Haydi Yine Yeniden...

Misafirim gitti mutfagi toparladim oglani yatirdim 22.45 de 23.30 a kadar debelendi yatakta.hic sesimi cikarmadim bi o yana bi bu yana derken daldi.benim herif cagiriyor odadan o da dunun intikamini alacak heralde bende telefonu yanima aldim bu aksam her ihtimale karsi.ikinci bi kaosu kaldirmaz bu bunye
Her ne kadar bisey belli etmese de aksam is yerine almaya geldi beni.once mesaj atti geleyim mi diye bende gerek yok dedim .sen misin gerek yok diyen.niyeymis niye gelmemi istemiyosun diyo hey Allahim ya..iyi dedim gel sen yorulma diye soyluyorum sende calistin dedim.icten ice islemis kiskanclik kizlar
neyse bende yatayim bakalim artik sabah ola hayrola

Ahahha enişte bey baya kıskanmış huhuuu kendini de göstermeye gelmiş oh tam olmuş

Coook guzel tam eksi getirecek bir menu bu canim.sabah erken kalkiyordun yanlis hatirlamiyorsam ama yemem 12 yi buluyor diyordun.nasil dayaniyorsun o saate kadar fistik.sabahtan bikac gunkurusu falan ye bari enerji verir

Acıkmıyorum canım zaten fırsat olmuyo. Uyanınca ki genelde oğlan uyandırıyo alıyorum odasından biraz emzirme merasimi oluyo. Biraz uzun emiyo. Sonra altını değiş üstünü giydir ortalığı toparla yataklar bilmem ne zaten 10-11 oluyo canım.

ayyyyyy kurban olurum ben onun gözünün yaşını yaradana nasılda hisli rabbim esirgesin
kız nasıliçli okuyorsan çocuğu bile ağlatıyorsun daha ne stres yapıyorsun demek ki mükemmel okuyorsun
Sorma bebegim yaa cok hisli bir cocuk oglum niye agliyosun seni ne duygulandiriyo diyorum ama cok guzel okuyosun deyip agliyor fon muziktenmi nedir anlamadim kuzum benim bende oglusa aynen oyle dedim sen agliyorsan butun salon aglar oglum dedim hayirlisi bakalim haber ederim sizede mutlaka ogleden sonra olcak ucbucuk gibi ....

Vayyy enisteyede bak sen bu gece sana sabah olmiyacak anlasilan bahane ile ifade alacak uyanik birde is yerine gelmeler falan yazik kiz adama ahh ahhh kiskanilmakta zor olsa gerek

Bilmem ki kuzum heralde üşüttüm başım da ağrıyo kulağıma vuruyo arada bir
Canim farkinda degilsin galiba bu aralar hep hasta oluyosun dikkat et kendine dr git mutlak a ayrica bu d vitamini eksikligi kolay kolay gecmiyo zor doluyo depolar o nedenle ilaclari duzenli icmek vede duzenli tahlil yaptirmak gerekiyo sen birde emziriyosun oglusunda masallahi var uzun emiyo diyosun senin depolar bosaliyo hep ondan boylesin cokk gecmis olsun canim ....

teşekkü ederim canım baya önemli bir şeymiş

Aşkolsun ortim ne kusuru.Artık hepimiz birbirimizi düzenlerimizi biliyoruz.aramızda menü bildirdi bildirmedi girdi girmedi mevzuları yok biliyosun.Ben sadece yazdıysan yorum yapamadım diye belirttim yoksa niye yazmadın diye değil yani fıstığım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…