- 2 Kasım 2015
- 2.788
- 5.651
- 73
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #24.561
Afiyet olsun canım güzel menuKizlar menumu yazayim misafirim geldi...
inciiitanesi
sabah 08.00
1 ceyrekten kucuk yufka ile patatesli gul boregi
3 zeytin
1 cay bard limonata
ara 12.00
1 cay brd kuruyemis
oglen 14.00
1 adt tost
ara 16.30
10 adt erik
aksam 18.30
3 yk taze fasulye
3 yk tavuk taslik
2.yk makarna
2 adt kornison tursu
ama gülüm bu menü az çok kısmışsın gibi geldi bana
Iyi canim emziriyosun sut olsun insallah tatlilar sifa olsun sanada
Kızlar tahlil sonuclarim iyi diyelim iyi olsun iltihap var dedi Ama çok az dedi Benim d vitamin eksikliğine de baktı kanda 4.50 çıktı doktor çok düşük dedi ilaç yazdı ama fizik tedaviye görünmek lazım ileride kemik erimesi yasayabilirsin dedi
İltihap için evet ilaç verdi canım ama ben daha çok bu d vitamin eksiklige takıldım çok mu önemli bir seyd vitamini cidden çok az en azından 15 olması lazımdı
iltihap içinde ilaç vermiştir inşallah bu defa tamamen biter kökü kurur iltihabın sonra tekrar kontrole ne zaman gidecekmişsin
Ben dedim bu bende nasıl bir etki yaratır güneş ile ilgili olduğu için ileride kemik erimesi yaşarsın su anda bile kemiklerinde az bişey hastalandiginda dirençsizlik hissediyorsun dur dedi mutlaka fizik tedaviye görün dediAy ciddi misin benim de çok eksikti d vitamini ama takviye aldım normal seviyeye yükseldi ama bana öyle birşey demedi. Öyle mi olurmuş? Biz kapalı bayanlarda daha çok eksiklik oluyo..
@angelina35 ve kızlar
iyi akşamlar kızlar netim yenilendi şükür öğlen eşim gecikince aradım gelmiycem netin sözleşmesini yaptırıcam diyince bende komşumu aradım gel öğlen kahvaltısına dedim :) karşı komşumda ayakkabıları görünce oda geldi diğer komşumun annesi vefat ettiğinde baş sağlığına gidememiş sendeyken baş sağlığı dileyeyim dedi oturduk beraber yedik içtik :))
sabah+öğle 12:40
yeşil soğan dereotuyla yumurta salatası 1 yemek kaşığı
2 parmak büyüklüğünde ev pizzası
komşumun getirdiği kıymalı küçük hamur işinin yarısı (1 yumurta dan daha küçük parça)
1 dilim peynir
domates
akşam 19:00
2 yemek kaşığı etli bezelye
1 yemek kaşığı pilav
1 ince dilim helva
Kizlar menumu yazayim misafirim geldi...
inciiitanesi
sabah 08.00
3 zeytin
1 cay bard limonata
ara 12.00
1 cay brd kuruyemis
oglen 14.00
1 adt tost
ara 16.30
10 adt erik
aksam 18.30
3 yk taze fasulye
3 yk tavuk taslik
2.yk makarna
2 adt kornison tursu
Ben dedim bu bende nasıl bir etki yaratır güneş ile ilgili olduğu için ileride kemik erimesi yaşarsın su anda bile kemiklerinde az bişey hastalandiginda dirençsizlik hissediyorsun dur dedi mutlaka fizik tedaviye görün dedi
Evet ışte ağrılarım halsizliklerim çok fazla oluyor bundan kaynaklanirmis ilaç yazdı yarın alırımBenim sırt ağrım da ondan mı acaba.. Senin de bu kadar düşükse d vit kesin ağrıların oluyodur kemiklerinde.
afiyet olsun tomurcuğum menü güzel turşular daha güzelKizlar menumu yazayim misafirim geldi...
inciiitanesi
sabah 08.00
3 zeytin
1 cay bard limonata
ara 12.00
1 cay brd kuruyemis
oglen 14.00
1 adt tost
ara 16.30
10 adt erik
aksam 18.30
3 yk taze fasulye
3 yk tavuk taslik
2.yk makarna
2 adt kornison tursu
doğru diyorsun gülüm ama ara yapacak zaman kalmıyor genelde süt içiyordum bu gün misafirim vardı çay kahve derken akşam oldu zaten ben hatamı biliyorum sabah erken kalkıp sonra geri yatıyorum 10-11 arası kalkıyorum 12- 12 buçuğa kadar bişey yemiyorum erken yesem aynen dediğin gibi düzenli menülerim ara öğünlerim olurduAfiyet olsun canım. Ya işin özü fikrim şu daha düzenli menulerin olmalı. Hem meto canlanır hem de çok açılmamış olursun. 2 ana ogunun varsa 3 ara ogunun olmalı. Düzenli menulerle süper kilo vereceğini düşünüyorum
ayyyyyy kurban olurum ben onun gözünün yaşını yaradana nasılda hisli rabbim esirgesinEvet yaa yarin okuycam heycan azaldi ama niyeyse istedigim gibi okuyamiyorum yanliz bu siiri her evde okudugumda benim ufaklik nasil agliyo anne cok guzrl okuyosun amaa diye gozyaslari icinde sariliyo sipa benide aglatiyo off yarin bi olsaydi bende rahatlasaydim hayirlisi ile ...
üşüttün mü canooomm neden miden bulandı kendine iyi bakmıyor musunCanım demin de yazdım da bunları zar zor yedim. Bir tek canım lokma tatlısı çekiyordu onu da akşam yedim. Bir bakıma iyi oldu. Fazla yesem tatlıyla beraber çok olurdu iyi de oldu böyle.
Kızlar şimdi bu d vitamin eksikliği çok önemli bir sey mi ben pek anlamam bu işlerden de doktor ilaç yazdım bitmesini bekleme fizik tedaviye git görün mutlaka dedi .
Eşimde cumartesi ozel e gidip bakin alim dedi devlet hastahanesi ile olmaz dedi
Tabi ki düşünürüm cancagizim. Amacımız bir. O yüzden bildiklwrimixi veya eksik gördüğümüz şeyi paylasacaz ki faydali olalımdoğru diyorsun gülüm ama ara yapacak zaman kalmıyor genelde süt içiyordum bu gün misafirim vardı çay kahve derken akşam oldu zaten ben hatamı biliyorum sabah erken kalkıp sonra geri yatıyorum 10-11 arası kalkıyorum 12- 12 buçuğa kadar bişey yemiyorum erken yesem aynen dediğin gibi düzenli menülerim ara öğünlerim olurdu
sağ ol canııııımmm benim nasılda düşünüyorsun beni allah razı olsun
Menun guzel dostum barbunya cok sisirmiyordu sanirim seni nohut fasulye kadar dokunmuyorduBuda benim menu
10 00
Iki dilim tb ekmek
Domates salatalik
Bes kup kasar
Sekersiz cay
1200
Dibek kahvesi
Bir parca cukalata
15 00
Bir kepce corba
Bir dilim ekmek
18 00
Iki kasik barbunya
Uc kasik pilav
Uc kasik yogurt
Yesil salata
Su 2 litre simdilik
Spor 8bin 570 adim cok yormadim kendimi yeter bu kadar yarin siir okuycsm yorgun olmasin ifadem
Coook guzel tam eksi getirecek bir menu bu canim.sabah erken kalkiyordun yanlis hatirlamiyorsam ama yemem 12 yi buluyor diyordun.nasil dayaniyorsun o saate kadar fistik.sabahtan bikac gunkurusu falan ye bari enerji verir
Ogunler arasi baya saat farki var ufak bi ara sıkıstirsan iyi olurmus ekimim ama sen dengeni duzenini kuruyosun ona gore yiyorsun sanirim@angelina35 ve kızlar
iyi akşamlar kızlar netim yenilendi şükür öğlen eşim gecikince aradım gelmiycem netin sözleşmesini yaptırıcam diyince bende komşumu aradım gel öğlen kahvaltısına dedim :) karşı komşumda ayakkabıları görünce oda geldi diğer komşumun annesi vefat ettiğinde baş sağlığına gidememiş sendeyken baş sağlığı dileyeyim dedi oturduk beraber yedik içtik :))
sabah+öğle 12:40
yeşil soğan dereotuyla yumurta salatası 1 yemek kaşığı
2 parmak büyüklüğünde ev pizzası
komşumun getirdiği kıymalı küçük hamur işinin yarısı (1 yumurta dan daha küçük parça)
1 dilim peynir
domates
akşam 19:00
2 yemek kaşığı etli bezelye
1 yemek kaşığı pilav
1 ince dilim helva
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?