Haydi Yine Yeniden...

Güzel menü olmuş kuzummm afiyet olsun... Bu arada tatlıyı fazla kaçırma kankim :)

Afiyet olsun kuzum güzel menü. Ama kankimin de dediği gibi akşam pilav belki şişirir. Onun dışında herşey güzel zaten.

Sadece cin makarnasi fazla geldi ban a gerisi cok guzel afiyet olsun canim

Iyi aksamlar kizlar telde bi problem var mesaj yazdirmiyo kapatip actim simdi oyle yaziyorum paylasinca yine gidecek neyse hemen menuyu vereyim
ekim2009 ve kizlar
11 30
Bir dilim ekmek
Cok az tel peynir
Iki tane yesil biber
14 30
Bir tabak tarhana
Bir tane etimek
Kucuk bir kase yogurt
15 30
Yarim avuc findik fistik
Sekersiz cay
18 00
Uc kasik mercimek yemegi
Iki kasik kiymali patlican
Dort kasik yogurt
Bir dilim ekmek
Su 1, 5 litre oldu
Spor 11bin 130 adim attim sadece yuruyuste
Cay icerim birazdan zorla yedim bugun cok kotu bir gun gecirdim

Aksamki pilavi kaldir tavuk yeterli canim karbon alma gece gece kilo olmasin afiyet olsun

Menün harika canım. hayırdır ya ne oldu çok merak ettim

Afiyet olsun fistik aksamda dikkatli olursan gayet guzel bir menu gofretide gormuyorum

Menün gayet güzel sorunlar da geçicidir inşallah..

Menu de yuruyus de guzel canim.hayirdir canini sıkan bisey mi oldu.yoksa miden mi kotu

Rabbim hepimizi farklı konularda siniyor canım. Anlatmak istrmeyebilirsin tabiki ama dertler paylaştıkça azalır. Allah gücünü arttirsin. Sevgiler..
Dilime elime kelimeler dokulmuyo be gulum rabbim yardim eder ins hepinizden allah razi olsun bir duaniz yeter sabah kotu bir haber aldim cok sukur sonrasinda iyi haber geldi ama ben benden gittim

Ayy bende iyice kafa gitti ben menumu paylastim zannediyordum gecmise dolandim baktim yazmamisim şu b vite iyiden iyiye baktirmam gerekecek sanirim.ozur dilerim geciktim.
inciiitanesi
sabah 08.00
1 hasl yumurta
1 kk tulum peynir
1 domates
3 zeytin
2 etimek

oglen 13.30
3 y kasik pilav
2 yk kuru fasulye

ara 16.00
2 erik

ara 17.00
1 dilim ekmek
1 kk beyaz peynir
5 adrt yesil zeytin

aksam 19.00
1 tabak kiymali yesil mercimek yemegi
kivircik salata

su 2 litre

Şahane
Pilav yemeyeceğini düşünürsem harika
Muhteşem
Süppperrr
Mükemmel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…