- 2 Kasım 2015
- 2.788
- 5.651
- 73
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #23.521
Menümü vereyim
D Deligonul783 M Melrin
Sabah 8.15: ılık limonlu şu
Kahvaltı 8.30: 1 has yumurta
2 küçük dil ısp börek
Ara 10.30: 6 gr bitter, sek Nescafe
Öğle 12.30: 1 kase ezogelin ç
4 kaşık makarna
Salata
Aksam 16.30: 3 kaşık ıspanak kav
1 kepçe taze fas
4 kaşık yoğurt
1 tabak salata
Ara 17.30: Türk Kahvesi, 1 hurma
Ara 20.30: 1 bardak süt
3 litre su
Benim iki tane kızkardeşim var
yok canım ya öyle çıktım sabah güneşliydi inşallah yağmaz ya da fazla ıslanmam
iş yerinde servise biniyorum inince servisten 10 dk mesafe koşa koşa giderim artıkİnşallah canım yaa taksiye mi binsen yaa malum yeni iyileştin üşütmek iyi gelmez
gerçekten mi ????
ooo maşallah süper miş şuan hoşuma gittiği için gülüyorum ama bazen bazı şeyler kader tabikiBenim de 2 kızkardeşim var :)
Canim böreği yrmeseydim bi yerlerimmakarnan böreğin erken saatler akşamı gayet hafif dengeli bir menü afiyet olsun canım
iyi yapmışsın canım zaten gecede yorum yaptım iradene hayranım diyeCanim böreği yrmeseydim bi yerlerimgece sıcak sıcak haline sabrettim kahvaltıya kendime söz verdim yiyecem diye
Oh beee menü dediğin böyle olur canım. Bu menülere devam et bakalım sana 84 bile dayanmaztomurcukkk ve arkadaşlar
SABAH 08:00
1 ceviz
1 yumurta+domates+nane ekmek arası
ARA 10:00
9 gr bitter
ÖĞLE 13:00
1 kase mercimek çorba
1 kase taze fasulye
ARA 16:00
3 tane hurma
AKŞAM 17:30
1 kase yoğurtlu semiz otu
1 kase ezo gelin çorba
ARA
türk kahvesi
yatarken tarçınlı süt
3 lt su
Oh beee menü dediğin böyle olur canım. Bu menülere devam et bakalım sana 84 bile dayanmaz
Süppperrr bi gün olmuş afiyet olsun arkadaşımtomurcukkk ve arkadaşlar
SABAH 08:00
1 ceviz
1 yumurta+domates+nane ekmek arası
ARA 10:00
9 gr bitter
ÖĞLE 13:00
1 kase mercimek çorba
1 kase taze fasulye
ARA 16:00
3 tane hurma
AKŞAM 17:30
1 kase yoğurtlu semiz otu
1 kase ezo gelin çorba
ARA
türk kahvesi
yatarken tarçınlı süt
3 lt su
Şeker oranı yüksek değil zaten çok tatlı sevmiyorumÇok güzel menu ortağım, vişne hosafina bayılırım inş çok şekerli değilmiştir
Ayyy cok kucukmus canim daha acik daha sabret yaz sonu eylul gibi biraktirirsin simdi erken bence dedigin gibi daha disleriniz bitmemistir o donemde hep emiyolar ve hic bisey yemiyolarCanımın içi oğlum ayın 30'unda 17 aylık olacak. Ve memede sakinleşiyo memede uyuyo. Sütüm aşırı sakinleştiriyo onu. Diş çıkarırken hastayken falan çok iyi geliyo. Bilmiyorum nasıl olacak üzülüyorum
inşallah gülüm inşallah güzel sayı görürüz yoksa incitanesinin dediği gibi ben yine tehdit kaba kuvvete baş vurucam :))tomurcukkk arkadaşım eline sağlık arkadaşım sen inciiitanesi angelina35 ekim2009 haftaya sizden güzel sayılar göreceğiz inşallah
tevafuk55 D Deligonul783 ortaklarım tebrik ederim ne güzel eksideyiz az olsada buna şükür
hadi hayırlısıannem de bugün erkek kardeşime kız görmeye gidecekler kardeşimide evlendirseydik hayırlısı ile başka bekarımız kalmayacak inşallah anlaştığı kimse yok kardeşimin eş dost bakıyoruz işte hayırlı biri denk gelir inşallah
zaten görümceuim abim var bir de evli biz 2 kız 2 erkeğiz bir tek son numara bekar işte ben hazır zayıflarken o evlense de gzüzel güzel salınsam etraftahadi hayırlısı
gülüm sen de görümce olucan allah nasip ederse heheheh
Hemen menuyu veriyim sarj dipteekim2009 ve kizlarr
10 30
Bir dilim tb ekmek
Biraz tel peynir
Domates salatalik
Sekersiz cay
14 30
Bir tabak domates corbasi
Bir kase yogurt
Bir tane etimek
15 00
Yarim avuc findik ve antep fistigi karisik
17 30
Bir kepce tarhana çorbası
Bir etimek
Dort kasik yesil mercimek yemegi
Uc kasik yogurt
Su 1, 5 litre dahada icerim
Spor 45 dk lessli yaptim yagmur felaket yagdida yuruyuse gidemedim
Bugunluk bu kadar yesil mercimek insallah dokunmaz gerci yogurt onu telore eder gibi ama neyse ilerleyen saatlerde anlariz ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?