Haydi Yine Yeniden...

tevafuk55 D Deligonul783 sevgili ortaklarım ve arkadaşlarım en gecikmelisinden menümü anlatayım
Kahvaltı (07:20)
Nesfitli süt
Ara ( saati hatırlamıyorum)
Türk kahvesi
Öğle (13:00)
Tereyağlı yumurta, 2kibrit kutusu kadar peynir, domates salatalık yeşillik, 1.5 dilim ekmek üzerine kaymak bal
Ara
Yok
Akşam
Yok
Ara (21:00)
1 dilim ıspanaklı kek,avuç içi ceviz, çay
Bu arada
1 saat yürüyüş yaptım azcık dambılla çalıştım

Menun az ve kuru canim corba olsaydi iyi olurmustu bagirsak sorunu yasayabilirsin yarin salata ve corba bulundur menunde yada sebze olsunki bagirsaklarin rahat etsin sporunda var yanmis gitmistir yediklerin afiyet olsun ..

Canım akşama kadar iyi de geç saatte kek olmasa iyi bence ama spor yapmışsın dengelemistir diye düşünüyorum

Herşeyin güzel sadece suya biraz ağırlık ver bence yürüyüş de yapiyorsun vücudunu n ihtiyacı var suya onun haricinde güzel canım afiyet olsun

Afiyet olsun canim mercimek yemegi sendede var kilo vermede cok faydaliymis yesil mercimek bana dokunuyo ama yinede uc kasik yedim karnim sis oturuyorum simdi agrida var napalim yogurt biraz iyi geliyo yogurtla telore ettim bakalim ...

Herşeyin güzel sadece suya biraz ağırlık ver bence yürüyüş de yapiyorsun vücudunu n ihtiyacı var suya onun haricinde güzel canım afiyet olsun
Canim ben gunluk iki bucuk uc litre iciyorum ama menu saatine kadar o kadar ictigim icin onu yaziyorum yuruyuste sikinti yasiyorum yoksa malum uzun yuruyoruz sonrasinda tamamliyorum suyu en az iki litre

Çok güzel canım afiyet olsun dikkat et kendine

Menun az ve kuru canim corba olsaydi iyi olurmustu bagirsak sorunu yasayabilirsin yarin salata ve corba bulundur menunde yada sebze olsunki bagirsaklarin rahat etsin sporunda var yanmis gitmistir yediklerin afiyet olsun ..
Bugün hiç yemek yapasım yoktu hep çocukların başındaydım akşam canım bişey istemedi değişik bir menü oldu benim adıma
Canım akşama kadar iyi de geç saatte kek olmasa iyi bence ama spor yapmışsın dengelemistir diye düşünüyorum
Saat geç biliyorum spor anca bitti zaten yağ çok az koydum ilk kez zeytinyağı kekte kullandım güzel olmuştu hafif bir tadı vardı o yüzden napmayacak artı tabiki

Canim ben gunluk iki bucuk uc litre iciyorum ama menu saatine kadar o kadar ictigim icin onu yaziyorum yuruyuste sikinti yasiyorum yoksa malum uzun yuruyoruz sonrasinda tamamliyorum suyu en az iki litre
Bende aynı sorunu yaşıyorum eve dönünce içiyorum dışarda wc gitmeyi hiç sevmiyorum

Anladım canım sıkıntı yok o zaman
Birde anlatmak istememissin ama seni bu kadar korkutan şey sanırım kardeşin ile ilgili
Rabbim yardimcin olsun canım sabah bir yazı paylaştım hatırlarsan bizim şer gorduklerimizde hayır vardır rabbim senin sıkıntınida alsın hayra cevirsin inşallah

Super canim.menu de yuruyus de

Hepinizin menüsü birbirinden güzel arkadaşlarım bu arada dr problem olmayacağını söyledi krem verdi içim rahatladı şükürler olsun
Cok gecmis olsun prensese bundan sonra daha dikkatli oynar ah bu cocuklar annelerinin aklini baslarindan aliyolar ama iyiki varlar

Canım menün güzel akşam çaya mı gittin birine? Çünkü evde olsan ya da misafir olmasa erken yerdin sen o keki :) akşam yemeyerek dengelemişsin.

Afiyet olsun canim mercimek yemegi sendede var kilo vermede cok faydaliymis yesil mercimek bana dokunuyo ama yinede uc kasik yedim karnim sis oturuyorum simdi agrida var napalim yogurt biraz iyi geliyo yogurtla telore ettim bakalim ...
Ben aslinda erişteli yesil mercimek corbasini cok severim de kv nin yumurta alerjisi oldugu icin eriste degil kiyma katiyoruz.yesil mercimekli bulgur pilavini da cok severim

Ben de diyordum bu kızın menüsü nerede :) çok güzel menü olmuş afiyet olsun kuzum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…