Haydi Yine Yeniden...

3.kusursuz menun afiyet olsun canım böyle devam canim

Tam senlik guzel bir menu.afiyet olsun fistik

Super menu olmus.eski ara ogunlerinden eser yok...menu duzenin oturdu gibi

Ayy kuzum hem ogluna hem sana nazar degmis yaa.tabi butin gozler uzerinizdeydi.hakkini da vermissin siirin masallah sana.bol bol dua okumayi ihmal etme canim...

Menun baya az olmus be dostum.ozellikle sabahla aksam arasi cok uzun.yetmezmis gibi aksam da az yemissin ama sanirim istahin kacti...

Afiyet olsun canim.sabahtan da pogaca var aksamdan makarna benim gibi kuru bir gun olmus ve sularimiz az.bugunu karbonhidratli gecirdik yarin daha dikkatli olalim tamam mi orti

Canım pişman değilsin de ben yine de söyliyim :) spagetti keşke bir tabak yesen daha iyiydi o da doyururdu. Servis tabağı baya çok olmuş sanki. Ben sende kahvaltılarda mutlaka yumurtaya alışkınım. O da karbonhdrt olmuş. Yarın daha dikkatli olursun artık. Bir de suyu 3 lt ye tamamlasan daha iyi olur canım. Sen bir de yeşillik salata falan yesen menülerin daha güzel olacak meto da hızlanacak..

Kv ye ayri sinirlendim.cok guzel siyah bi kazak almistim ona.benim oglan hafiften ciş kacirmis kiloduna onu camasir suyuyla yikarken kazaginin her yerini camasir suyu yapmis. bi kilottaki cis icin caanim kazak gitti

Pesss diyorum yahu üzüldü mü peki üzüldüyse bişi deme artık canım

Pesss diyorum yahu üzüldü mü peki üzüldüyse bişi deme artık canım
Yok zaten bisey demedim de icten ice sinirlendim.biraz dikkatli olabilirdi.isguzarlik yapmis.cocugun bir suru kilodu var zaten.yikamasa nolur sanki elinde.gorunmez kaza dicem ama bunun adi ihmal ve dukkatsizlikten baska birsey degil...

Yok zaten bisey demedim de icten ice sinirlendim.biraz dikkatli olabilirdi.isguzarlik yapmis.cocugun bir suru kilodu var zaten.yikamasa nolur sanki elinde.gorunmez kaza dicem ama bunun adi ihmal ve dukkatsizlikten baska birsey degil...

Benimki de öyledir canım. Ben bir şeyi yıllarca kullanırım yepyeni durur. Ama kv kızları falan iki günde halleder. Eşim de öyle.

Cenaze evinde 1 kucuk lokum yedim kizlar.normalde pek sevmem cenaze lokumu ama israr ettiler.cok kalabalikti ve yine benim zayiflama muhabbetleri.off her isleri bitti benim nasil zayifladigim kaldi.ya sabir ya selamet...

Bu milletin çenesi bir açıldı mı kapanmaz ki.. Taziyeye gelmişler oturun dua edin dimi ama yoook kalabalık yer buldun mu illa dedikodu ay bir de yeni doğum yapanın yanına bir sürü insan görmeye gidip psikolojisine ediyorlar ya car car en çok ona gıcık olurum.

Benimki de öyledir canım. Ben bir şeyi yıllarca kullanırım yepyeni durur. Ama kv kızları falan iki günde halleder. Eşim de öyle.
Benim esim de ayni.esya kiymeti pek bilmez.ben de tam aksine ozenli kullanirim.kim nasil yetistirildiyse oyle davraniyor demekki

Hic sorma canim yaa... yeni dogum yapana bir de akil verenler yok mu şoyle yap boyle yap diye ifrit oluyorum oylelerine

Neyse ben yatayim kizlar...yarin paşamin dogum gunu. mucizem 3. Yasini bitiriyor. yarin oglumla birlikte sutsuz yumurtasiz pasta yapicaz. ustune de itfaiyeci koyalim anne diyor.birseyler dusunmem lazim.seker hamurundan yaparim belki.opuyorum hepinizi sabah gorusuruz Allah izin verirse...

Canim güzel geçmesine çok çok sevindim. Oğlunu da seni de tebrik ederim orada bende olsam salya sumuk aglardim sanırım dinlenin kuzum nazar degmesi çok normal okuyun kendinizi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…