Haydi Yine Yeniden...

Canim benim yaa nebileyim hic girmeyince dedim bilmeden kirici birsey mi yazdim kirdim kizlari diye dusundum kendi kendime.oyle birsey olsa yazarlar dedim ama sonra.
Cok gecmis olsun canim migren cok zor.sen iyiden iyiye bir check up yaptir istersen canim.cok uzuldum durumuna.okurken gozumde canlandi yasadiklarin.Rabbim sifa versin bir an once.sizi iyi olun iyi oldugunuzu bilelim yeter.girmenin yazmanin bildirimin cok onemi yok biliyosun artik...

Bende oglumu uyutmaya calisiyorum.bi uyusun bende sizicam hemen.hafta sonu yorgunlugu hala gecmedi.
hepinizi cok ama cok seviyorum.iyi ki varsiniz iyi ki benim dostlarimsiniz...
hayirli geceler...
Iyi geceler tatlim iyi uykular bol bol dinlenvede iyiles ben yarin giremiyebilirim malum kahvaltiya gidicez okulca ama aksama mutlaka gelirimm rabbim nasip ederse hepinizi opuyorun iyi geceler fistiklar ..

Oy kuzum ya çok çok geçmiş olsun. Migren zor gerçekten. Dikkat et canım bundan sonra hiç ilerlemeden al ilacını. Rabbim şifa versin inş..

Ayyy canim benim cok uzuldum migren ne zor sey cok gecmis olsun insallah tekrar etmez sen iyi ol da gerisi onemli degil oglusada uzuldum yavrum nasil bunalmistir aglamistir allah yardimcin olsun bol bol dinlen canim ...

Canlarım benim hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için. Çok sağolun. Allah razı olsun. Hepinizi çok seviyorum...

çok geçmiş olsun canım migren evet çok zor

Hanımlar Naber nasilsiniz . Bugün benden söylemesi akşam menülerine tek tek bakacam pilav makarna olanı böyle bekleyecem
şaka maka yarın tartı günü bugünü iyi kapatirsak artilarimizdan kurtulabiliriz. Eksimizi cogaltabiliriz. Benimde durumum iç açıcı değil o yüzden ekstra dikkat edecem

Aynen valla canım iyi bi fırçayı hakettik

merhaba kızlarrr ,

bende günlüğünüze katılmak istiyorum

1,65 veya 1,63 boyum heralde :) 63 kg

hedefim 55 olmak (hamilelik öncesi)

tavsiyelerinizi bekliyorum :)

merhaba kızlarrr ,

bende günlüğünüze katılmak istiyorum

1,65 veya 1,63 boyum heralde :) 63 kg

hedefim 55 olmak (hamilelik öncesi)

tavsiyelerinizi bekliyorum :)
Merhaba hoşgeldin.bizim günlüğümüzün liste kontenjanı dolu canım maalesef.sana yolunda başarılar dileriz inşallah hedeflediğin kiloya sağlıklı bir şekilde ulaşırsın

Benim kahvaltım zayıf geçti biraz bugün.canım birşey istemedi.öğlende de tost yicem.
dün akşam kv ile yaprak sardık.yanına da mantı haşlayacak.buzlukta vardı.tartı günü öncesi mantı ve sarma ne derece doğru olur bilemem ama makul ölçülerde yemeye çalışırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…