Haydi Yine Yeniden...

Slm kızlar bende teogda görevliydim ufaklık banyoyu ıslatmış bende banyoyu balkon yıkadım ayyy öğleden sonra evde olmak ne güzel birazdan büyük kızımı dr götüreceğim baksın yüzündeki yara için krem verebilir ordan parka gideceğiz çocuklarımla dolu dolu bi gün geçireceğim

OH NE GÜZEL CANIM DOKTORDAN SONRA BİZİ DE HABERDAR ET

Keyifli vakitler sizi bekliyor hadi bakalım.Bende döndüğümde götürürüm belki bugün.Bayadır gitmiyoruz parka

Merhaba,
Ben de bugün kilo vermeye karar verdim.Her zaman kilolu biri olduğumdan dolayı(zayıf olmak ne demek bilmiyorum) ve hareketli olduğumdan kilo beni pek etkilemedi bugüne kadar.Ancak artık yaşım 40 oldu ve daha fazla bu şekilde sağlıklı devam edeceğimi sanmıyorum.5 ayda 15 kg vermem gerek.Bunun için 5 ay yeterli mi bilmiyorum.En büyük sorunum tatlıya olan düşkünlüğüm.Beni en çok zorlayacak konu bu gibi görünüyor.:)Bugüne kadar doğru düzgün bir diyet hiç yapmadım.Dolayısıyla neyi nasıl yapacağımı da çok iyi bilmiyorum:)Dr.Mehmet Öz'ün kitabını okumaya başladım.Biraz bilgimi artırıyorum,yavaş yavaş da beslenmem de değişiklikler yapmaya başladım. Tam bir diyete henüz başlamadım.hepimize kolay gelsin:)<3

tevafuk55 M Melrin ve arkadaşlarım bugünkü menüm şöyle:

Kahvaltı (11:00)
1 yumurta, kk peynir, 2 zeytin, 1 dilim tb, çay, 1 d tb üzerine krem peynir ve sos

Ara (14:00)
1 bardak süt, küçük kase çilek

Öğle (15:30)
1 tabak taze fasülye, çorba kasesi çin makarnası (yağsız) dolu değil

Ara (16:30)
Ş.siz nescafe, 2 d bitter

Akşam (18:00)
1 kepçe çorba, 2-3 kaşık ciğer sote

3 lt su

Fevkaladenin fevkinin de fevkinde bir menü canım.Bayıldım dengene

kesinlikle tomurcuğa katılıyorum çok güzel bşr menü afiyet olsun

Afiyet oldun kankim harika menu daha ne olsun

tomurcukkk ve arkadaşlar
SABAH 08:00
1 ceviz
1 yumurta domates nane ekmek arası

ARA 10:30
9 gr bitter

ÖĞLE 13:00
150 gr yoğurt
1 kase mantar çorba
2 servis kaşığı sossuz patlıcan kızartma

ARA 16:00
3 hurma

ARA 18:00
1 muz + 2 ceviz

AKŞAM 21:00
3 kaşık bulgur pilav
2 baget tavuk fırın

3 lt su

Arkadaşlar bu aksam arkadasa gidecem o yüzden menümü hafif tuttum akşam bir tatlı yiyebilirim
D Deligonul783 M Melrin
Sabah 7.30:1 has yumurta
2 kuru kay
1 hurma

Öğle 13.00: 5 küçük ızgara tavuk kanat
1.5 k bulgur pilavı
1 bardak ayran
Soğan maydanoz salata
El buyukl lavas

Ara 14.30:Türk Kahvesi, yarıdan fazla çikolatalı Gofret
Ara 16.45: 1 bardak süt, 1 muz
bitki çayı

3 litre su

evet canım ara ile geçiştirmişsin tatlında akşam yemeği niyetine olacak bence kendini çok güzel idare etmişsin süper

Menün harika canım ama akşam yemeğinin saati hariç, o saatteki bulgur pilavı sisirir esin o saatte geliyor biliyorum ama yinede o saatte yemek olmamalı :) yoksa 10 numara menu canım

Menu guzel canim.9 da yiyecegin pilav seni olumsuz etkilemeyecekse yersin yoksa ya yeme yada 1 kasik tadimlik al

Aksam dengeleyecegini bikerek gunu idare etmen iyi olmus canim.mumkunse sutlu tatli tercih et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…