- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #24.861
Canim benim yaa nebileyim hic girmeyince dedim bilmeden kirici birsey mi yazdim kirdim kizlari diye dusundum kendi kendime.oyle birsey olsa yazarlar dedim ama sonra.Ahhh kuzum yaaa sen birini kırabilecek biri değilsin bebeğim senin ne kadar güzel yürekli biri olduğunu bir kere daha anladım. Günlükte hiçbir sorun yok. Bu havalar beni mahvetti rahatsızlanıyorum sık sık. Migrenim var biliyorsun ve bahar havası hiç iyi gelmiyor. Zaten krizlerin geleceği belirtisi vardı bütün hafta az az baş ağrısı çektim. Bugün de öyle bir migren krizi geldi ki hiç sorma hala da düzelemedin de siz merakta kalırsınız diye bir bakayım dedim ki öyle de olmuş. Yazayım dedim. Bugün ne yiyebildim ne içebildim. Her an kusma hissi vardı oğlum da sefil kaldı hiç ilgilenemedim. Artık nasıl kötü olduysam bir ara kendi kendime ağlamaya başladım. Gözlerim falan bulanıklaşmıştı. Aslında sabah ağrı vardı hemen bi ağrı kesici alsaydım bu kadar kötü olmazdım ama evde bir tane bile kalmamış. Komşularda da yok. Bir tek parol içebiliyorum zaten. Eşim de uzaktaydı bir türlü gelemedi. Çıkıp alayım desem hareket ettiğimde midem ağzıma geliyo. Çok zordu bugünsonra akşam 6 gibi komşu teyze var bulmuş buluşturmuş getirdi parol. Allah razı olsun bir anne gibi merak etti beni. Az önce de aradı iyi miyim diye sağolsun. Neyse ilacı içtim yattım biraz da enseme buz koydum şu an bildiğin uyuştum. Eşim de geldi o da getirdi ilaç. Bir tane daha içtim. Geçmedi ama hafifledi şükür. Bu aralar sık sık kriz yaşarım gibime geliyo mazur görün beni. Hacamat yaptırmaya karar verdim. Migren falan kalmıyormuş. Çok uzattım affedin. Hepinizi çok seviyorum.
Iyi geceler tatlim iyi uykular bol bol dinlenvede iyiles ben yarin giremiyebilirim malum kahvaltiya gidicez okulca ama aksama mutlaka gelirimm rabbim nasip ederse hepinizi opuyorun iyi geceler fistiklar ..Bende oglumu uyutmaya calisiyorum.bi uyusun bende sizicam hemen.hafta sonu yorgunlugu hala gecmedi.
hepinizi cok ama cok seviyorum.iyi ki varsiniz iyi ki benim dostlarimsiniz...
hayirli geceler...
Oy kuzum ya çok çok geçmiş olsun. Migren zor gerçekten. Dikkat et canım bundan sonra hiç ilerlemeden al ilacını. Rabbim şifa versin inş..
Ayyy canim benim cok uzuldum migren ne zor sey cok gecmis olsun insallah tekrar etmez sen iyi ol da gerisi onemli degil oglusada uzuldum yavrum nasil bunalmistir aglamistir allah yardimcin olsun bol bol dinlen canim ...
Uzattim olur mu geçmiş olsun canım baş ağrısı zor beni tutunca hiçbirşey goresim gelmiyor karanlık oda tek başına saatlerce yatiyorum biyandan kıvranıyorum ağrı başlayınca ilerlemesin diye ne bulsam iciyorum sen emzirince işler değişiyor Rabbim ecrini versin inşallah beterinden korusun
Canim benim yaa nebileyim hic girmeyince dedim bilmeden kirici birsey mi yazdim kirdim kizlari diye dusundum kendi kendime.oyle birsey olsa yazarlar dedim ama sonra.
Cok gecmis olsun canim migren cok zor.sen iyiden iyiye bir check up yaptir istersen canim.cok uzuldum durumuna.okurken gozumde canlandi yasadiklarin.Rabbim sifa versin bir an once.sizi iyi olun iyi oldugunuzu bilelim yeter.girmenin yazmanin bildirimin cok onemi yok biliyosun artik...
Ahhh kuzum yaaa sen birini kırabilecek biri değilsin bebeğim senin ne kadar güzel yürekli biri olduğunu bir kere daha anladım. Günlükte hiçbir sorun yok. Bu havalar beni mahvetti rahatsızlanıyorum sık sık. Migrenim var biliyorsun ve bahar havası hiç iyi gelmiyor. Zaten krizlerin geleceği belirtisi vardı bütün hafta az az baş ağrısı çektim. Bugün de öyle bir migren krizi geldi ki hiç sorma hala da düzelemedin de siz merakta kalırsınız diye bir bakayım dedim ki öyle de olmuş. Yazayım dedim. Bugün ne yiyebildim ne içebildim. Her an kusma hissi vardı oğlum da sefil kaldı hiç ilgilenemedim. Artık nasıl kötü olduysam bir ara kendi kendime ağlamaya başladım. Gözlerim falan bulanıklaşmıştı. Aslında sabah ağrı vardı hemen bi ağrı kesici alsaydım bu kadar kötü olmazdım ama evde bir tane bile kalmamış. Komşularda da yok. Bir tek parol içebiliyorum zaten. Eşim de uzaktaydı bir türlü gelemedi. Çıkıp alayım desem hareket ettiğimde midem ağzıma geliyo. Çok zordu bugünsonra akşam 6 gibi komşu teyze var bulmuş buluşturmuş getirdi parol. Allah razı olsun bir anne gibi merak etti beni. Az önce de aradı iyi miyim diye sağolsun. Neyse ilacı içtim yattım biraz da enseme buz koydum şu an bildiğin uyuştum. Eşim de geldi o da getirdi ilaç. Bir tane daha içtim. Geçmedi ama hafifledi şükür. Bu aralar sık sık kriz yaşarım gibime geliyo mazur görün beni. Hacamat yaptırmaya karar verdim. Migren falan kalmıyormuş. Çok uzattım affedin. Hepinizi çok seviyorum.
Günaydın güzeller,bugün bildirim yapmamak nasıl bir duygu,bana tuhaf geldi
Bende sabitte kalicam yada az bi artıda olucam sanırımaynen canım zaten ben eksiye geçemedim sabit kalsam dua edeceğim
Aynen valla canım iyi bi fırçayı hakettikHanımlar Naber nasilsiniz. Bugün benden söylemesi akşam menülerine tek tek bakacam pilav makarna olanı böyle bekleyecem
şaka maka yarın tartı günü bugünü iyi kapatirsak artilarimizdan kurtulabiliriz. Eksimizi cogaltabiliriz. Benimde durumum iç açıcı değil o yüzden ekstra dikkat edecem
Evet canım bence de. Benim zaten her gün 3 litre su içtiğim limonlu şu ve bitki çayı ilede 3 buçuk litre oluyor. Sonra da wc den çıkamıyorumBugün bol su içip bikaç bardak bitki çayı tüketelim
en güzeli bol sıvı almak canım zaten.toksin atıyorsun ödem tutmuyorsun.en doğrusunu yapıyorsun senEvet canım bence de. Benim zaten her gün 3 litre su içtiğim limonlu şu ve bitki çayı ilede 3 buçuk litre oluyor. Sonra da wc den çıkamıyorum
Merhaba hoşgeldin.bizim günlüğümüzün liste kontenjanı dolu canım maalesef.sana yolunda başarılar dileriz inşallah hedeflediğin kiloya sağlıklı bir şekilde ulaşırsınmerhaba kızlarrr ,
bende günlüğünüze katılmak istiyorum
1,65 veya 1,63 boyum heralde :) 63 kg
hedefim 55 olmak (hamilelik öncesi)
tavsiyelerinizi bekliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?