Haydi Yine Yeniden...

Ben kendim diyorum maşallah deyin diye artık söylüyorum valla.onu bile yarım ağız söylüyorlar,fesatlığın böylesi

Ben de dedim valla ne kadar güzel çocuğun var dedi ben de çok nazar alıyo dün kafasını vurdu dedim o zaman maşallah çok tatlı dedi. Aslında sevdiğim iyi birisidir ama gözler masmavi olunca elinde değil sanırım nazar etmemek..

Olur kuzum dediğim gibi siz nasıl derseniz o şekilde olsun :)
bide canım ya bişey daha isticem kusura bakmazsan eğer.artı olanları belirtebilirmiyiz.mesela ben 0,1 artıdayım ya yanında + işareti olsun.yada tevafuk 0,5 görünüyor onun + olduğu belli olsun

bide canım ya bişey daha isticem kusura bakmazsan eğer.artı olanları belirtebilirmiyiz.mesela ben 0,1 artıdayım ya yanında + işareti olsun.yada tevafuk 0,5 görünüyor onun + olduğu belli olsun

Listede hafif şişman görünüyorum hem de kıl payı 68'in 100 gram altına indiğim an normal kiloda olacakmışımmm

Oğluşunun mu gözleri masmavi

Oğluşunun mu gözleri masmavi

Yok gülüm kadının gözleri mavi. Mavi gözlülerin nazarı değer derler. Aranızda varsa alınmasın sakın mavi gözlüler. Bunu bilmek lazım ve beğendiği bişi görünce dua etmesi lazım insanın. Mesela benim tarafta çocuk girdiyse bir eve herkes çocuğa dua okur ki nazar olmasın. Benim oğlan yeşil gözlü teyzesi. Hatta ela-yeşil değişiyo. Ne çok isterdim yeşil gözlü olmayı :) sonra eşimi buldum ela-yeşil gözlü. Hamişken gözleri sana benzesin derdim eşime. O da gerisi sana benzesin derdi. Yeminle öyle oldu :) göz rengi babası gerisi ben.

Allah bağışlasın canım maşallah kuzuma benim

Bende 65 de normal kilolu sınıfına giricem inşallah.5 kilom var ilk hedef

Benim de ilk hedef 63 bakalım. Sonra da 58'i zorlayacağım. Şimdi hayal kuruyorum. 58 ile hamile kalsam 2.ye 68 ile doğum yapsam ne güzel olur :) hem hamilelikte kuş gibi olurum çok ağırlaşmam. Sonra iki çocukla uğraşırken gene kilo veririm :)

Ramazan ayı çok önemli ya migrenim tutar korkusu var.. Malum aç kalınca şeker tansiyon düşüyo migreni tetikliyo. Ama güzel bi düzen oturtursak süper olur. Sen tutuyor musun bilmiyorum ama deneyimlerine ihtiyacımız var.

Walla ekmeği bırakınca ödem gitti :) bu hafta pek sayılmaz ama yine de biraz şımarayım dimi

Allah kabul ettiyse çocukluğumdan beri hiç bırakmadan tuttum canım.Bu sene de tutarım nasip olursa.
Bunca yıl ramazanlarda kilo alırdım.ilk defa geçen yıl verdim.Sahurda haşlanmış yumurta peynir zeytin vs tükettim.kahvaltı ağırlıklı oldu hep.bol protein az karbonhidrat.
İftarda da Allah ne verdiyse el kadar ramazan pidesi ile bol çorba salata ile yedim ve diğer yemeklerden.tatlı pek tüketmedim.iftar sahur arsı çok kısa zaman var içebildiğim kadar su içtim.sahura pek acıkmıyordum zaten.uyanıp su içip yattım çoğu zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…