Haydi Yine Yeniden...

Gayet hafif olmus canim cok guzel.sen bu ayarda gidersin bu hafta

Baya hafif gecirmissin canim gunu.boyle giderse evet iyi kilolar verecegiz

Aksam olmadiysa dengeler guzel menu olur.karbonlu biraz ama yoruldun hakettin bunlari canim

Vuvvvv o yürüyüş koşu olmasın kız aferin sana günü iyi değerlendirmişsin

Okuldaki arkadaşlar benim karnımı içime çektiğimi sanıyolarmış karın bölgem düz duruyormuş çekmiyorum dediğim için şaşırdılar
Valla millet ne fesat ya. Nazar edip duruyorlar sadece. Bakışlar üzerinde ortağım dikkat et

Supersin fistik.zaten harika kilo verdin bu hafta.yagmura ragmen yurumussun helal sana

Seni biraz keyifsiz gordum kuzum canini sikan biseymi var valla acayip bir hissiyatim var senin canin sikilmis bugun ne oldu ins onemsiz biseydir ...
yok yavrum ya aslinda somut bisey yok ama yorgunum biraz.dugunun yorgunlugunu ve nazarini hala atabilmis degilim.uykulara doyamiyorum.reglim basladi bugun baslar gibi oldu daha dogrusu.regl donemleri gozlerimde de bi hassasiyet olusuyor.kanlaniyor gibi oluyor o da keyfimi kaciriyor biraz.

Canim benim kiyamam hem nazar hem regl kolay degil gozlerin neden kanlaniuoki acaba bir sorsan dr gidince iyi canim onemli bisey olmasinda hepsi gecer fistik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…