- 2 Kasım 2015
- 2.788
- 5.651
- 73
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #24.661
Allah basinizdan eksik etmesin..sağol canım annemde sever böyle yüzükleri o yüzden aldık
ama allah gecinden versin anneme bir şey olsa kimseye vermem ben alırım
Sağol canım. Üşüttüm herhalde canım mide bulantısı halsizlik falan var dün de kulaklarım ağrıyodu başım ağrıyodu.
Menumu vereyim
D Deligonul783 M Melrin
Sabah 8.30: bir yumurta
KK peynir
5 zeytin
Ara 10.30:sek Nescafe bir tane eti kombo(50 kalori)
Öğle 12.30: 1 buçuk servis kaşığı taş kebabı
4 kaşık bulgur pilavı
Salata
Aksam 17.00:1 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt
Bol salata
Ara 18.00:Türk Kahvesi 1 hurma
3 litre su
Bitki Çayı
Beyaz ekmek vardı onuda yemek istemedim canımGüzel ve dengeli bir menü olmuş canım afiyet olsun. Kahvaltıda neden ekmek yemedin?
Süper menu canım kiraz sapı da içBen de menümü yazayım:
M Melrintevafuk55
Kahvaltı (12:30)
2 yumurta ile peynirli omlet, biraz tel peynir, domates, 1 d cheddar, 1 d salam, 4 zeytin, 2 dilim tb, çay
Ara (16:30)
Ş.siz nescafe, 3 d bitter, avuçiçi kuruyemiş
Akşam (18:30)
bir salata kasesi tavuklu sezar salata, 1 bardak ayran
Ara
küçük kase çilek, erik, kiraz
bitki çayı
3 lt su
Akşam yemeği günü dengelemiş afiyet olsun arkadaşımBen menumu yazayim bakarsiniz giremem.dunku aksam yemeginden yicem buyuk ihtimal
inciiitanesi
sabah 09.00
1 adt yagsiz tost
1 haslanmis yumurta
ara 12.00
yarim cay bard kuruyemis
oglen 14.00
1 adt yagsiz tost
2 lokma tavuk gogus eti
Aksam 18.30 19 gibi
4 yk taze fasulye
1 kase yogurt
belki tavuk taslik..
su 2.5 lt
Harika olmuş eksiler gelirBen de menümü yazayım:
M Melrintevafuk55
Kahvaltı (12:30)
2 yumurta ile peynirli omlet, biraz tel peynir, domates, 1 d cheddar, 1 d salam, 4 zeytin, 2 dilim tb, çay
Ara (16:30)
Ş.siz nescafe, 3 d bitter, avuçiçi kuruyemiş
bir salata kasesi tavuklu sezar salata, 1 bardak ayran
Ara
küçük kase çilek, erik, kiraz
bitki çayı
3 lt su
Başaracağın konusunda hiç şüphem yoktu Rabbim herkesin gönlüne göre versin ne fena bakıyorlar kıskançlık hiç bitmiyor tövbe tövbe bol bol dua et arkadaşımIyi aksamlar kizlarrr siiri okudumm cok guzel oldu once ogretmenimiz kucuk bir hikaye okudu arkasindan ben siiri okudum millet aglamaktan helak oldu cok guzel tepkiler aldim herkes tebrik etti oglusda ordek dansi yapti sarki soylediler gec saat eve kendimi zor attim eve girdik iki dk sonra oglum hastalandi aklim cikti cocugun rengi dondu gozleri kaydi oglum diyorum sicriyo cocuk elini yuzunu yikadim besmele cektim bildigim butun dualari okudum cocuguma cok sukur simdi toparlandi halen hali yok ama daha iyi bana gelince ustumde sanki bir okuz var gozumu acamiyorum esnemekten cenem yirtilacsk basim agriyo gozlerim agriyo buyuk oglus anne sapsari olmussun ne oldu size diyip duruyo nazar olduk galiba iste boyle birde hediyeler aldik cok guzel seyler yapmislar bizde ogretmenimize hediye aldik mukemmel bir gundu tek uzuntum video cekimini kimse tam anlamiyla yapamamis ona cok uzuldum neyse oda nazar boncugu olsun napalimm bole iste kizlar biraz uzun oldu kusura bakmayin ..
Çok azcık olmuş akşam azcık meyve mi yesen acıkırsın gibi geliyor kuzuya acil şifalarMenumude vereyim oglusla ilgilencem
ekim2009
10 30
Bir dilimden acik fazla tb ekmegi
Dort kup kasar
Marul
Domates salatalikdan sandovic yaptim
Sekersiz cay
18 00
Bir kasik pilav
Iki kasik patlican
Iki kasik barbunya
Iki kasik yogurrt
Canim bisey istemedi ogum hastalaninca bugunluk bu kadar ...
tevafuk55 D Deligonul783 sevgili ortaklarım ve arkadaşlarım
07:00 Limonlu su
Kahvaltı (07:30)
1 haşlanmış yumurta, 1.5 kibrit kutusu peynir, 4 zeytin, domates salatalık marul
Ara (10:15)
Elma
Öğle (13:00)
1 enginar dolma, yoğurt, salata
Ara (15:00)
Türk kahvesi, 1 kuş lokum adı sanırım bu minnacık, 5 badem, 8 çekirdekli kuru üzüm, 2 fındık
Çeyrek enginar dolma,
yoğurt üzerine az yağda 1.5 yumurta,
1 mücver( fırında pişti)
Ara
Bikaç kiraz, kayısı
2.5 litre su
Iyi aksamlar kizlarrr siiri okudumm cok guzel oldu once ogretmenimiz kucuk bir hikaye okudu arkasindan ben siiri okudum millet aglamaktan helak oldu cok guzel tepkiler aldim herkes tebrik etti oglusda ordek dansi yapti sarki soylediler gec saat eve kendimi zor attim eve girdik iki dk sonra oglum hastalandi aklim cikti cocugun rengi dondu gozleri kaydi oglum diyorum sicriyo cocuk elini yuzunu yikadim besmele cektim bildigim butun dualari okudum cocuguma cok sukur simdi toparlandi halen hali yok ama daha iyi bana gelince ustumde sanki bir okuz var gozumu acamiyorum esnemekten cenem yirtilacsk basim agriyo gozlerim agriyo buyuk oglus anne sapsari olmussun ne oldu size diyip duruyo nazar olduk galiba iste boyle birde hediyeler aldik cok guzel seyler yapmislar bizde ogretmenimize hediye aldik mukemmel bir gundu tek uzuntum video cekimini kimse tam anlamiyla yapamamis ona cok uzuldum neyse oda nazar boncugu olsun napalimm bole iste kizlar biraz uzun oldu kusura bakmayin ..
Menumude vereyim oglusla ilgilencem
ekim2009
10 30
Bir dilimden acik fazla tb ekmegi
Dort kup kasar
Marul
Domates salatalikdan sandovic yaptim
Sekersiz cay
18 00
Bir kasik pilav
Iki kasik patlican
Iki kasik barbunya
Iki kasik yogurrt
Canim bisey istemedi ogum hastalaninca bugunluk bu kadar ...
Ben menumu yazayim bakarsiniz giremem.dunku aksam yemeginden yicem buyuk ihtimal
inciiitanesi
sabah 09.00
1 adt yagsiz tost
1 haslanmis yumurta
ara 12.00
yarim cay bard kuruyemis
oglen 14.00
1 adt yagsiz tost
2 lokma tavuk gogus eti
Aksam 18.30 19 gibi
4 yk taze fasulye
1 kase yogurt
belki tavuk taslik..
su 2.5 lt
Pişmanlık olmaması doğru miktarın biraz fazla ama sen yarın dengelersin suyu biraz artır lütfentomurcukkk kızlar menumu vereyim misafirim var şimdi sonra tekrar gireceğim
Sabah 8
2 tane ev pogacasi
Ara 10
bir avuç leblebi
Öğle 13
1 kase mercimek çorba
2 servis kaşığı saksuka
1 kase yoğurt
Ara 16
9 gr bitter
Akşam 19:30
Bir servis tabağı spagetti
1 bardak ayran
2 lt su
Ama pişman değilim uzun zaman olmuştu makarna yemeyeli doya doya yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?