- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #24.721
Bizim açımızdan sorun yok annene Slm söyle bol muhabbetli bigün olsun sizin içinGünaydın arkadaşlar. Bu hafta sonu annemlerdeyim yengem yok bende anneme yardım etmeye geldim. Ama tel in çektiği yerler o kadar kısıtlı ki değişik şekillere girmem gerekiyorçok giremeyebilirim alintilamak işkence oluyor resmen. Annemde telle oynamama çok kızıyor uzmeyeyim cancagizimi öpüyorum sizi mutlu hafta sonları
Alma kötü Annenin iyi kızını döner dolaşır annesi olurAynen öyle canım benim annem asla hiçbirşeyi eskitmez. Herşeyin ayrı kıymeti anısı vardır annemde. Yıllar önce alıp hediye ettiğim küçücük şeyler bile sapasağlam durur asla kaybetmez. Benim huyum da zaten annemin huyunun kopyası çok şükür.
Ben sohbet ederdim kuzuyla konuşası gelmiş yavrumun hasta olmasında napcan anası doymamış sana gündüz gece tamamlamışKızlar inanmazsınız daha yeni kahvaltı yiyorum. Gece oğlan gözünü kırpmadı bişi oldu çocuğa. Sanki gece değil de gündüzmüş gibi davrandı. Sabah 5 gibi uyuduk sanırım. Ve erkenden de kalktı 9 gibi falan. Bir türlü kendime gelemedim. Uyuduğunda kaldırsam yerine koysam uyanıyo ağlıyodu. Bizim yanımızda uyudu o yüzden. Tekme tokat hepsini yedim çok kötü yatıyor. Aralarda da uyanıp mızırdandı. Yani bildiğiniz şu an zombi gibiyim. Zaten birkaç gecedir sürekli uyanıyodu. Ama dün gece bildiğiniz uyumadık sabahladık çok fenayım şu an. Kendime gelemiyorum beynim zonkluyo. Artık dua ederken Allahım bana uyuyan çocuk ver yoksa istemiyorum diyecek hale geldim. Fena hakde artıdayım uyuyup dinlenemediğim için. Elim ayağım şişmiş ödem tutmuşum. Oysa ki dün 3,5 lt su içtim ve akşam sadece salata yedim. Şimdi de omletime tuz bile koymadım. Of bir uyku çeksem hiçbişi umrumda değil....
Heee unutmadan gece sen kalk en gürültülü oyuncaklarını bul kulağımızda öttür. Eşimin tel.ini bulmuş almış 10-15 müşterisini aramış sıpa. Adamlar tek tek arıyomuş şimdi hayırdır xx bey kötü bi durum yok dimi falan diye ayyy rezillik. Bir de tel.de şifre var ve parmak okutma var. Nasıl açıyo bilmiyorum parmak izleri benziyo galiba şaştım kaldım. İyi ki millet uyanıp tel.i açmamış yoksa bizimki başlardı geveze çünkü. Alo abidi gubidi deyip dururdu
Vaaayy pasaya da bak sen neler yapmis anne babasinaKızlar inanmazsınız daha yeni kahvaltı yiyorum. Gece oğlan gözünü kırpmadı bişi oldu çocuğa. Sanki gece değil de gündüzmüş gibi davrandı. Sabah 5 gibi uyuduk sanırım. Ve erkenden de kalktı 9 gibi falan. Bir türlü kendime gelemedim. Uyuduğunda kaldırsam yerine koysam uyanıyo ağlıyodu. Bizim yanımızda uyudu o yüzden. Tekme tokat hepsini yedim çok kötü yatıyor. Aralarda da uyanıp mızırdandı. Yani bildiğiniz şu an zombi gibiyim. Zaten birkaç gecedir sürekli uyanıyodu. Ama dün gece bildiğiniz uyumadık sabahladık çok fenayım şu an. Kendime gelemiyorum beynim zonkluyo. Artık dua ederken Allahım bana uyuyan çocuk ver yoksa istemiyorum diyecek hale geldim. Fena hakde artıdayım uyuyup dinlenemediğim için. Elim ayağım şişmiş ödem tutmuşum. Oysa ki dün 3,5 lt su içtim ve akşam sadece salata yedim. Şimdi de omletime tuz bile koymadım. Of bir uyku çeksem hiçbişi umrumda değil....
Heee unutmadan gece sen kalk en gürültülü oyuncaklarını bul kulağımızda öttür. Eşimin tel.ini bulmuş almış 10-15 müşterisini aramış sıpa. Adamlar tek tek arıyomuş şimdi hayırdır xx bey kötü bi durum yok dimi falan diye ayyy rezillik. Bir de tel.de şifre var ve parmak okutma var. Nasıl açıyo bilmiyorum parmak izleri benziyo galiba şaştım kaldım. İyi ki millet uyanıp tel.i açmamış yoksa bizimki başlardı geveze çünkü. Alo abidi gubidi deyip dururdu
Ben sohbet ederdim kuzuyla konuşası gelmiş yavrumun hasta olmasında napcan anası doymamış sana gündüz gece tamamlamış
Vaaayy pasaya da bak sen neler yapmis anne babasinaarada oyle halleri tutuyor canim.dis cikariyordur belki azilardan.huzursuzluk yoksa sorun yok.gece gunduze karisiyo kimi zaman.sen helak olmussun ona uzuldum.ilk firsatta uyumaya bak biraz
Uykusuzluk cok zor gercekten.bende gece yarim saat 1 saat gec yatayim ertesi gun bas agrisindan duramiyorum.Evet canım çok komikti yaama artık uykum düzenli olmadığı için sık sık rahatsızlanıyorum.
Çok güzel ve gerçek bir sözAlma kötü Annenin iyi kızını döner dolaşır annesi olur
Al iyi Annenin kötü kızını döner dolaşır annesi olur
Aman allahım ne güzel herkes mutlu bir çocuk sesi duyardıKızlar inanmazsınız daha yeni kahvaltı yiyorum. Gece oğlan gözünü kırpmadı bişi oldu çocuğa. Sanki gece değil de gündüzmüş gibi davrandı. Sabah 5 gibi uyuduk sanırım. Ve erkenden de kalktı 9 gibi falan. Bir türlü kendime gelemedim. Uyuduğunda kaldırsam yerine koysam uyanıyo ağlıyodu. Bizim yanımızda uyudu o yüzden. Tekme tokat hepsini yedim çok kötü yatıyor. Aralarda da uyanıp mızırdandı. Yani bildiğiniz şu an zombi gibiyim. Zaten birkaç gecedir sürekli uyanıyodu. Ama dün gece bildiğiniz uyumadık sabahladık çok fenayım şu an. Kendime gelemiyorum beynim zonkluyo. Artık dua ederken Allahım bana uyuyan çocuk ver yoksa istemiyorum diyecek hale geldim. Fena hakde artıdayım uyuyup dinlenemediğim için. Elim ayağım şişmiş ödem tutmuşum. Oysa ki dün 3,5 lt su içtim ve akşam sadece salata yedim. Şimdi de omletime tuz bile koymadım. Of bir uyku çeksem hiçbişi umrumda değil....
Nasılsın canım biraz okkudum geçmişi amaa dediğin gibi herkesin bir huyu var sıkma canınıGünaydın mutlu haftasonları
Ben tartilmiyorum ama artıya gecmisimdir bu vitamin eksik çıkınca eşim biraz kızdı bana geliyorsun felan filan yaniCenaze evinde 1 kucuk lokum yedim kizlar.normalde pek sevmem cenaze lokumu ama israr ettiler.cok kalabalikti ve yine benim zayiflama muhabbetleri.off her isleri bitti benim nasil zayifladigim kaldi.ya sabir ya selamet...
2-3 elmayı kabuğuyla doğra at tencereyeekim2009 senin elmalı ödem atıcı içeceğin vardı tarifini versene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?