- 2 Kasım 2015
- 2.788
- 5.651
- 73
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #23.621
Bizde dün iş yerinde kuru fasulye yapmıştık.Bugün de patronun hanımı pilav yapıp yollamış yanına.3 yl pilavla 2 yk fasulye yedim şimdiEEE herkesler nerede neler yapıyor bakalım yemekler yenmiştir sanırım
bende de patlıcan kızartma vardı ama soslu sosunu yemedim öyle bir kaç çatal aldım yoğurtla yedimBizde dün iş yerinde kuru fasulye yapmıştık.Bugün de patronun hanımı pilav yapıp yollamış yanına.3 yl pilavla 2 yk fasulye yedim şimdi
OH NE GÜZEL CANIM DOKTORDAN SONRA BİZİ DE HABERDAR ETSlm kızlar bende teogda görevliydim ufaklık banyoyu ıslatmış bende banyoyu balkon yıkadım ayyy öğleden sonra evde olmak ne güzel birazdan büyük kızımı dr götüreceğim baksın yüzündeki yara için krem verebilir ordan parka gideceğiz çocuklarımla dolu dolu bi gün geçireceğim
Keyifli vakitler sizi bekliyor hadi bakalım.Bende döndüğümde götürürüm belki bugün.Bayadır gitmiyoruz parkaSlm kızlar bende teogda görevliydim ufaklık banyoyu ıslatmış bende banyoyu balkon yıkadım ayyy öğleden sonra evde olmak ne güzel birazdan büyük kızımı dr götüreceğim baksın yüzündeki yara için krem verebilir ordan parka gideceğiz çocuklarımla dolu dolu bi gün geçireceğim
Fevkaladenin fevkinin de fevkinde bir menü canım.Bayıldım dengenetevafuk55 M Melrin ve arkadaşlarım bugünkü menüm şöyle:
Kahvaltı (11:00)
1 yumurta, kk peynir, 2 zeytin, 1 dilim tb, çay, 1 d tb üzerine krem peynir ve sos
Ara (14:00)
1 bardak süt, küçük kase çilek
Öğle (15:30)
1 tabak taze fasülye, çorba kasesi çin makarnası (yağsız) dolu değil
Ara (16:30)
Ş.siz nescafe, 2 d bitter
Akşam (18:00)
1 kepçe çorba, 2-3 kaşık ciğer sote
3 lt su
tevafuk55 M Melrin ve arkadaşlarım bugünkü menüm şöyle:
1 yumurta, kk peynir, 2 zeytin, 1 dilim tb, çay, 1 d tb üzerine krem peynir ve sos
3 lt su
Afiyet oldun kankim harika menu daha ne olsuntevafuk55 M Melrin ve arkadaşlarım bugünkü menüm şöyle:
3 lt su
Arkadaşlar bu aksam arkadasa gidecem o yüzden menümü hafif tuttum akşam bir tatlı yiyebilirim
D Deligonul783 M Melrin
Sabah 7.30:1 has yumurta
2 kuru kay
1 hurma
Öğle 13.00: 5 küçük ızgara tavuk kanat
1.5 k bulgur pilavı
1 bardak ayran
Soğan maydanoz salata
El buyukl lavas
Ara 14.30:Türk Kahvesi, yarıdan fazla çikolatalı Gofret
Ara 16.45: 1 bardak süt, 1 muz
bitki çayı
3 litre su
Menün harika canım ama akşam yemeğinin saati hariç, o saatteki bulgur pilavı sisirir esin o saatte geliyor biliyorum ama yinede o saatte yemek olmamalı :) yoksa 10 numara menu canımtomurcukkk ve arkadaşlar
SABAH 08:00
1 ceviz
1 yumurta domates nane ekmek arası
ARA 10:30
9 gr bitter
ÖĞLE 13:00
150 gr yoğurt
1 kase mantar çorba
2 servis kaşığı sossuz patlıcan kızartma
ARA 16:00
3 hurma
ARA 18:00
1 muz + 2 ceviz
AKŞAM 21:00
3 kaşık bulgur pilav
2 baget tavuk fırın
3 lt su
Menün harika canım ama akşam yemeğinin saati hariç, o saatteki bulgur pilavı sisirir esin o saatte geliyor biliyorum ama yinede o saatte yemek olmamalı :) yoksa 10 numara menu canım
Menu guzel canim.9 da yiyecegin pilav seni olumsuz etkilemeyecekse yersin yoksa ya yeme yada 1 kasik tadimlik altomurcukkk ve arkadaşlar
SABAH 08:00
1 ceviz
1 yumurta domates nane ekmek arası
ARA 10:30
9 gr bitter
ÖĞLE 13:00
150 gr yoğurt
1 kase mantar çorba
2 servis kaşığı sossuz patlıcan kızartma
ARA 16:00
3 hurma
ARA 18:00
1 muz + 2 ceviz
AKŞAM 21:00
3 kaşık bulgur pilav
2 baget tavuk fırın
3 lt su
Aksam dengeleyecegini bikerek gunu idare etmen iyi olmus canim.mumkunse sutlu tatli tercih etArkadaşlar bu aksam arkadasa gidecem o yüzden menümü hafif tuttum akşam bir tatlı yiyebilirim
D Deligonul783 M Melrin
Sabah 7.30:1 has yumurta
2 kuru kay
1 hurma
Öğle 13.00: 5 küçük ızgara tavuk kanat
1.5 k bulgur pilavı
1 bardak ayran
Soğan maydanoz salata
El buyukl lavas
Ara 14.30:Türk Kahvesi, yarıdan fazla çikolatalı Gofret
Ara 16.45: 1 bardak süt, 1 muz
bitki çayı
3 litre su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?