- 18 Ekim 2014
- 7.556
- 19.824
- 198
- 47
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #24.701
Tesekkur ederim canim valla once kiyafetime laf attilar ay cok siksin hayirdir diye bende gunun anlam ve onemine ozel giyindim dedim siirden haberleri yoktu bol bol okudum canim saol ...Başaracağın konusunda hiç şüphem yoktu Rabbim herkesin gönlüne göre versin ne fena bakıyorlar kıskançlık hiç bitmiyor tövbe tövbe bol bol dua et arkadaşım
Sorma canim yaa dun girdim siteye okuyamadim gozlerimde bir aci ama anlatamam sol gozum sismis uyandim sabah neyse bunada sukur oglus iyi olsunda baska bisey istemem ..Ayy kuzum hem ogluna hem sana nazar degmis yaa.tabi butin gozler uzerinizdeydi.hakkini da vermissin siirin masallah sana.bol bol dua okumayi ihmal etme canim...
Basiniz sagolsun canim ..hey allahim ya cenaze evinde su konustuklarina bak sen allah akil versin bu insanlara ..Cenaze evinde 1 kucuk lokum yedim kizlar.normalde pek sevmem cenaze lokumu ama israr ettiler.cok kalabalikti ve yine benim zayiflama muhabbetleri.off her isleri bitti benim nasil zayifladigim kaldi.ya sabir ya selamet...
Neyse ben yatayim kizlar...yarin paşamin dogum gunu.mucizem 3. Yasini bitiriyor. yarin oglumla birlikte sutsuz yumurtasiz pasta yapicaz. ustune de itfaiyeci koyalim anne diyor.birseyler dusunmem lazim.seker hamurundan yaparim belki.opuyorum hepinizi sabah gorusuruz Allah izin verirse...
Ooooo masllah iyiki dogmus yakisikli pasa op benim icin annesi .. pastaya gelince canim kirmizi beyaz seker hamurundan merdiven yap birde itfaiyeci himm birde yazi yazarsiniz ohh mis gibi kolay gelsin canim benim ....Neyse ben yatayim kizlar...yarin paşamin dogum gunu.mucizem 3. Yasini bitiriyor. yarin oglumla birlikte sutsuz yumurtasiz pasta yapicaz. ustune de itfaiyeci koyalim anne diyor.birseyler dusunmem lazim.seker hamurundan yaparim belki.opuyorum hepinizi sabah gorusuruz Allah izin verirse...
Tessekkur ederim canim keske hepiniz yanimda olsaydiniz seve seve okurdum hem aglar hem gulerdik aksam erken yattim zaten gozlerim cok agridi ....Canim güzel geçmesine çok çok sevindim. Oğlunu da seni de tebrik ederim orada bende olsam salya sumuk aglardim sanırımdinlenin kuzum nazar degmesi çok normal okuyun kendinizi canım
Paşanın doğum günü gelmiş zaman ne hızlı geçiyor Rabbim hayırlı huzurlu mutlu sağlıklı bir õmür nasip etsin inşallahGünaydın mutlu haftasonları
Amin canım,cümlemizin evlatlarınaPaşanın doğum günü gelmiş zaman ne hızlı geçiyor Rabbim hayırlı huzurlu mutlu sağlıklı bir õmür nasip etsin inşallah
Sağol canım teşekkür ederiz.Birşeyler yapmaya çalışıcam bakalımOoooo masllah iyiki dogmus yakisikli pasa op benim icin annesi .. pastaya gelince canim kirmizi beyaz seker hamurundan merdiven yap birde itfaiyeci himm birde yazi yazarsiniz ohh mis gibi kolay gelsin canim benim ....
Yaparsin sennn vardir sendede degisik fikirler ee biz balik burclari sanatsal yonu cok gelismistir yetenrkliyizdir sendende guzel seyler cikacagina inaniyorummm aksam kutlamami var ...Sağol canım teşekkür ederiz.Birşeyler yapmaya çalışıcam bakalım
Kolay gelsin canim benim evdede isler cok ama gelin aradi anneme gidelim dedi artik oraya gidicem islerde yarina kaldi ...Günaydın kızlarbeni bekler bugün yoğun birgün arada uğrarım
Yok canım kutlama şeklinde değil de kendi aramızda birşeyler yaparız.2 senedir yaşpasta yaptırıyorum özel ama bu sene aklı ermeye başladı anne pasta yicem diyo.hazırları da veremem alerjisi var.o yüzden bu sene ben yapıcam.yanına da bize göre ufak tefek birşeyler daha eklerimYaparsin sennn vardir sendede degisik fikirler ee biz balik burclari sanatsal yonu cok gelismistir yetenrkliyizdir sendende guzel seyler cikacagina inaniyorummm aksam kutlamami var ...
Canim nice güzel yaşları olsun yakışıklının. Allah sağlıklı ömür versin. SenIn güzel şeyler yapacağına eminim. Şimdiden iyi eğlencelerYok canım kutlama şeklinde değil de kendi aramızda birşeyler yaparız.2 senedir yaşpasta yaptırıyorum özel ama bu sene aklı ermeye başladı anne pasta yicem diyo.hazırları da veremem alerjisi var.o yüzden bu sene ben yapıcam.yanına da bize göre ufak tefek birşeyler daha eklerim
Sağol teyzesi teşekkür ederizCanim nice güzel yaşları olsun yakışıklının. Allah sağlıklı ömür versin. SenIn güzel şeyler yapacağına eminim. Şimdiden iyi eğlenceler
Kolay gelsin canım sana.güzel bir gün geçirin anneciğinle,telefonla vakit geçirme haklı kadınGünaydın arkadaşlar. Bu hafta sonu annemlerdeyim yengem yok bende anneme yardım etmeye geldim. Ama tel in çektiği yerler o kadar kısıtlı ki değişik şekillere girmem gerekiyorçok giremeyebilirim alintilamak işkence oluyor resmen. Annemde telle oynamama çok kızıyor uzmeyeyim cancagizimi öpüyorum sizi mutlu hafta sonları
Benim esim de ayni.esya kiymeti pek bilmez.ben de tam aksine ozenli kullanirim.kim nasil yetistirildiyse oyle davraniyor demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?