçınlı sütte olabilir canım afiyet olsun

Aksam ya sut ic yada corba canim oglen karbon olmus bu son olsun cumartesi kardesin geliyo az az yersin sakin abartma dikkat et sali gunu bildirimini bekliycem bak cok az kaldi ikili rakamlara gelinin onune koyuver cislari sen yeme he he he

Aksam ya sut ic yada corba canim oglen karbon olmus bu son olsun cumartesi kardesin geliyo az az yersin sakin abartma dikkat et sali gunu bildirimini bekliycem bak cok az kaldi ikili rakamlara gelinin onune koyuver cislari sen yeme he he he
hhahahahah çok iyi fikir zaten zayıf gelin 60 kilo bile yok o yesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…