- 13 Ağustos 2013
- 3.526
- 6.537
- 148
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #23.581
Menun dengeli canım sen geç kalmaz din menü bildirmekte bir sıkıntı yoktur umarım
Okuyormu canım kardeşlerin :)
Gayet hafif olmus canim cok guzel.sen bu ayarda gidersin bu haftatomurcukkk ve arkadaşlar
SABAH 08:00
1 ceviz
1 yumurta+domates+nane ekmek arası
ARA 10:00
9 gr bitter
ÖĞLE 13:00
1 kase mercimek çorba
1 kase taze fasulye
ARA 16:00
3 tane hurma
AKŞAM 17:30
1 kase yoğurtlu semiz otu
1 kase ezo gelin çorba
ARA
türk kahvesi
yatarken tarçınlı süt
3 lt su
Baya hafif gecirmissin canim gunu.boyle giderse evet iyi kilolar verecegizHemen menuyu veriyim sarj dipte @ekim2009 ve kizlarr
10 30
Bir dilim tb ekmek
Biraz tel peynir
Domates salatalik
Sekersiz cay
14 30
Bir tabak domates corbasi
Bir kase yogurt
Bir tane etimek
15 00
Yarim avuc findik ve antep fistigi karisik
17 30
Bir kepce tarhana çorbası
Bir etimek
Dort kasik yesil mercimek yemegi
Uc kasik yogurt
Su 1, 5 litre dahada icerim
Spor 45 dk lessli yaptim yagmur felaket yagdida yuruyuse gidemedim
Bugunluk bu kadar yesil mercimek insallah dokunmaz gerci yogurt onu telore eder gibi ama neyse ilerleyen saatlerde anlariz ...
Aksam olmadiysa dengeler guzel menu olur.karbonlu biraz ama yoruldun hakettin bunlari canimben de yazayım menümü :)
angelina35 ve fıstık kızlar
sabah öğle yine beraber 12 de
1 haşlama yumurta
domates salatalık
2 dilim t.b. ekmeğine krem peynir
öğleden sonra 15:30
komşumda
1 milföy böreği peynirli
1 dilim tiramisu (hazır ev yapımı değil)
1 tane kare çikolatalı gofret
1 avuç çekirdek
akşam olmayacak galiba olursa da çorba olabilir yersem yazarım şimdi hiç aç değilim
Vuvvvv o yürüyüş koşu olmasın kız aferin sana günü iyi değerlendirmişsinMenümü vereyim kızlar:
tevafuk55 M Melrin
Kahvaltı (09:30)
1 yumurta, yarım kk peynir, 1 d ekmek, çay, domates salatalık, çay kaşığı tereyağ reçel, 1 d cheddar
Öğle (14:00)
4-5 kaşık kıymalı semizotu, 3 kaşık pilav üstü tavuk, cacık
Ara (15:00)
Ş.siz nescafe, 1 minik kurabiye, 2 d bitter, birkaç fıstık
Akşam (19 gibi)
1-2 kaşık et sote , 1-2 kaşık mıhlama, çeyrekten az ekmek, salata
3 lt su
yarım saat yürüyüş hem de yağmurda
Okuldaki arkadaşlar benim karnımı içime çektiğimi sanıyolarmış karın bölgem düz duruyormuş çekmiyorum dediğim için şaşırdılarBen anlayamadım kim kime ne demiş
Vuvvvv o yürüyüş koşu olmasın kız aferin sana günü iyi değerlendirmişsin
Okuldaki arkadaşlar benim karnımı içime çektiğimi sanıyolarmış karın bölgem düz duruyormuş çekmiyorum dediğim için şaşırdılar
Valla millet ne fesat ya. Nazar edip duruyorlar sadece. Bakışlar üzerinde ortağım dikkat etOkuldaki arkadaşlar benim karnımı içime çektiğimi sanıyolarmış karın bölgem düz duruyormuş çekmiyorum dediğim için şaşırdılar
Supersin fistik.zaten harika kilo verdin bu hafta.yagmura ragmen yurumussun helal sanaMenümü vereyim kızlar:
tevafuk55 M Melrin
Kahvaltı (09:30)
1 yumurta, yarım kk peynir, 1 d ekmek, çay, domates salatalık, çay kaşığı tereyağ reçel, 1 d cheddar
Öğle (14:00)
4-5 kaşık kıymalı semizotu, 3 kaşık pilav üstü tavuk, cacık
Ara (15:00)
Ş.siz nescafe, 1 minik kurabiye, 2 d bitter, birkaç fıstık
Akşam (19 gibi)
1-2 kaşık et sote , 1-2 kaşık mıhlama, çeyrekten az ekmek, salata
3 lt su
yarım saat yürüyüş hem de yağmurda
yok yavrum ya aslinda somut bisey yok ama yorgunum biraz.dugunun yorgunlugunu ve nazarini hala atabilmis degilim.uykulara doyamiyorum.reglim basladi bugun baslar gibi oldu daha dogrusu.regl donemleri gozlerimde de bi hassasiyet olusuyor.kanlaniyor gibi oluyor o da keyfimi kaciriyor biraz.Seni biraz keyifsiz gordum kuzum canini sikan biseymi var valla acayip bir hissiyatim var senin canin sikilmis bugun ne oldu ins onemsiz biseydir ...
Benimde buyugu 92 li kucugu 94 lu :)Hehehe büyüğü 94 lü küçüğü 96 lı :)
Maşallah rabbim kaderlerini güzel eylesinKüçüğü bu sene son canım yazılım bilişim okuyor :) büyüğü grafik tasarımcısı çalışıyor.
Canim benim kiyamam hem nazar hem regl kolay degil gozlerin neden kanlaniuoki acaba bir sorsan dr gidince iyi canim onemli bisey olmasinda hepsi gecer fistikyok yavrum ya aslinda somut bisey yok ama yorgunum biraz.dugunun yorgunlugunu ve nazarini hala atabilmis degilim.uykulara doyamiyorum.reglim basladi bugun baslar gibi oldu daha dogrusu.regl donemleri gozlerimde de bi hassasiyet olusuyor.kanlaniyor gibi oluyor o da keyfimi kaciriyor biraz.
Maşallah rabbim kaderlerini güzel eylesin
Canim benim kiyamam hem nazar hem regl kolay degil gozlerin neden kanlaniuoki acaba bir sorsan dr gidince iyi canim onemli bisey olmasinda hepsi gecer fistik
Sagolun kizlar.doktorum demisti zaten regl donemlerinde hassasiyet olusabilecegini o yuzden takilmiyorum fazla.suni gozyasi falan damlatiyorum iyi geliyor sukur.Geçmiş olsun kuzum bir dr.a mı görünsen acaba??tomurcukkk
Evet canım son bekarimiz zten 4 kardeşiz annem diyo huzur da sağ iken onuda yerine yerlestireyim bir düzeni olsun diyor tabi bazı şeyler kısmetAminnn kuzum senin erkek kardeşin var heralde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?