Haydi Yine Yeniden...

Valla listeler harika görünüyor elinize sağlık hanımlar. Bu haftaki bildirimlerden anladigim kadari ile hepimizin yeniliğe ihtiyacı varmış gerçekten. Ramazana kadar hepimiz güzel kilolar veririz inş
Benim bu aksam aylık gün toplantım var dışarda yapacaz bu sefer yemek yiyecez. Neyseki hamur işi olmayacak.

Öyle şeyler kullanma canım sütten geçer çocuğa. İçinde ne var bilmiyoruz. Hem daha seninki çok küçük. Benimkisi 1,5 yaşında olmasına rağmen tereddüt ediyorum. Sağlıklı beslenerek de kilo verebilirsin. Sen yeter ki inan ve istikrarlı ol. Burası sana çok şey katacak. Ben hamilelikte hiç şişmedim 10 kilo almıştım zaten. Sonra da hepsi gitmişti hemen. Ama ben sonradan aldım işte. Neyseki gitti yine kilolar :) ben şimdi bekarlıktaki kiloya dönme aşamasına girdim :) darısı sana :)

Ay inşallahhh lütfeeennn olsunnnn :)

Kızlar listeler harika olmuş ellerinize sağlık. Biz de nikaha gittik şahitlik ettim geldik. :) görenler ne kadar zayıfladığımı söylediler :) hemen nazar almışız çocuk gene düştü neyseki bişey yok. Ben de elimi vurdum dolaba. Başparmağım oynar kemik zonkluyo şişti. Ne güzel bir çiftsiniz ne kadar güzel çocuğun var falan. Sağolsunlar ama çok çabuk nazar alan bir aileyiz sanırım. Allah evlatlarımızı ve bizi korusun her türlü şerden ve kem gözden.

Aminnnn. Evden çıkarken ayetel kursi okumak lazım... Aman dikkat edin kendinize :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…