- 2 Kasım 2015
- 2.788
- 5.651
- 73
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #24.601
teşekkür ederim canımAşkolsun ortim ne kusuru.Artık hepimiz birbirimizi düzenlerimizi biliyoruz.aramızda menü bildirdi bildirmedi girdi girmedi mevzuları yok biliyosun.Ben sadece yazdıysan yorum yapamadım diye belirttim yoksa niye yazmadın diye değil yani fıstığım
Hayırlı cumalar,günaydın
Hayirli cumalar dostlarim bugun birde hidirellez rabbim evlerimize bereket versin borclulara odeme kolayligi versin herkesin gonlundeki sakli dualari rabbim kabul etsin incimin kucagini en kisa surede doldursun rabbimm aminnn ...
çok güzelll çok beğendim :))) zaten iri yüzükleri çok severim kesenize bereketKızlar anneme kardeşler ortak yüzük aldık nasıl Eki Görüntüle 1827690
hayırlı cumalar
yine hava soğuk yağışlı yine sabah benimkileri yolladıktan sonra yattım yine kahvaltıyı öğlen yaptım :))
gündüzleri tembel geceleri enerjim geliyor çekmece şifonyer boşaltıp düzenliyorum fazlalık atıyorum (en sevdiğim şey işe yaramayanları atmakkk) acep diyorum ki bende vampir yada baykuş, yarasa kanı mı var
çok güzelll çok beğendim :))) zaten iri yüzükleri çok severim kesenize bereket
amin allah başımızdan eksik etmesinsağol canım çam sakızı çoban armağanı gönül ister annemize en güzelini almak ama elimizden de şimdilik bu geldi rabbim başımızdan eksik etmesin yokluklarını göstermesin
bu pazar canımamin allah başımızdan eksik etmesin
gülüm senin hediyeyi görünce bana dank etti annem yanımda ben ne alsam ona anneler günü aklımdan çıkmıştı bu pazar değil diğer pazar değil mi
benim neti yenilettik güya alıntı yapmıyor beğenmeye basıyorum dakikalarca bekliyor sinir oldum iyicebu pazar canım
bende annemin yanına gidemiyorum ama öyle tlfnda kutluyacağız artık
bence olur sürekli kullandığı bir şey se ki beğenmişte seninkini giyiyor bence mantıklıbenim neti yenilettik güya alıntı yapmıyor beğenmeye basıyorum dakikalarca bekliyor sinir oldum iyice
vee bu pazar mıııııı amanın panik olacam şimdi yarın alışveriş merkezine gidelim diyeyim eşime spor ayakkabı almak istiyordu annem benim en son aldığımı beğenmişti yürüyüş yaparken onu giyiyordu ben de eski spor ayakkabımı giyiyordum anneme spor ayakkabısı alsam mı olur mu ki
Kizlarrr heycandan olecem guya kucuk bi kutlama olacakti hazirlik buyukmus oglusun ogretmenide cok heycanli oda siir okuycak allahimm kapiscaz diyoki bakalim en cok kim aglatacak ellerim titriyo yaa rabbim anlimin akiyla su isten cikmayi nasip eyle bana ....dua edin ne olur aksam gelince anlatirim olani biteni birazdan cikcam kucuk bir prova yapmam lagzim malum fon muzik mikrofon ayarlancak .....
sana da hayırlı cumalar gülüm senin mesajı görmemişim geç gördüm ne yapan nasılsın halin keyfin yerin de miHayırlı cumalar arkadaşlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?