- 2 Kasım 2015
- 2.788
- 5.651
- 73
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #24.621
Geçmiş olsun canım neyin varBen biraz rahatsızım canım
sen heyecan heyecan dedikçe beni de heyecan bastı yaaa alnının akıyla çıkacaksın allahın izniyle yeter daha heyecan yapma sakinim her şey olması gerektiği gibi diye kendine telkinde bulun sakinleş birazKizlarrr heycandan olecem guya kucuk bi kutlama olacakti hazirlik buyukmus oglusun ogretmenide cok heycanli oda siir okuycak allahimm kapiscaz diyoki bakalim en cok kim aglatacak ellerim titriyo yaa rabbim anlimin akiyla su isten cikmayi nasip eyle bana ....dua edin ne olur aksam gelince anlatirim olani biteni birazdan cikcam kucuk bir prova yapmam lagzim malum fon muzik mikrofon ayarlancak .....
hayırdır gülüm ne oldu kırgınlık mı var başka bişey miBen biraz rahatsızım canım
Orti yoğunum bugün cuma işlerim çok.okuyup çıkıyorum aradatomurcukkk ortim nerelerdesin
Orti yoğunum bugün cuma işlerim çok.okuyup çıkıyorum arada
Olsun orti sen iyi ol da menünün önemi yokhımmm kolay gelsin tahmin ettimde yinede bir yoklayım dedim :) bugün zaten bende diyetten uzak bir menü oldu yani artık kusura bakmazsın
canım benim senin motiven yeter bana bak utandım şimdiOlsun orti sen iyi ol da menünün önemi yok
Yerim seni fıstık,ben burda ne için varım ayol,varoluş sebebimsinizcanım benim senin motiven yeter bana bak utandım şimdi
Ben girdim canım mesaj da yazmıştım. Arada da girip bakıyorum ne var ne yok diye..
Bu arada kızlar,kv nin eniştesi vefat etti.Bende iş çıkışı eşimle geçicem cenaze evine.Menüm ve yorumlarım gecikebilir,bilginize
inciiitanesi
Ben girdim canım mesaj da yazmıştım. Arada da girip bakıyorum ne var ne yok diye..
Sabah ve öğlen tost yedim zaten,arada kuruyemiş...Sıkıntı yok canım başınız sağolsun istersen hiç verme bugün
Geçmiş olsun canım neyin var
hayırdır gülüm ne oldu kırgınlık mı var başka bişey mi
Bu ara salgın gibi oldu çok geçmiş olsun arkadaşımSağol canım. Üşüttüm herhalde canım mide bulantısı halsizlik falan var dün de kulaklarım ağrıyodu başım ağrıyodu.
Rahat ol sen iyi oldaSabah ve öğlen tost yedim zaten,arada kuruyemiş...
Akşama ne olur bilemem,müsait olursam mutlaka yazarım
Bu arada kızlar,kv nin eniştesi vefat etti.Bende iş çıkışı eşimle geçicem cenaze evine.Menüm ve yorumlarım gecikebilir,bilginize
inciiitanesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?