- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #23.661
Menun az ve kuru canim corba olsaydi iyi olurmustu bagirsak sorunu yasayabilirsin yarin salata ve corba bulundur menunde yada sebze olsunki bagirsaklarin rahat etsin sporunda var yanmis gitmistir yediklerin afiyet olsun ..tevafuk55 D Deligonul783 sevgili ortakm ve arkadaşlarım en gecikmelisinden menümü anlatayım
Kahvaltı (07:20)
Nesfitli süt
Ara ( saati hatırlamıyorum)
Türk kahvesi
Öğle (13:00)
Tereyağlı yumurta, 2kibrit kutusu kadar peynir, domates salatalık yeşillik, 1.5 dilim ekmek üzerine kaymak bal
Ara
Yok
Akşam
Yok
Ara (21:00)
1 dilim ıspanaklı kek,avuç içi ceviz, çay
Bu arada
1 saat yürüyüş yaptım azcık dambılla çalıştım
Canım akşama kadar iyi de geç saatte kek olmasa iyi bence ama spor yapmışsın dengelemistir diye düşünüyorumtevafuk55 D Deligonul783 sevgili ortaklarım ve arkadaşlarım en gecikmelisinden menümü anlatayım
Nesfitli süt
Türk kahvesi
Tereyağlı yumurta, 2kibrit kutusu kadar peynir, domates salatalık yeşillik, 1.5 dilim ekmek üzerine kaymak bal
Ara
Yok
Akşam
Yok
Bu arada
Herşeyin güzel sadece suya biraz ağırlık ver bence yürüyüş de yapiyorsun vücudunu n ihtiyacı var suya onun haricinde güzel canım afiyet olsunIyi aksamlar kizlar telde bi problem var mesaj yazdirmiyo kapatip actim simdi oyle yaziyorum paylasinca yine gidecek neyse hemen menuyu vereyim
ekim2009 ve kizlar
11 30
Bir dilim ekmek
Cok az tel peynir
Iki tane yesil biber
14 30
Bir tabak tarhana
Bir tane etimek
Kucuk bir kase yogurt
15 30
Yarim avuc findik fistik
Sekersiz cay
18 00
Uc kasik mercimek yemegi
Iki kasik kiymali patlican
Dort kasik yogurt
Bir dilim ekmek
Su 1, 5 litre oldu
Spor 11bin 130 adim attim sadece yuruyuste
Cay icerim birazdan zorla yedim bugun cok kotu bir gun gecirdim
Afiyet olsun canim mercimek yemegi sendede var kilo vermede cok faydaliymis yesil mercimek bana dokunuyo ama yinede uc kasik yedim karnim sis oturuyorum simdi agrida var napalim yogurt biraz iyi geliyo yogurtla telore ettim bakalim ...Ayy bende iyice kafa gitti ben menumu paylastim zannediyordum gecmise dolandim baktim yazmamisimşu b vite iyiden iyiye baktirmam gerekecek sanirim.ozur dilerim geciktim.
inciiitanesi
sabah 08.00
1 hasl yumurta
1 kk tulum peynir
1 domates
3 zeytin
2 etimek
oglen 13.30
3 y kasik pilav
2 yk kuru fasulye
ara 16.00
2 erik
ara 17.00
1 dilim ekmek
1 kk beyaz peynir
5 adrt yesil zeytin
aksam 19.00
1 tabak kiymali yesil mercimek yemegi
kivircik salata
su 2 litre
Bende şimdi utuyu bitirdim kızlara bir bakayım dedim yatagimin nevresimlerini değiştireceğimÜtü yapayım canlarım sonra gelirim.
Canim ben gunluk iki bucuk uc litre iciyorum ama menu saatine kadar o kadar ictigim icin onu yaziyorum yuruyuste sikinti yasiyorum yoksa malum uzun yuruyoruz sonrasinda tamamliyorum suyu en az iki litreHerşeyin güzel sadece suya biraz ağırlık ver bence yürüyüş de yapiyorsun vücudunu n ihtiyacı var suya onun haricinde güzel canım afiyet olsun
Çok güzel canım afiyet olsun dikkat et kendineAyy bende iyice kafa gitti ben menumu paylastim zannediyordum gecmise dolandim baktim yazmamisimşu b vite iyiden iyiye baktirmam gerekecek sanirim.ozur dilerim geciktim.
inciiitanesi
sabah 08.00
1 hasl yumurta
1 kk tulum peynir
1 domates
3 zeytin
2 etimek
oglen 13.30
3 y kasik pilav
2 yk kuru fasulye
ara 16.00
2 erik
ara 17.00
1 dilim ekmek
1 kk beyaz peynir
5 adrt yesil zeytin
aksam 19.00
kivircik salata
su 2 litre
Bugün hiç yemek yapasım yoktu hep çocukların başındaydım akşam canım bişey istemedi değişik bir menü oldu benim adımaMenun az ve kuru canim corba olsaydi iyi olurmustu bagirsak sorunu yasayabilirsin yarin salata ve corba bulundur menunde yada sebze olsunki bagirsaklarin rahat etsin sporunda var yanmis gitmistir yediklerin afiyet olsun ..
Saat geç biliyorum spor anca bitti zaten yağ çok az koydum ilk kez zeytinyağı kekte kullandım güzel olmuştu hafif bir tadı vardı o yüzden napmayacak artı tabikiCanım akşama kadar iyi de geç saatte kek olmasa iyi bence ama spor yapmışsın dengelemistir diye düşünüyorum
Bende aynı sorunu yaşıyorum eve dönünce içiyorum dışarda wc gitmeyi hiç sevmiyorumCanim ben gunluk iki bucuk uc litre iciyorum ama menu saatine kadar o kadar ictigim icin onu yaziyorum yuruyuste sikinti yasiyorum yoksa malum uzun yuruyoruz sonrasinda tamamliyorum suyu en az iki litre
Anladım canım sıkıntı yok o zamanCanim ben gunluk iki bucuk uc litre iciyorum ama menu saatine kadar o kadar ictigim icin onu yaziyorum yuruyuste sikinti yasiyorum yoksa malum uzun yuruyoruz sonrasinda tamamliyorum suyu en az iki litre
Bugün hiç yemek yapasım yoktu hep çocukların başındaydım akşam canım bişey istemedi değişik bir menü oldu benim adıma
Saat geç biliyorum spor anca bitti zaten yağ çok az koydum ilk kez zeytinyağı kekte kullandım güzel olmuştu hafif bir tadı vardı o yüzden napmayacak artı tabiki[/QUOTE
Zaten menulerin hep güzel senin zaten canım sen kendin için iyi olanı bilirsin tabiki
Super canim.menu de yuruyus detevafuk55 D Deligonul783 sevgili ortaklarım ve arkadaşlarım en gecikmelisinden menümü anlatayım
Nesfitli süt
Türk kahvesi
Ara
Yok
Akşam
Yok
Bu arada
Cok gecmis olsun prensese bundan sonra daha dikkatli oynar ah bu cocuklar annelerinin aklini baslarindan aliyolar ama iyiki varlarHepinizin menüsü birbirinden güzel arkadaşlarım bu arada dr problem olmayacağını söyledi krem verdi içim rahatladı şükürler olsun
tevafuk55 D Deligonul783 sevgili ortaklarım ve arkadaşlarım en gecikmelisinden menümü anlatayım
Nesfitli süt
Türk kahvesi
Ara
Yok
Akşam
Yok
Bu arada
Ben aslinda erişteli yesil mercimek corbasini cok severim de kv nin yumurta alerjisi oldugu icin eriste degil kiyma katiyoruz.yesil mercimekli bulgur pilavini da cok severimAfiyet olsun canim mercimek yemegi sendede var kilo vermede cok faydaliymis yesil mercimek bana dokunuyo ama yinede uc kasik yedim karnim sis oturuyorum simdi agrida var napalim yogurt biraz iyi geliyo yogurtla telore ettim bakalim ...
Supersin ortiKızlar pilav yemedim tabiki mutluyum
Ayy bende iyice kafa gitti ben menumu paylastim zannediyordum gecmise dolandim baktim yazmamisimşu b vite iyiden iyiye baktirmam gerekecek sanirim.ozur dilerim geciktim.
inciiitanesi
sabah 08.00
1 hasl yumurta
1 kk tulum peynir
1 domates
3 zeytin
2 etimek
oglen 13.30
3 y kasik pilav
2 yk kuru fasulye
ara 16.00
2 erik
ara 17.00
1 dilim ekmek
1 kk beyaz peynir
5 adrt yesil zeytin
aksam 19.00
kivircik salata
su 2 litre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?