- 13 Ağustos 2013
- 3.526
- 6.537
- 148
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #24.901
Aslinda gayet guzel ama rahatsizsin ya Biraz hafif olmus menun be gulum.enerji verici birseyler ye bi ara daha yap bence.ekrana da cok bakma dinlendir kendini iyiceBen de menümü vereyim:
tevafuk55 M Melrin
Kahvaltı (11:30)
biraz tel peynir, 5 zeytin, 1 d cheddar, 2 d kızarmış tb, çok az tereyağ reçel, domates, çay
Öğle (14:00)-pek acıkmamıştım.
2 d peynir, birkaç dilim tavuk göğüs
Ara (15:00)
Yarım Armut
Akşam (17:00)
1 tabak dolusu yeşil mercimek yemeği, salata, 2 kaşık yoğurt
Ara
Ş.siz nescafe
bitki çayı
2,5-3 lt su
Menun cisli ama birsey yemezsen daha erken saat sorun olmaz.yemeklerin harika ellerine saglik.@angelina ve kızlar
sabah 10:30
1 kaşarlı dereotlu omlet
1 dilim börek
domates salatalık
15 :30 komşuda
3 yemek kaşığı kısır
3 yemek kaşığı kurutma yoğurtlaması
1 dilim ıslak kek
bir kaç çiğ fındık fıstık
1 orta şeker kahve
kızlar ben leptop u salona aldım artık mutfakta çekmiyor sürekli bağlantı kopuyor sabah 7 de kalktım eşim gittikten sonra yemeklerle uğraş sessizce evi toparla derken salonda pc açmaya vakit kalmadı etli kabak dolması, biber dolması yayla çorbası ve kuru iç bakla pişirdim gürültü yapmıyım diye herşeyi elde doğradım annem uyusun diye :))sonra çay koydum kahvaltı hazırladım annem kalktı hemen kahvaltı yaptık evi süpürdüm örtüleri yıkadım ama toz almaya vakit kalmadı komşuya gittik :)ütülenip serilecek salon takımı daha gece toz alıp ütü yaparım artık gün boyu ne yaptım ne ettim hepsini yazdım hazır pc yi açmışken heheheh
annem hafta sonu gidiyor beni az daha idare edin haftaya söz düzenli gelicem inşallah
sağol gülümm anlayışlı bacım benimmmmMenun cisli ama birsey yemezsen daha erken saat sorun olmaz.yemeklerin harika ellerine saglik.
Anneciginle az zamanin kaldi bence dolu dolu gecir canim vaktinizi.pc basinda zaman harcama derim ben.girmesen de olur sorun yok.nasil olsa donersin sen bizsiz yapamazsin biz de sensiz
Aslinda gayet guzel ama rahatsizsin ya Biraz hafif olmus menun be gulum.enerji verici birseyler ye bi ara daha yap bence.ekrana da cok bakma dinlendir kendini iyice
Süper menu canım afiyet olsun. Yeşil mercimek bende yapmadim bayadir yapayım bendeBen de menümü vereyim:
tevafuk55 M Melrin
biraz tel peynir, 5 zeytin, 1 d cheddar, 2 d kızarmış tb, çok az tereyağ reçel, domates, çay
Yarım Armut
Ara
Ş.siz nescafe
bitki çayı
2,5-3 lt su
Oo maşallah bir sürü is yapmışsın. Anneler kolay bulunmuyor canım keyfine bak. Menune gelince evet biraz karbon olmuş bitki çayları ile etkisini azaltabilirsin. Tabi bol da su içerek@angelina ve kızlar
1 kaşarlı dereotlu omlet
1 dilim börek
domates salatalık
3 yemek kaşığı kısır
1 dilim ıslak kek
1 orta şeker kahve
kızlar ben leptop u salona aldım artık mutfakta çekmiyor sürekli bağlantı kopuyor sabah 7 de kalktım eşim gittikten sonra yemeklerle uğraş sessizce evi toparla derken salonda pc açmaya vakit kalmadı etli kabak dolması, biber dolması yayla çorbası ve kuru iç bakla pişirdim gürültü yapmıyım diye herşeyi elde doğradım annem uyusun diye :))sonra çay koydum kahvaltı hazırladım annem kalktı hemen kahvaltı yaptık evi süpürdüm örtüleri yıkadım ama toz almaya vakit kalmadı komşuya gittik :)ütülenip serilecek salon takımı daha gece toz alıp ütü yaparım artık gün boyu ne yaptım ne ettim hepsini yazdım hazır pc yi açmışken heheheh
annem hafta sonu gidiyor beni az daha idare edin haftaya söz düzenli gelicem inşallah
Çok geçmiş olsun canım çocuklar hasta olunca anne de iyi olmuyor. Allah şifa versin kuzuya..Iyi aksamlar kizlar sonunda geldimm bugun aslinda guzel bir gundu cok karisik vede hep kahvalti oldu oglusum ateslendi migdesi bulandi ne yedigimi ne ictigimi hatırlıyorum gunum karman corman oldu ates halen dusmedi biseyde yemiyoo benimde duzen bozuldu bacaklarim sisti cok kotubirde acayip agriyor ben neysede oglus iyi olsaydi yaa
Lezzetli güzel bir menü olmuş afiyet olsun arkadaşımBen de menümü vereyim:
tevafuk55 M Melrin
Yarım Armut
Ara
Ş.siz nescafe
bitki çayı
2,5-3 lt su
Erken saatlerde yenen cısslar beni rahatsız etmedi afiyet olsun arkadaşım anacığına bide benim için sarıl doya doya@angelina ve kızlar
1 kaşarlı dereotlu omlet
1 dilim börek
domates salatalık
3 yemek kaşığı kısır
1 dilim ıslak kek
1 orta şeker kahve
Değişik kahvaltı ağırlıklı olsada hafif atlatmayı başarmışsın yavruya Rabbim şifa versin inşallah dualarımız onunlaAklimda kaldigi kadariyla menum
ekim2009
Sabah galiba 10 30 du
Ceyrek simit
Bir tane sigara boregi
Kibrit kutusu b borek
Biraz beyaz peynir
Bir ucgen kasar
Salatalik domates
Bol sekersiz cay
Asksam 18 30
Iki dilim tb ekmek
Iki uc catal sosis
Yesil biber 3 tane
Domates
Salatalik
Dort yesil zeytin
Uc kup kasar
Su bilmiyorum ne kadar oldu icebildigim kadar iccem artik aksam yemek yapamadim esimde yok iki gun cocuk hasta olunca oglusum kahvaltilik hazirladi ben ufaklikl ilgilenirken off bu gece sabah olurmuki
Gecmis olsun canim yavruna.sık atesleniyor ya kiyamam.menun biraz karmasik evet ama sende haklisin insan boyle durumlarde ne yiyecegini bilemiyor.bogazindan gecmiyor kiAklimda kaldigi kadariyla menum
ekim2009
Sabah galiba 10 30 du
Ceyrek simit
Bir tane sigara boregi
Kibrit kutusu b borek
Biraz beyaz peynir
Bir ucgen kasar
Salatalik domates
Bol sekersiz cay
Asksam 18 30
Iki dilim tb ekmek
Iki uc catal sosis
Yesil biber 3 tane
Domates
Salatalik
Dort yesil zeytin
Uc kup kasar
Su bilmiyorum ne kadar oldu icebildigim kadar iccem artik aksam yemek yapamadim esimde yok iki gun cocuk hasta olunca oglusum kahvaltilik hazirladi ben ufaklikl ilgilenirken off bu gece sabah olurmuki
Tesekkurler canim valla haklisin cocuk hasa oldu evde hayat durdu ..Çok geçmiş olsun canım çocuklar hasta olunca anne de iyi olmuyor. Allah şifa versin kuzuya..
Saol canim valla tum okul biliyo zaten durumumuzu atesleniyo iste bende onla ilgilenecem diye ne yedigimi anlamadim zaten reglde eli kulaginda o nedenle acayip odem oldum yarindan umutsuzum yaniGecmis olsun canim yavruna.sık atesleniyor ya kiyamam.raz karmasik evet ama sende haklisin insan boyle durumlarde ne yiyecegini bilemiyor.bogazindan gecmiyor ki
Kız tomurcukum ne dedim ben ne dediminciiitanesi
sabah 8
1 dlm tam bugday ekmegi
3 adt zeytin
1 kk beyaz peynir
oglen 14
1 adt yagsiz tost
2 yk kadar ciger
ara 16
1 avuc kuruyemis
aksam 19
10 adet yaprak sarma
3 yk manti
su 2 litre
inciiitanesi
sabah 8
1 dlm tam bugday ekmegi
3 adt zeytin
1 kk beyaz peynir
oglen 14
1 adt yagsiz tost
2 yk kadar ciger
ara 16
1 avuc kuruyemis
aksam 19
10 adet yaprak sarma
3 yk manti
su 2 litre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?