- 1 Aralık 2009
- 426
- 1.109
- 313
- 36
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #25.561
Sabahtan listeyi doldurmuştum ben amatör olarak yüzde hesabı falan yaptım ama bu liste süper olmuş...
Sen tutar mısın artık listelerimizi müsait olur musun
Şu şekilde yapalım mı canım,ben yerlerini değiştirdim tabloların,formül bozulmuş olabilir
Canım alttaki listenin başına da nickleri yazabilirsen sevinirimTamam ben bu şekilde hazırlar atarım olur mu?inciiitanesi Hala yok dimi? Bisey mı oldu acaba
Evet yokTamam ben bu şekilde hazırlar atarım olur mu?inciiitanesi Hala yok dimi? Bisey mı oldu acaba
Evet 91.2 :) karnım içeri girdi valla. Benim hamileliğimde Kocaman karnım vardı hicbisey göremiyordum. Ayaklarım balon olmustu 22. Haftada daha. Geri kalan sureyi tek terlikle geçirmiştim. Olmuyordu hiçbirşey çünküKeske boyle devam etse kilo vermek :) doğumdan sonra en dusuk 85 gormuştum Herbalife kullanıyordum. Sonra çocuğa etki olur die bıraktım.
Geçen hafta 65.6
Bu hafta 65.6 yani olabildiğince sabitim
Başlangıç kilo 95
Boy 1.65
Hedefim 55 olmak
Ay inşallahhh lütfeeennn olsunnnn :)Öyle şeyler kullanma canım sütten geçer çocuğa. İçinde ne var bilmiyoruz. Hem daha seninki çok küçük. Benimkisi 1,5 yaşında olmasına rağmen tereddüt ediyorum. Sağlıklı beslenerek de kilo verebilirsin. Sen yeter ki inan ve istikrarlı ol. Burası sana çok şey katacak. Ben hamilelikte hiç şişmedim 10 kilo almıştım zaten. Sonra da hepsi gitmişti hemen. Ama ben sonradan aldım işte. Neyseki gitti yine kilolar :) ben şimdi bekarlıktaki kiloya dönme aşamasına girdim :) darısı sana :)
Tomurcukk'un listesinden aldım bilgiyi :)Başlangıç kilon neydi acaba?
95 ti canımBaşlangıç kilon neydi acaba?
Kızlar listeler harika olmuş ellerinize sağlık. Biz de nikaha gittik şahitlik ettim geldik. :) görenler ne kadar zayıfladığımı söylediler :) hemen nazar almışız çocuk gene düştü neyseki bişey yok. Ben de elimi vurdum dolaba. Başparmağım oynar kemik zonkluyo şişti. Ne güzel bir çiftsiniz ne kadar güzel çocuğun var falan. Sağolsunlar ama çok çabuk nazar alan bir aileyiz sanırım. Allah evlatlarımızı ve bizi korusun her türlü şerden ve kem gözden.
Hadi bir de nikah kombini atayım size :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?