Haydi Yine Yeniden...

Allah razi olsun canim benim aynen ser gordugumuzde hayir vardir mutlaka dualarin icimi ferahlatmaya yetiyor yanimda oldugunuzu hissetmek cok guzel iyiki varsiniz iyik i burda benimlesiniz dostlugumuz arkadasligimiz daim olsun insallah

Bende şimdi utuyu bitirdim kızlara bir bakayım dedim yatagimin nevresimlerini değiştireceğim

Ben de bitirdim yerleştirdim. Eşim alışveriş yapmıştı onları yerleştirdim yemek hazırladım yedi. Meyve kuruyemiş falan hazırladım getirdim eşime şimdi uzandım çok şükür offf belim ağrımış yahu.. 3.posta çamaşırı da asamadım artık takatim kalmadı

Canım menün güzel akşam çaya mı gittin birine? Çünkü evde olsan ya da misafir olmasa erken yerdin sen o keki :) akşam yemeyerek dengelemişsin.
Evi toparlayım yürüyüş spor derken vakit geçmiş eşim çay yapmış bende gündüz çocuklara kek yapmıştım ama yememiştim çay yanında hafif olunca yedim gitti

Allah razi olsun canim benim aynen ser gordugumuzde hayir vardir mutlaka dualarin icimi ferahlatmaya yetiyor yanimda oldugunuzu hissetmek cok guzel iyiki varsiniz iyik i burda benimlesiniz dostlugumuz arkadasligimiz daim olsun insallah
Amin canım biliyorsun ki anlatmak istersen biz burdayız ve yanındayız Rabbim çaresiz dert vermesin

Ortağım bu harekete kilo falan kalmaz bende kalksam çamaşırımı toplasam harika olacak

Aynen canım benimde makina yıkıyor şimdi asarim onu yatarım herhalde

Cok gecmis olsun prensese bundan sonra daha dikkatli oynar ah bu cocuklar annelerinin aklini baslarindan aliyolar ama iyiki varlar
Aynen aklım başımdan gitti ders çıkardı gibi gözüküyor ben uyarınca itiraz etmemeye başladı kaç gün sürer bilmem ama buna şükür dediğin gibi herşeye rağmen iyiki varlar

Masallah canim ne cok is yapmissin bende yapcam utu temizlik yarina yemekte yok yarin bende senin gibi pilimi bitiririm is yapcam diye bu arada benimde bir makina var simdi yikadim ama sabah asarim artik evde olmuyo buyuk oglusun astimi var oksurtuyo yavrumu ...bu arada sen bu kadar ise 68 dusmussundur fistik dua edinde bende 69 bi goreyim ..

Arkadaşımdan geldim kızlar beni görur görmez bu ne kadar zayıflık. Kim der sana iki çocuk annesi falan. Salimi da Suriye modeli yapmıştım Suriyeli kızlar gibi olmuşsun falan dediler. Daha zayıflayacak mısın dediler bende yok ya korusam yeter dedim daha da gaza geliyorum birileri bana zayıf dedikçe tabiki bir şeyler yedim söyliyim hemen
4 mercimek köfte
2 kaşık barbunya salata
1 dilim cevizli kadayıf tatlısı
Sanirim Şerbetli tatlı öld için midemi yaktı bünye kabul etmiyor resmen

Ortağım bu harekete kilo falan kalmaz bende kalksam çamaşırımı toplasam harika olacak

Öyle kuzum valla spor yapacak vaktim kalmıyo. Hareketliyim normalde de. Bugün çıkamadım ama her gün mutlaka yürüyüşe çıkasım geliyo artık. Yürüyüş yapıp sonra çocuğu parkta oynat eve gel evde çalış yoruluyorum ama dinç oluyorum. Ah bir de oğlum bu aralar gece uyumuyor yine. Bir kesintisiz uyusa da dinlensem ya..

Kıyamam kuzuya tabi dokunur ona.. Allah şifa versin yavruna. İnşallah düşmüşümdür :) oğlum bir gece uyutsa beni düşecem 68'e ama uyutmuyor ki az dinlensem vücudum kendime gelecek. İnşallah görürsün canım yaa bak biraz tut kendini 2-3 gün hiç karbon alma bak nasıl görüyorsun. Geçen hafta hiç kaçamak yapmamışım menülerime baktım da. Karbon alma akşamı erken bitir bu hafta görürsün bence canım.

Masallah sana fistik zaten boyda uzun ya ee kiloda 68 incecik durursun tabi okusaydin kendine canim nazar olursun sonra hadi bu gaz saliya kadar gider dimi fistik

Insallah uyurda sende dinlenirsin canim zaten iki gundur ne kacamak nede karbon var sporda yapiyorum ins duserim artik altili rakamlara iki ileri bir geri biktim bende valla

Masallah sana fistik zaten boyda uzun ya ee kiloda 68 incecik durursun tabi okusaydin kendine canim nazar olursun sonra hadi bu gaz saliya kadar gider dimi fistik
Sağolasın canım benim. Tabi gider kız gitmez mi tam yol ileri hep beraber

Afiyet olsun canım ben biri zayiflamissin deyince gaza gelmiyom simariyim diyeti felan unutuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…