- 18 Ekim 2014
- 7.556
- 19.824
- 198
- 47
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #23.681
Allah razi olsun canim benim aynen ser gordugumuzde hayir vardir mutlaka dualarin icimi ferahlatmaya yetiyor yanimda oldugunuzu hissetmek cok guzel iyiki varsiniz iyik i burda benimlesiniz dostlugumuz arkadasligimiz daim olsun insallahAnladım canım sıkıntı yok o zaman
Birde anlatmak istememissin ama seni bu kadar korkutan şey sanırım kardeşin ile ilgili
Rabbim yardimcin olsun canım sabah bir yazı paylaştım hatırlarsan bizim şer gorduklerimizde hayır vardır rabbim senin sıkıntınida alsın hayra cevirsin inşallah
Bende şimdi utuyu bitirdim kızlara bir bakayım dedim yatagimin nevresimlerini değiştireceğim
Evi toparlayım yürüyüş spor derken vakit geçmiş eşim çay yapmış bende gündüz çocuklara kek yapmıştım ama yememiştim çay yanında hafif olunca yedim gittiCanım menün güzel akşam çaya mı gittin birine? Çünkü evde olsan ya da misafir olmasa erken yerdin sen o keki :) akşam yemeyerek dengelemişsin.
Amin canım biliyorsun ki anlatmak istersen biz burdayız ve yanındayız Rabbim çaresiz dert vermesinAllah razi olsun canim benim aynen ser gordugumuzde hayir vardir mutlaka dualarin icimi ferahlatmaya yetiyor yanimda oldugunuzu hissetmek cok guzel iyiki varsiniz iyik i burda benimlesiniz dostlugumuz arkadasligimiz daim olsun insallah
Ortağım bu harekete kilo falan kalmaz bende kalksam çamaşırımı toplasam harika olacakBen de bitirdim yerleştirdim. Eşim alışveriş yapmıştı onları yerleştirdim yemek hazırladım yedi. Meyve kuruyemiş falan hazırladım getirdim eşime şimdi uzandım çok şükür offf belim ağrımış yahu.. 3.posta çamaşırı da asamadım artık takatim kalmadı
Aynen canım benimde makina yıkıyor şimdi asarim onu yatarım herhaldeBen de bitirdim yerleştirdim. Eşim alışveriş yapmıştı onları yerleştirdim yemek hazırladım yedi. Meyve kuruyemiş falan hazırladım getirdim eşime şimdi uzandım çok şükür offf belim ağrımış yahu.. 3.posta çamaşırı da asamadım artık takatim kalmadı
Aynen aklım başımdan gitti ders çıkardı gibi gözüküyor ben uyarınca itiraz etmemeye başladı kaç gün sürer bilmem ama buna şükür dediğin gibi herşeye rağmen iyiki varlarCok gecmis olsun prensese bundan sonra daha dikkatli oynar ah bu cocuklar annelerinin aklini baslarindan aliyolar ama iyiki varlar
Işte budur doğru davranış bende senin adına mutluyumKızlar pilav yemedim tabiki mutluyum
Masallah canim ne cok is yapmissin bende yapcam utu temizlik yarina yemekte yok yarin bende senin gibi pilimi bitiririm is yapcam diye bu arada benimde bir makina var simdi yikadim ama sabah asarim artik evde olmuyo buyuk oglusun astimi var oksurtuyo yavrumu ...bu arada sen bu kadar ise 68 dusmussundur fistik dua edinde bende 69 bi goreyim ..Ben de bitirdim yerleştirdim. Eşim alışveriş yapmıştı onları yerleştirdim yemek hazırladım yedi. Meyve kuruyemiş falan hazırladım getirdim eşime şimdi uzandım çok şükür offf belim ağrımış yahu.. 3.posta çamaşırı da asamadım artık takatim kalmadı
Evi toparlayım yürüyüş spor derken vakit geçmiş eşim çay yapmış bende gündüz çocuklara kek yapmıştım ama yememiştim çay yanında hafif olunca yedim gitti
Ortağım bu harekete kilo falan kalmaz bende kalksam çamaşırımı toplasam harika olacak
Masallah canim ne cok is yapmissin bende yapcam utu temizlik yarina yemekte yok yarin bende senin gibi pilimi bitiririm is yapcam diye bu arada benimde bir makina var simdi yikadim ama sabah asarim artik evde olmuyo buyuk oglusun astimi var oksurtuyo yavrumu ...bu arada sen bu kadar ise 68 dusmussundur fistik dua edinde bende 69 bi goreyim ..
Masallah sana fistik zaten boyda uzun ya ee kiloda 68 incecik durursun tabi okusaydin kendine canim nazar olursun sonra hadi bu gaz saliya kadar gider dimi fistikArkadaşımdan geldim kızlar beni görur görmez bu ne kadar zayıflık. Kim der sana iki çocuk annesi falan. Salimi da Suriye modeli yapmıştım Suriyeli kızlar gibi olmuşsun falan dediler. Daha zayıflayacak mısın dediler bende yok ya korusam yeter dedimdaha da gaza geliyorum birileri bana zayıf dedikçe tabiki bir şeyler yedim söyliyim hemen
4 mercimek köfte
2 kaşık barbunya salata
1 dilim cevizli kadayıf tatlısı
Sanirim Şerbetli tatlı öld için midemi yaktı bünye kabul etmiyor resmen
Insallah uyurda sende dinlenirsin canim zaten iki gundur ne kacamak nede karbon var sporda yapiyorum ins duserim artik altili rakamlara iki ileri bir geri biktim bende vallaKıyamam kuzuya tabi dokunur ona.. Allah şifa versin yavruna. İnşallah düşmüşümdür :) oğlum bir gece uyutsa beni düşecem 68'e ama uyutmuyor ki az dinlensem vücudum kendime gelecek. İnşallah görürsün canım yaa bak biraz tut kendini 2-3 gün hiç karbon alma bak nasıl görüyorsun. Geçen hafta hiç kaçamak yapmamışım menülerime baktım da. Karbon alma akşamı erken bitir bu hafta görürsün bence canım.
Sağolasın canım benim. Tabi gider kız gitmez mi tam yol ileri hep beraberMasallah sana fistik zaten boyda uzun ya ee kiloda 68 incecik durursun tabi okusaydin kendine canim nazar olursun sonra hadi bu gaz saliya kadar gider dimi fistik
Afiyet olsun canım ben biri zayiflamissin deyince gaza gelmiyom simariyim diyeti felan unutuyorumArkadaşımdan geldim kızlar beni görur görmez bu ne kadar zayıflık. Kim der sana iki çocuk annesi falan. Salimi da Suriye modeli yapmıştım Suriyeli kızlar gibi olmuşsun falan dediler. Daha zayıflayacak mısın dediler bende yok ya korusam yeter dedimdaha da gaza geliyorum birileri bana zayıf dedikçe tabiki bir şeyler yedim söyliyim hemen
4 mercimek köfte
2 kaşık barbunya salata
1 dilim cevizli kadayıf tatlısı
Sanirim Şerbetli tatlı öld için midemi yaktı bünye kabul etmiyor resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?