Haydi Yine Yeniden...

Güzel menü canım afiyet olsun

Afiyet olsun canım güzel menü olmuş akşam güzel dengelemişsin.

Bir tek iki dilim tatlı fazla geldi bana onun dışında az az yemişsin afiyet olsun.

Canım bir tek akşamki çorba fazla gibi lahmacun olduğu için. Afiyet olsun.

Akşamki makarnan olmasa da olurmuş canım yarın tartı günü malum. Yeterince karbon almışsın çünkü. Ama yine de çok değil. Afiyet olsun.

Guzel sade bir menu cnm.dondurma sezonu acildi haftada birer ikiser yeriz elbet

Teyzeleri benim oğluşum çok kötü düştü aklım çıktı elim ayağım titredi. Kafasını çok kötü vurdu sivri bir yere. İz kaldı. Nasıl vurmuşsa çizgi şeklinde içeri göçmüştü kafası neyseki düzeldi şimdi sadece iz kaldı yara oldu.

Oo super aksami sadece corbayla kapamissin.yarin guzel bir bildirim geliyor senden

Oy oy Allah yavrularimizi bize bagislasin canım. Çok geçmiş olsun oglusa canım. ertesi gün bile baya hafiflemis oluyor kizimdan biliyorum..

Bazen ozel gun ve durumlarimiz oluyor canim.olsun iyi yol katettin sen.dengelemesini bilirsin tatlim

Angelinaya diyene bak sen sanki cok yemissin sadece pogoca doyurucu bise.aksami ayranla niye gecistirdin be ekimim

Ikinci biskuvi tatlisina gerek yokmus.o kadar da afaki kacamagin yok Melrincim

Cok guzel menu olmus canim.hem ogunlerin dengeli hem saatlerin.cok begendim boyle devam su ne kadar ictin?

Afiyet şifa olsun. Güzel bir menü olmuşşşş :) misafirlikte bişey ikram etmiyorlar mı kız :)
Ettiler de yemedim canim.zaten is cikisi yemege gittim ben onlara.ani oldu biraz Allah ne verdiyse oturduk beraber yedik.makarnami yaglatmadim.sekerpare tatlisi cerez falan vardi yemedim onlardan cay icip geldim eve

Oy oyyy kiyamam ben onaaa yaaa.buz falan koysaydin sismesin.
Gecen sene benim oglum yatakta ziplarken burnunu vurdu kaslarinin arasi yara oldu simdi cizgi seklinde iz var gibi.buyudukce gecer insallah.bi kerede hizlica kosarken duvara toslamis ben yoktum evde.yumurtayi birak neredeyse kivi buyuklugunde sismisti alni.hemen doktora goturdum film falan cektirdim birsey cikmadi sukur.kafalari saglam oluyor sipalarin

Sende misafirlikteymissin canim o yüzden mecbur kaldın sanırım. Afiyet olsun canım.

çok geçmiş olsun inşAllah bişey olmamıştır.

Ettiler de yemedim canim.zaten is cikisi yemege gittim ben onlara.ani oldu biraz Allah ne verdiyse oturduk beraber yedik.makarnami yaglatmadim.sekerpare tatlisi cerez falan vardi yemedim onlardan cay icip geldim eve

Revaniye hayır diyen bayan benim kahramınımdır :) Çok severim yaaa :)

Günaydın kızlar..
Kilo bildirimi yapayım:

Geçen hafta: 68,4
Güncel: 68,7
Fark: +300

Uzun bi zamandan sonra artı geldim herhalde reglden ötürü. Çünkü ağrılarım başladı 1-2 güne olurum. Oysaki dün eksideydim. Seviniyorum bir bakıma çünkü regl bitimi fazlasıyla gidecek artım ve eksi olacağım inşallah :)

Diğer bilgilerimi de yazayım. Başlangıç kilosu 81, boy 1,65, yaş 26

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…