Haydi Yine Yeniden...

Başaracağın konusunda hiç şüphem yoktu Rabbim herkesin gönlüne göre versin ne fena bakıyorlar kıskançlık hiç bitmiyor tövbe tövbe bol bol dua et arkadaşım
Tesekkur ederim canim valla once kiyafetime laf attilar ay cok siksin hayirdir diye bende gunun anlam ve onemine ozel giyindim dedim siirden haberleri yoktu bol bol okudum canim saol ...

Ayy kuzum hem ogluna hem sana nazar degmis yaa.tabi butin gozler uzerinizdeydi.hakkini da vermissin siirin masallah sana.bol bol dua okumayi ihmal etme canim...
Sorma canim yaa dun girdim siteye okuyamadim gozlerimde bir aci ama anlatamam sol gozum sismis uyandim sabah neyse bunada sukur oglus iyi olsunda baska bisey istemem ..

Cenaze evinde 1 kucuk lokum yedim kizlar.normalde pek sevmem cenaze lokumu ama israr ettiler.cok kalabalikti ve yine benim zayiflama muhabbetleri.off her isleri bitti benim nasil zayifladigim kaldi.ya sabir ya selamet...
Basiniz sagolsun canim ..hey allahim ya cenaze evinde su konustuklarina bak sen allah akil versin bu insanlara ..

Ooooo masllah iyiki dogmus yakisikli pasa op benim icin annesi .. pastaya gelince canim kirmizi beyaz seker hamurundan merdiven yap birde itfaiyeci himm birde yazi yazarsiniz ohh mis gibi kolay gelsin canim benim ....

Canim güzel geçmesine çok çok sevindim. Oğlunu da seni de tebrik ederim orada bende olsam salya sumuk aglardim sanırım dinlenin kuzum nazar degmesi çok normal okuyun kendinizi canım
Tessekkur ederim canim keske hepiniz yanimda olsaydiniz seve seve okurdum hem aglar hem gulerdik aksam erken yattim zaten gozlerim cok agridi ....

Ooooo masllah iyiki dogmus yakisikli pasa op benim icin annesi .. pastaya gelince canim kirmizi beyaz seker hamurundan merdiven yap birde itfaiyeci himm birde yazi yazarsiniz ohh mis gibi kolay gelsin canim benim ....
Sağol canım teşekkür ederiz.Birşeyler yapmaya çalışıcam bakalım

Yaparsin sennn vardir sendede degisik fikirler ee biz balik burclari sanatsal yonu cok gelismistir yetenrkliyizdir sendende guzel seyler cikacagina inaniyorummm aksam kutlamami var ...
Yok canım kutlama şeklinde değil de kendi aramızda birşeyler yaparız.2 senedir yaşpasta yaptırıyorum özel ama bu sene aklı ermeye başladı anne pasta yicem diyo.hazırları da veremem alerjisi var.o yüzden bu sene ben yapıcam.yanına da bize göre ufak tefek birşeyler daha eklerim

Canim nice güzel yaşları olsun yakışıklının. Allah sağlıklı ömür versin. SenIn güzel şeyler yapacağına eminim. Şimdiden iyi eğlenceler

Günaydın arkadaşlar. Bu hafta sonu annemlerdeyim yengem yok bende anneme yardım etmeye geldim. Ama tel in çektiği yerler o kadar kısıtlı ki değişik şekillere girmem gerekiyor çok giremeyebilirim alintilamak işkence oluyor resmen. Annemde telle oynamama çok kızıyor uzmeyeyim cancagizimi öpüyorum sizi mutlu hafta sonları

Kolay gelsin canım sana.güzel bir gün geçirin anneciğinle,telefonla vakit geçirme haklı kadın

Benim esim de ayni.esya kiymeti pek bilmez.ben de tam aksine ozenli kullanirim.kim nasil yetistirildiyse oyle davraniyor demekki

Aynen öyle canım benim annem asla hiçbirşeyi eskitmez. Herşeyin ayrı kıymeti anısı vardır annemde. Yıllar önce alıp hediye ettiğim küçücük şeyler bile sapasağlam durur asla kaybetmez. Benim huyum da zaten annemin huyunun kopyası çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…