Haydi Yine Yeniden...

Bizim açımızdan sorun yok annene Slm söyle bol muhabbetli bigün olsun sizin için

Alma kötü Annenin iyi kızını döner dolaşır annesi olur
Al iyi Annenin kötü kızını döner dolaşır annesi olur

Kızlar inanmazsınız daha yeni kahvaltı yiyorum. Gece oğlan gözünü kırpmadı bişi oldu çocuğa. Sanki gece değil de gündüzmüş gibi davrandı. Sabah 5 gibi uyuduk sanırım. Ve erkenden de kalktı 9 gibi falan. Bir türlü kendime gelemedim. Uyuduğunda kaldırsam yerine koysam uyanıyo ağlıyodu. Bizim yanımızda uyudu o yüzden. Tekme tokat hepsini yedim çok kötü yatıyor. Aralarda da uyanıp mızırdandı. Yani bildiğiniz şu an zombi gibiyim. Zaten birkaç gecedir sürekli uyanıyodu. Ama dün gece bildiğiniz uyumadık sabahladık çok fenayım şu an. Kendime gelemiyorum beynim zonkluyo. Artık dua ederken Allahım bana uyuyan çocuk ver yoksa istemiyorum diyecek hale geldim. Fena hakde artıdayım uyuyup dinlenemediğim için. Elim ayağım şişmiş ödem tutmuşum. Oysa ki dün 3,5 lt su içtim ve akşam sadece salata yedim. Şimdi de omletime tuz bile koymadım. Of bir uyku çeksem hiçbişi umrumda değil....
Heee unutmadan gece sen kalk en gürültülü oyuncaklarını bul kulağımızda öttür. Eşimin tel.ini bulmuş almış 10-15 müşterisini aramış sıpa. Adamlar tek tek arıyomuş şimdi hayırdır xx bey kötü bi durum yok dimi falan diye ayyy rezillik. Bir de tel.de şifre var ve parmak okutma var. Nasıl açıyo bilmiyorum parmak izleri benziyo galiba şaştım kaldım. İyi ki millet uyanıp tel.i açmamış yoksa bizimki başlardı geveze çünkü. Alo abidi gubidi deyip dururdu

Ben sohbet ederdim kuzuyla konuşası gelmiş yavrumun hasta olmasında napcan anası doymamış sana gündüz gece tamamlamış

Vaaayy pasaya da bak sen neler yapmis anne babasina arada oyle halleri tutuyor canim.dis cikariyordur belki azilardan.huzursuzluk yoksa sorun yok.gece gunduze karisiyo kimi zaman.sen helak olmussun ona uzuldum.ilk firsatta uyumaya bak biraz

Ben sohbet ederdim kuzuyla konuşası gelmiş yavrumun hasta olmasında napcan anası doymamış sana gündüz gece tamamlamış

Ya nasıl güldüm varya o haline.. Yok çok şükür hasta değil ama doğdu doğalı uyku yok bende. Çocuk uykuyu sevmiyor.İnsan artık dayanamıyor bir yerde.. Direncim düşüyo vücut dayanmıyo artık dinlenmemeye.

Vaaayy pasaya da bak sen neler yapmis anne babasina arada oyle halleri tutuyor canim.dis cikariyordur belki azilardan.huzursuzluk yoksa sorun yok.gece gunduze karisiyo kimi zaman.sen helak olmussun ona uzuldum.ilk firsatta uyumaya bak biraz

Evet canım çok komikti ya ama artık uykum düzenli olmadığı için sık sık rahatsızlanıyorum.

Oglusum uyuyo.uyansin birlikte yapicaz pastasini.sutsuz yumurtasiz kek yapicam.uzerine meyve suyundan pirinc unuyla muhallebi pisircem ve cilek dilimleyip cilekli jole dokucem.itfaiye arabasi aldim hediye. su fişkirtiyor kumandasiyla.bayilir kesin.daha once seker hamurundan yapilmis iki tane arabasi vardi buzluga koymustum onlari koyarim pastanin uzerine.cok yiyecegini sanmiyorum ama gonlu olsun pasamin

Aman allahım ne güzel herkes mutlu bir çocuk sesi duyardı

Bende dün akşam işten geldim eşime yemek çay verdim yattım sonra 23:30 da karşı komşunun migreni tutmuş oğlu geldi corban varmı abla dedi yoktu ama geride çevrilmesi hemen bir çorba yaptım götürdüm yedi kendine geldi biraz
Sonra eve geldim gece 12:30 eşim hadi dışarı çıkalım dedi bebek ortaköy gezdik birde gece yemek yedik sabah 5 eve geldik bizde böyle deliydik yani

Cenaze evinde 1 kucuk lokum yedim kizlar.normalde pek sevmem cenaze lokumu ama israr ettiler.cok kalabalikti ve yine benim zayiflama muhabbetleri.off her isleri bitti benim nasil zayifladigim kaldi.ya sabir ya selamet...
Ben tartilmiyorum ama artıya gecmisimdir bu vitamin eksik çıkınca eşim biraz kızdı bana geliyorsun felan filan yani

ekim2009 senin elmalı ödem atıcı içeceğin vardı tarifini versene
2-3 elmayı kabuğuyla doğra at tencereye
4-5 karanfil
7-8 tane karabiber
1 çucuk tarçın
1 limon kabuğuyla doğranacak
2 litre suyu
elmalar erir gibi oluncaya kadar kaynat yaklaşık15 dk kadar
istersen içine küçük bir parça da kök zencefil ekle

dün erkenden yattım geç saatte kalktım bu gün hiç uyumamış gibi kalktım yine hava açıp kapadıkça benim gözlere çuvalla ağırlık koyuyorlar sanki

Menumu vereyim
D Deligonul783 M Melrin ve dostlar
Sabah 9.00:iki bardak ılık su

Kahvaltı 10.00:4 çatal patates k
1 buçuk has yumurta
2 lokma ekmek
Yeşillik
Ara 11.30: Türk Kahvesi 1 dilim bitter
Ara 13.00:1 avuç karışık kuruyemiş
1 bardak süt
1 lokma simit

Aksam 17.00: 2 kaşık b pilavı
1 buçuk kepçe kuru Fas
3 kaşık taslık sote
Salata
Ara 21.00: Türk Kahvesi, 1 dilim bitter
Bitki çayları
3 litre su

Fisriklar ben menumu vereyim gec girerim buyuk ihtimal...
inciiitanesi
sabah 08
1 haslanmis yumurta
3 adt zeytin
1 kk beyaz peynir
2 adt etimek

ara 12
yarim avuc kuruyemis

oglen 13.30
1 adt ayvalik tostu

ara 16
1 adt hurma biraz cilek yarim muz

aksam 18
1 kase bezeyle yemegi
4 yk semizotu
yogurt

ve oglumun pastasindan 1 dilim,1 adt elmali kurabiye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…